Jump to content

Moto Zajednica

II MOTO SUSRET U ORGANIZACIJI MK ''FAMILIJA'' AVALA MOTO FEST 29.30.31. AVGUST

Recommended Posts

• Zainteresovan, 599 postova

Evo i mene kako stigoh ziv i zdrav kuci sa Avale. Skup kao skup,nista posebno,dosta motora na malom prostoru. Ali to me nije omelo da vidim neke drage ljude i da se pozdravim sa njima. Od slikica imam samo jednu koju sam ja slikao pa me nema.

Na slici stari drugari :  PEKI, GORDANMG I RSV MILLENIAN. 

post-1658-12879003394915_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Safety bike, 954 postova
  • Motocikl: nekad RS250 i AA500

Ja bih se slozio da nije nista posebno.

Mislim da je lokacija losa, skucen prostor, nije moglo da se prolazi... Ali dosta je motora bilo.

imam ja 2 fotke.

post-4280-1287900340932_thumb.jpg

post-4280-12879003410476_thumb.jpg

• Svrati ponekad, 497 postova
  • Motocikl: Bez motora

Evo upravo sam se vratio sa skupa,bilo je ok....Samo imali su malih problema sa organizacijom defilea,pa su bile 2 grupe...Jedni se vracaju a drugi odlaze..A da i ozvucenje je moglo da bude malo jace.Poz

• Motorradfahrer, 1733 postova
  • Motocikl: Race Bike in a Tuxedo

Vratio se....video puno dragih ljudi,maaalko se popilo, druzzenje i zezanje......ma meni bilo bash OK. :)

E sad....lokacija mozzda nije najbolja ali  jedna od najzanimljivijih na kojima sam bio, za pasulj nisam stigao i jako mi je zzao,jer znam da je Misha napravio dobar posao.

Skup ko skup....mozzda nije bilo sve idealno ali se bash bash videlo da se Familija potrudila da budu dobri domacini.

Hvala im i neka nastave tako, jer mislim da su na pravom kursu.

• nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova
  • Motocikl: 4x4

Subota mnogo, mnogo posecenija od petka. U petak ni jednom trenutku broj motora nije presao pedesetak, ali je zato bilo lakse komunicirati sa svima. U subotu dosta ljudi, mnoge sam sreo, neke upoznao... Evo i fotki od petka i subote.

post-744-1287900341296_thumb.jpg

post-744-1287900341322_thumb.jpg

post-744-12879003413476_thumb.jpg

post-744-12879003413725_thumb.jpg

post-744-12879003414116_thumb.jpg

post-744-12879003414363_thumb.jpg

post-744-12879003414635_thumb.jpg

post-744-12879003414892_thumb.jpg

post-744-12879003415246_thumb.jpg

post-744-1287900341554_thumb.jpg

post-744-12879003415953_thumb.jpg

post-744-12879003416202_thumb.jpg

post-744-12879003416452_thumb.jpg

post-744-12879003416706_thumb.jpg

post-744-12879003417083_thumb.jpg

• Drug član, 2285 postova
  • Motocikl: Honda Sevenfifty

Organizacija NULA organizatori u narandzastim majcama ne znaju da mi kazu de  je WC ili cesma. Ulaz preskup, mislim za pesake je bilo 200 dok je na drugim skupovima bilo 100 ili za dzabe! Pivo nije bilo mnogo skupo ali je hrana bila paprena(valjda zato sto znaju da nema nigde nista blizu da se kupi)

PASULJ JE NESTAO ZA 30 MIN!!! Vozio sam 100 i kusur kilometara da bih bio odran 200 din za ulazak i ne dobijem da pojedem nishta. Koncertno ozvucenje OCAJ kao da je neko davio kineske macke. DJ koji je pustao muziku je KRETEN, sekao je pesme na pola i pustao neke po 3 a mozda i vise puta. a ono sto su svirali( ujutru ono  ispod satora) mi je bas preselo, ajd sto je bilo hladno a "pucaca" na SRAD-u necu u usta ni da uzimam nego se i one pevacice u pokusaju nesto kevtale na mikrofon pa nisam mogao da spavam. Nisam mogao da se nateram da sacekam dorucak pa sam odma otisao kuci. Jedino sto je lepa voznja do gore i sto je bilo puno motora.

Ako sledece godine bude ovako ja ne dolazim.

@ Boki KG: Boki Ocemo da ga roknemo malo? :) :) :) :) :D

• Svrati ponekad, 204 postova

Vozio sam 100 i kusur kilometara da bih bio odran 200 din za ulazak i ne dobijem da pojedem nishta.

