Jump to content

Moto Zajednica

Problem paljenja

Recommended Posts

• Drug član, 1083 postova
  • Motocikl: zx6r

Jutros sam upalio motor iz prve i ceo dan ga vozio,palio gasio i sada u mestu nece da upali,samo hoce na gurku i ponekad na kurblu...inache je motor yamaha dt 80.Jel zna neko u chemu je problem?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1139 postova
  • Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125

nemoj vise da ga palis iz prve i da ga vozis ceo dan i nece biti problema ;D :D;):)

Da ne treba mozda da se nasteluje paljenje,posto motor ponekad kad upali na kurblu radi na jako niskim obrtajima,a kad ga ugasim nece da upali?

Svecica je ok,znaci da je nesto drugo...neki mi kazu da se zaprljao karb ali ja nemislim tako posto kad sam ponovo skinuo magnet i promenio njegov polozaj motor je poceo malo bolje da pali i malo cesce.Jel moze sad neko da mi kaze u cemu je problem?

• Svrati ponekad, 161 postova

stavi ngk svecicu,ona moze da izgleda dobro,a u stvari je nikakva istrosena I moze biti da su ti se vremenom I dizne prosirile pa mnogo goriva prska po svecici I zamasti je. Prvo uzmi ngk stavi I bit ce ok,a ako posle nekog vremena pocne opet da zeza znaci da imas problema sa karburatorom

• Drug član, 1399 postova
  • Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014

Ja sam imao slican problem na mom kinezu. Posle skoro 3 godina svakodnevne eksploatacije uvek je palio iz prve. Resim se ja da ga operem. Posto nije video vodu 3-4 meseca operem ga najbolje sto mogu. Posle celog sata ribanja i glancanja probam da ga upalim a on nece. Probam jednom dva, dest puta i on nece. Rekoh, ajde da proverim svecicu dali baca varnicu. Sve rasturim kad svecica radi perfektno. Vratim probam opet i jedva ga upalim. Poradi jedno pola minuta, ja ga ugasim da bih vratio plastiku kad posle opet nece. Od tolikog gazenja me je noga bolela tri dana. Posto je sa strujom bilo sve u redu pitam se zasto nije hteo da pali. Jedina mogucnost da je u filter vazduha usla voda?

• Drug član, 1399 postova
  • Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014

Hvala na savetu Hellboy. Vec stavio ngk ;) Sada malo mirnije radi na ler gasu. Ma nema sta Japanac je to

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja