univerprof 1 Napisano Septembar 22, 2020 U prolazu, 10 postova Motocikl: Yamaha Aerox '05 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, bio sam danas kod majstora, rastavio je skuter i rekao da mora da se menja radilica jer je kriva. Imam 3 solucije, da ispravim sadasnju radilicu, da kupim kinesku radilicu, ili japansku radilicu sa garancijom. Sta bi mi vi savetovali, pare nisu problem ali sta su prednosti japanske radilice koja kosta 250€(po njegovim recima) a sta su mane kineske radilice? Motor koji vozim je Yamaha Aerox 2005 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Septembar 23, 2020 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Promeni majstora, 250e???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2688 Napisano Septembar 23, 2020 Ne silazi, 4807 postova Prijavi odgovor kao problematičan Прво дали он зна да покаже Јапан на кату света? Сликај радилицу и паковање па чу да ти кажем са "којег региона у Јапану" потиче. Ако имаш фраера да уцентрира стару радилицу јер је очигледно мењана клипњача па је лоше набијена ОК. Друга солуција Кина и ништа јој не фали. И извини о ком скутеру је реч?Навео си извини Јамаха Аерокс, немој да падаш на те форе мајке ти.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2688 Napisano Septembar 23, 2020 Ne silazi, 4807 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ево је код нас Кинез 30€Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
univerprof 1 Napisano Septembar 24, 2020 U prolazu, 10 postova Motocikl: Yamaha Aerox '05 Prijavi odgovor kao problematičan Svakako ću tražiti fiskalni račun, međutim baš sam mu pričao kako 250€ cela generalna treba da me košta on mi pominje da radilica ima garanciju 2 godine, pitao sam ga pa jel zato 3 puta skuplja, međutim promenio je temu. Svakako, da li da uzimam tu radilicu ili neku kinesku ili neku jeftiniju, imate li neke predloge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Septembar 24, 2020 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmes krstenog majstora... Ako je propulala velika pesnica, zaneni klipnjacu, upresuje, ucentrira i kraj price. Ne visim zasto bi se menjala radilica ako nije fizicki ostecena padom ili nekim nestrucnim majstorlukom. Nemoj da zuris, raspitaj se, posalji nam fotke. Pitaj kojinje razlog zamene cele radilice! Rukavci losi? Pohabani zubi/navoj? Ako je "kriva" jer nije dobro ucentrirana, to covek koji zna sta radi resava za cca 10 min. Od alata koristi stativ, komparator i neku komadinu mesinga da je udari bez ostecenja dok je centrira. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
univerprof 1 Napisano Septembar 24, 2020 U prolazu, 10 postova Motocikl: Yamaha Aerox '05 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo mi je javio majstor da je ispravio radilicu, tako da nema potrebe da uzimam drugu, sad lezajeve trebam da promenim i klip. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...