200?? Meni se nešto čini da sam platio 400 na ulazu. Jesl ti to ušao peške? Ili sam ja doplatio zbog gabarita  :D

• Svrati ponekad, 497 postova
  • Motocikl: Bez motora

Organizacija NULA organizatori u narandzastim majcama ne znaju da mi kazu de  je WC ili cesma. Ulaz preskup, mislim za pesake je bilo 200 dok je na drugim skupovima bilo 100 ili za dzabe! Pivo nije bilo mnogo skupo ali je hrana bila paprena(valjda zato sto znaju da nema nigde nista blizu da se kupi)

PASULJ JE NESTAO ZA 30 MIN!!! Vozio sam 100 i kusur kilometara da bih bio odran 200 din za ulazak i ne dobijem da pojedem nishta. Koncertno ozvucenje OCAJ kao da je neko davio kineske macke. DJ koji je pustao muziku je KRETEN, sekao je pesme na pola i pustao neke po 3 a mozda i vise puta. a ono sto su svirali( ujutru ono  ispod satora) mi je bas preselo, ajd sto je bilo hladno a "pucaca" na SRAD-u necu u usta ni da uzimam nego se i one pevacice u pokusaju nesto kevtale na mikrofon pa nisam mogao da spavam. Nisam mogao da se nateram da sacekam dorucak pa sam odma otisao kuci. Jedino sto je lepa voznja do gore i sto je bilo puno motora.

Pa dobro nemoj napadati toliko organizatore,bilo je propusta i gresaka ali ko je zeleo da se provede lepo on je to i uradio....A za greske paaaaa valjda ce ispraviti sledece godine,u svakom slucaju dolazim i sledece godine da proverim..Xexe

• Drug član, 2285 postova
  • Motocikl: Honda Sevenfifty

Vozio sam 100 i kusur kilometara da bih bio odran 200 din za ulazak i ne dobijem da pojedem nishta.

200?? Meni se nešto čini da sam platio 400 na ulazu. Jesl ti to ušao peške? Ili sam ja doplatio zbog gabarita  :D

Da peske  sam ushao moj EN 500 nije vozen tad neshto me boleo stomak pa nisam smeo na motor da sedam....

Pa dobro nemoj napadati toliko organizatore,bilo je propusta i gresaka ali ko je zeleo da se provede lepo on je to i uradio....A za greske paaaaa valjda ce ispraviti sledece godine,u svakom slucaju dolazim i sledece godine da proverim..Xexe

Pa koga cu kriviti za greske i propuste ako necu organizatore? a tebi je i blize nego meni pa ti i nije daleko da dodjes da proverish i sledece godine....

• Banned, 993 postova
  • Motocikl: zx7r

Ja sam na njihovom skupu prenocio i proshle i ove godine. Proshle godine skoro niko nije znao lokaciju koju smo otkrili takoreci zadnji dan pred polazak. Bilo je dosta propusta, vec sam pisao o tome. Doshli smo opet jer smo znali da je bio prvi skup i da je normalno da ne mozhe sve da bude na nivou.

Ove godine za ulaz od 400din., program (a shta je to?), binu (meni je ono samo delovalo kao bina) i sve ostalo - ocena NULA.

Mene vishe nece da vide. Ostao sam da prenocim najvishe zbog bendova koje nisam uspeo da chujem zbog kvaliteta bine i pucacha koji su pomagali.

Ovaj skup me je neodoljivo podsetio na Smederevo 2007.

;D ;D ;D

• U prolazu, 37 postova

neznam ja sam bio petak na subotu onda sam isao u becej na skup i u kanjizu na moto zurku. Petak mi je bilo fino, mi smo se druzili sa Emilom i Sofijom iz MC Dracon iz Bugarske i jako lako smo se sa njima sporazumeli, neznam kako je bilo u subotu ali sam odmah znao da ce u petak biti dobro a i bugari vole srpsku rakiju i to oho ho. Ovi moji su iostali i na subotu, nezale se. Jedina zamerka je da nisam mogao da nadjem cesmu ali sam je do kraja nasao pa sve ovce na broju. Ako trazite zabavu netreba da vas zabavljaju organizatori nego cete naci zabavu sami.

• U prolazu, 37 postova

PS. ajde Familija izbacite fotku ili mi je poslajite na mkgromovi@gmail.com ja devojka i mikro uiz gromova je na fotki, fotkali ste nas na samom ulazu u petak, nas dvojica imamo texas prsluke da vam bude lakse.

• U prolazu, 36 postova

Pa, bili smo . . .  Po meni-loše! 400 dinži-za čega-nizašta.OK, znam da sve košta, to razumem,ali ovo . . .  Pasulj nismo ni videli, iako smo došli na vreme (14 h), sadržaj u toku celog dana-nikakav, apsolutno bez sadržaja, osim defilea na kojem skoro nikom nije palo na pamet da ide niz avalu itd . .

