Nightrider Z 466 Napisano Septembar 15, 2020 Svrati ponekad, 467 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege, takva je situacija da je iz nekog razloga, maltene nemoguce naci stan u Nisu za normalne pare, apsolutno sve sto pozovem je izdato. Nesto se promenilo od kad sam zadnji put trazio izgleda. Naime, trazim jednoiposoban/dvosoban stan do 200 evra za dvoje odraslih normalnih ljudi (nismo studenti, narkomani i tome slicno ). Nije toliko bitna lokacija, samo da nije periferija tipa Trosarina, Pantelej, Ledena stena... Idealno bi bilo da postoji i neka garaza u kombinaciji, ali i ne mora. Naravno u tom slucaju bi moglo i preko 200 evra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Septembar 16, 2020 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ima moj zet jedan stan, nova gradnja jednosoban ekstra opremljen , nikad do sad nije izdavan, trg Ucitelja tase kod parka Cair ona zgrada sa panorama liftom. Послато са Mi A2 Lite помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 466 Napisano Septembar 16, 2020 Svrati ponekad, 467 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neki kontakt? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...