Shoei 0 Napisano Avgust 18, 2008 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam nekog lika koji ima na prodaju r1... Cena je lepa, dopisivali smo se, kaze ima sve papire... Kako ja da uopste zapocnem uvoz iz Italije? Da li on meni moze da ga posalje na neki nacin? I gde bi ga on slao? Verovatno je u pitanju luka u CG... Ako neko zna molim da mi pomogne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1355 Napisano Avgust 18, 2008 Drug član, 1138 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan o uvozu motora iz italije je bilo dosta govora na forumu, malo procesljaj forum i nacices likove koji ti mogu uvesti i ocariniti motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 578 Napisano Avgust 18, 2008 Drug član, 1710 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan www.mgmotors.biz Covek se upravo bavi ovim stvarima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Avgust 19, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Cuj se sa Gordanom to ti je naj bolje,ja samo mogu par stvari da ti kazem iz mog licnog iskustva to sto kazes cena je lepa pazi se toga pogotovo ako se motor nalazi u oblasti Campania ili Roma,kazi tom liku nek ti posalje broj tablica iz saobracajne ili broj rama i proveri na ovom linku : http://coordinamento.mininterno.it/servpub/ver2/SCAR/cerca_targhe_ing.htm to ti je baza podataka broje ramova i tablica motora koji se traze. Naj lakse ti je da ti posaljes nekog od davde da ti pokupi motor napises mu punomoc i dotera ti ga na carinu u mestu ili blizu mesta stanovanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...