Sveti Atila 623 Napisano Septembar 24, 2020 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kao što naslov kaže, prodajem dve grafičke karte. ASUS Geforce 1050Ti 4 Gb 80 EUR i ASUS R9 390X 8Gb 90 EUR 1050Ti je štedljivija varijanta sa potrošnjom od samo 75W (napaja se samo preko porta), dok je R9 390X prilično zahtevna po pitanju napajanja jer ima 275W i zahteva dodatno napajanje. I jedna i druga su kupljene u prodavnicama u Srbiji, s tim da je 1050Ti novija, iako je R9 jača (po testovima malo slabija ili ista kao 1060). 1050Ti ima svoju originalnu kutiju, R9 nema. Obe su korišćene samo za (intenzivni) gejming, nisu kopale kriptovalute. Takođe, nisu radile overklokovane. Za sva pitanja, tu sam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Septembar 24, 2020 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je stara 1050? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 24, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Isto pitanje za r9. I ako moze koja slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 623 Napisano Septembar 24, 2020 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1050 je kupljen u Januaru 2018, a za R9 nisam skroz siguran, tamo negde 2016, nemam račun. Staviću slike za sat dva. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 24, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan E, da: ako je podugacka, kamo mislim, mozes li da joj izmeris i duzin Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Septembar 24, 2020 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja ipak nisam zainteresovan. Hvala. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 623 Napisano Septembar 24, 2020 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, LuckyVladano je napisao: E, da: ako je podugacka, kamo mislim, mozes li da joj izmeris i duzin Dužina je 290mm Šti se tiče 1050, ona je u kompjuteru pa ne mogu da je slikam, ali evo slike sa kutije, vide se i portovi koje ima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Septembar 25, 2020 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Imam 1050ti i zaista sam zadovoljan. Moje sve preporuke. Ali uvek mi fali malo jace za neke zahtevnije operacije za video edith. Tako da ako ti se pojavi neka jaca od 1050ti sa napajanjem preko porta, javi. Ili ako imas da mi preporucis neku takvu? Razmisljao sam o RX580 8gb, ali onda moram da kupujem i drugo napajanje, sto mi bas ne odgovara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 623 Napisano Septembar 25, 2020 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran da ima jačih kartica tako male potrošnje. A ne verujem da ću ih imati u ponudi pošto se ne bavim ovime nego prodajem ove dve svoje da bi pomogao sebi oko kupovine neke jače Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Septembar 26, 2020 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene XFX RX580 8Gb radi odlično na napajanju od 550w, doduse Seasonic je u pitanju....sto se tiče kartica sa oglasa cene su ok. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 26, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Atila, pusti mi molim te broj tel na 0612556550Rezervisao bi ovu 390 (AKO MOZE) dok danas ne izmerim prostor u kucistu i ne vidimo se. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 28, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Atila, moze li da se dobije taj tvoj broj telefona ?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 623 Napisano Septembar 29, 2020 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam broj, nisam video da je neko pisao na temi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 623 Napisano Octobar 2, 2020 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1050Ti je otišao. Update situacije za R9. Nabavio sam drugo napajanje na kojie mogu da je nakačim, ali radi samo ventilator bliže konektorima. Dakle, radi samo jedan ventilator, shodno tome cena ide dole na 70 EUR. U Divisionu je zakucana na 60FPS. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 623 Napisano Octobar 10, 2020 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Otišle su obe, može brisanje. Hvala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...