Sve do večeri, nije nam ostalo ništa, osim da jedeme pljeske i slušamo nekokog pijanog idiota koji je besomučno uništavao svoj Suzuki. Uveče-koncert. Baš me interesuje da li je neko razumeo šta su "pesnici" pevali?? Razglas očajan!!

Jedino što sretosmo prijatelje iz Mostara, pa smo se lepo družili.

Molio bih da se ovo ne svhvati pogrešno, meni lično se nije svidelo.

Pozdrav.

• Svrati ponekad, 115 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM850

E ovako  , dosao sam na susret u subotu oko pola devet odmah sa ulaza naisao sam na dextera i njegovu lepsu polovinu.Prijatno drustvo koje se okupilo mi je bilo dovoljno da zanemarim sve ostale nedostatke, koje je ovaj susret imao,necu ni da ih nabrajam nema svrhe.

Dosta forumasa sam sreo sa nekima sam i celo vece proveo i bilo mi je odlicno.

Jedino od stvari koje odobravam  a svi ostali kudite je cena ulaza .Organizator je jasno i glasno rekao gde novac ide tako da je po meni mogao i 500 dinara da bude ulaz  nebi se ljutio niti pravio pitanje.

Jedino sto preostaje je da javno objave kada novac proslede na racun ustanove kojoj je namenjen.

Slike nemam ali Mrle je vec okacio neke a i Turbo Pedja ce kaciti  nadam se cim stigne kuci.

• Svrati ponekad, 469 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125

Ovaj put ne mogu da budem objektivan, zato sto sam dobar prijatelj sa organizatorima skupa.

Mogu samo da iznesem informacije koja ja imam.

Ulaz jeste bio 400 din kao i na svakom skupu.

Ja sam platio dve ulaznice za sina i za mene, mada nisam morao,

jer znam da ce ceo prihod od ulaznica da ide u dobrotvorne svrhe.

Razglas jeste bio malo slabijeg kvaliteta, ali radi ustede, koristila se privatna oprema jednog clana.

U svakom slucaju podrzavam da je bolje dati lovu deci nego za razglas.

Pasulja jeste bilo nedovoljno ali je zato bio odlican ;D.

Cena rostilja je bila na slicnom nivou kao i na svim ostalim skupovima ali kudikamo boljeg kvaliteta.

Moja zamerka je sto ni na jednom skupu do sad pa ni na ovom

se nije nasao niko od organizatora da sprenguje psihopate koji su  (sto kaze Ljuba bajker)

zamenili polni organ motorom, pa se do besvesti izivljavali na nasim slusnim organima i zivcima.

Medjutim, ako sve to stavimo sa strane, i realno pogledamo da skup cine bajkeri i prijatelji a ne razglas, pasulj i slicne stvari,

ovo je bio skup de se do sada skupilo najvise ljudi sa foruma i gde sam upoznao mnogo novih faca.

Druzenje(zezanje) je bilo maksimalno a i lokacija je odlicna.

Uspeli smo i da se prikljucimo akciji dobrovoljnog davanja krvi(malo je bila dopingovana od prethodne veceri ;D)

Hotel Avala je napravljen kao letnjikovac za kralja Aleksandra 30tih godina

i svima preporucujem sobu br 4 koja ima fenomenalnu terasu sa pogledom na sve ;D za 2500 din.

A sad malo slicica ;D

post-1774-12879003515367_thumb.jpg

post-1774-12879003515694_thumb.jpg

post-1774-12879003515881_thumb.jpg

post-1774-12879003516068_thumb.jpg

• Banned, 993 postova
  • Motocikl: zx7r

Ovaj put ne mogu da budem objektivan, zato sto sam dobar prijatelj sa organizatorima skupa.

Mogu samo da iznesem informacije koja ja imam.

Ulaz jeste bio 400 din kao i na svakom skupu.

Ja sam platio dve ulaznice za sina i za mene, mada nisam morao,

jer znam da ce ceo prihod od ulaznica da ide u dobrotvorne svrhe.

Razglas jeste bio malo slabijeg kvaliteta, ali radi ustede, koristila se privatna oprema jednog clana.

U svakom slucaju podrzavam da je bolje dati lovu deci nego za razglas.

Pasulja jeste bilo nedovoljno ali je zato bio odlican ;D.

Cena rostilja je bila na slicnom nivou kao i na svim ostalim skupovima ali kudikamo boljeg kvaliteta.

Moja zamerka je sto ni na jednom skupu do sad pa ni na ovom

se nije nasao niko od organizatora da sprenguje psihopate koji su  (sto kaze Ljuba bajker)

zamenili polni organ motorom, pa se do besvesti izivljavali na nasim slusnim organima i zivcima.

