Robert 0 Napisano Jun 17, 2006 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan 7,8 i 9. juli je moto susret u Horgosu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Jun 18, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan I trk ubrzanje na 402m. A ja necu biti kuci :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert 0 Napisano Jun 18, 2006 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Za tu priliku druze sve se otkazuje TRK je TRK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Jun 19, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Juce pricaosam sa Bockorom, organizator susreta. trk ubrzanje do 600 ccm. 1000 din je upad i pobednik nosi sve lovu i jedan zadnja guma. Neznam da li je novo ili polovno. Trk ubrzanje open kategorija. 1000 din je upad i pobednik nosi sve lova i jos 500 evra. Tako izgleda da start bice sa semaforom, sa ifraredom, ako neko pre krene, i jos nije dobio zeleno signal, odmah dobije crveno. Crveno znaci da je izgubio. Jos bice i trk na zadnjak (ko zna vise duzine na zadnji tocak) i trk cross. Ako saznam jos nesto stavicu tu na forumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert 0 Napisano Jun 19, 2006 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Heeeej, pa to je odlicno smisljeno pogotovo 500 evrica, ali ja tu nemam sta da trazim. U svakom slucaju dolazim da gledam i da se druzimo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Jun 19, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Ti samo mislis, nikad se ne zna :!: Na primer u mitrovicu, mene pobedio 1 tanderace :!: A moj motor dosta jak, dosta veliko obrtno momenat i nitro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giuliano 4 Napisano Jun 19, 2006 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Toronto, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Ajde Drag na trku pa da svi BJB navijaju za tebeeeeee!!!! :redflag: Meni to tamo zvuci zanimljivo. Verovatno cu da se provozam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Jun 20, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Ajde Drag na trku pa da svi BJB navijaju za tebeeeeee!!!! :redflag: Meni to tamo zvuci zanimljivo. Verovatno cu da se provozam... Hvala, ali na zalost necu biti kuci :cry: :cry: :cry: :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 20, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Hvala' date=' ali na zalost necu biti kuci :cry: :cry: :cry: :cry:[/quote'] i ne treba da budes kuci, nego na potezanju :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Jun 20, 2006 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Jos bez motora sam hteo da dodjem u Horgos na skup! Gde se nalazi taj salas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Jun 27, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Sad je rekao organizator iz Horgosa, da u petak bice i Big-Foot. U subotu bice trk potezanje za skuterima, do 600ccm i open kategoriju. U 600 i open kategoriju nagrada bice 500 evra :!: :!: :!: Nije los, samo na zalost necu biti u SCG :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Jul 2, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko od forumasa i bjbikersa ide u horgos? Da se upoznamo i prodivanimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rsibul 2 Napisano Jul 3, 2006 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko od forumasa i bjbikersa ide u horgos?Da se upoznamo i prodivanimo... Ja necu moci da idem,a bas bi voleo da te upoznam! :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Jul 7, 2006 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan JA cu najverovatnije biti u Horgosu . Kad pocinje Streetfight i onaj Big Foot ??? Pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
POP 6 Napisano Jul 7, 2006 U prolazu, 44 postova Lokacija: BGD,Bezanijska kosa Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko Salmu Imre iz Hajdukova kod Horgosa? Ta legenda je sa PUHOM od 49ccm izasla na NORDKAPP. Tesko je poverovati, no fotke svedoce. Ako budem mogao doci na skup u Horgos, voleo bi da ga sretnem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Jul 12, 2006 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio na moto skupu u Horgosu . Isao sam sa GSX-Rom a burazer sa DR Big-em . Sasvim ok moto skup , malo haotican (defile nije bio organizovan kako treba , vise od pola motora je vec bilo na autoputu , kad je ovaj drugi deo krenuo iz kampa ) . Svaka cast za BIG FOOT , stvarno je bila atrakcija za pamcenje . Sve cestitke curi koja je vozila Suzuki Quad ( zna i na zadnjem da ga vozi )a kasnije je i provozala BIG FOOT - a . Streetfight je isto bio jako dobar , samo je steta sto osvetljenje nije bilo adekvatno Na putu za Horgos , na autoputu sam sreo grupu motora koja je bila na jednom parkingu ... ja sam svirao i ablendovao :wink: ako je neko bio u toj grupi pozdravljam ih ovom prilikom . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Jul 13, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan A trk ubrzanje, kakav je bio, i ko je pobedio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Jul 14, 2006 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je dosta dobro . Pobedu je odnela R1 2005 god. U finalu protiv K6 , mada Dane sa K6 nije imao uspesan start ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Jul 14, 2006 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Plava R1 sa drecavo zelenom trakom na zadnjoj felni . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Jul 14, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan DA! Bas ta R1 je pobedila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...