Medjutim, ako sve to stavimo sa strane, i realno pogledamo da skup cine bajkeri i prijatelji a ne razglas, pasulj i slicne stvari,

ovo je bio skup de se do sada skupilo najvise ljudi sa foruma i gde sam upoznao mnogo novih faca.

Druzenje(zezanje) je bilo maksimalno a i lokacija je odlicna.

Uspeli smo i da se prikljucimo akciji dobrovoljnog davanja krvi(malo je bila dopingovana od prethodne veceri ;D)

Hotel Avala je napravljen kao letnjikovac za kralja Aleksandra 30tih godina

i svima preporucujem sobu br 4 koja ima fenomenalnu terasu sa pogledom na sve ;D za 2500 din.

A sad malo slicica ;D

Nisi objektivan.  ;)

Otkad je to ulaz na svim skupovima 400din.?  :o

Pasulja je bilo celih 15min.  :-\

Pljeskavice su bile ok.  ;)

Mnogi bajkeri (pogotovu stariji) dodju i prenoce zbog koncerta koji treba da bude na nivou kad se vec placa ulaz. Ja sam ostao da prenocim da bih chuo malo dobre muzike. Bina ne da nije valjala nego je samo pravila galamu i smetala. Bolje da je nije ni bilo.

Pa, bili smo . . .  Po meni-loše! 400 dinži-za čega-nizašta.OK, znam da sve košta, to razumem,ali ovo . . .  Pasulj nismo ni videli, iako smo došli na vreme (14 h), sadržaj u toku celog dana-nikakav, apsolutno bez sadržaja, osim defilea na kojem skoro nikom nije palo na pamet da ide niz avalu itd . .

Sve do večeri, nije nam ostalo ništa, osim da jedeme pljeske i slušamo nekokog pijanog idiota koji je besomučno uništavao svoj Suzuki. Uveče-koncert. Baš me interesuje da li je neko razumeo šta su "pesnici" pevali?? Razglas očajan!!

Jedino što sretosmo prijatelje iz Mostara, pa smo se lepo družili.

Molio bih da se ovo ne svhvati pogrešno, meni lično se nije svidelo.

Pozdrav.

Kao da sam ja pisao.

• I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028

Hmmmm, u principu ako znas da se zezas nista ne smeta!! Ja stigo oko 15h guuuzva, ne moze se nigde naci mesto za motor , ono bilo je tamo na placu, ali koja vajda kada se poreddjali po obodu i nemoze se proci, no sacekah defile guzva se rascistila i bese OK.

Cene: ulazjbga gotovo svuda je ta cifra bila , ulaz me nikada nije sekirao jer znam a cu ga platiti, pivo kao i svugde u vecini slucajeva 60 din, E ALI za KAFU me je bilo zao dati 60 din ( sa suzam u ocima sam placao hehehehehe), jednostavno brez te tekucine ne mogu!

Razglas: ocaj ocaja!!, monitoring ne radi, efekti za vokal ne rade, ma nista nije radilo kako treba!

Bendovi sasvim dobri, u kakvim uslovima su svirali ( sve bendove sam vec nekoliko puta slusao na kvalitetnim ozvecunjima), i ono  kada su klinci "Pogresila Roda" poceli da sviraju je NEDOPUSTIVO!!! Jednostavno likovi oteli pevacu mikrofon i oni pevali????????? Tako da se sve pretvorilo u tragi-komiku po bend!

Jutro u nedelju kao da ga nije ni bilo. Mislim da lik (tonac) prenese pojacala dve kutije i svira(?) uz pratnju dva pijana zenska vokala do OSAM  sati ujutro nije normalno!!! Dorucak: pola hleba i kasika kajmaka??

sllike kasnije.

• U prolazu, 71 postova

Heh meni nije bilo toliko lose jer nisam bas mnogo ni ocekivao.

Bio s drugarom u petak vece, nije bilo puno motora, mozda 30ak do oko 11 uvece. Muzika :) hm pa i bilo je nekoliko pesama koje su solidno zvucale, ali opet nije neki rok koncert pa da ocekujem top bendove i ozvucenje. Zanimljivija mi je to vece bila voznja po avali na izuzetno klizavom putu, odvozao sam par krugova i solidno uvezbao kontrolu proklizavanja:)

U subotu je bilo veoma drugacija, stigli tamo oko 15h i jedva se provukli do parking mesta. Nema teoretske sanse za bilo kakve igre i slicno na onako malom prostoru, a i za organizaciju defilea se lokacija pokazala losa, vozilo se u 2 vece grupe koliko sam video i gomila grupica izmedju pre i posle sa mestimicnim divljanjem po gradu :)

Opet... nije lose bilo, ako nista malo sam se provozao, s obzirom da mi je prvi put da idem na moto susret ja ni ne znam za bolje :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja