Pablo 1947 Napisano Avgust 20, 2008 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Aha, sve preko zupcanika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svrle 2 Napisano Avgust 20, 2008 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan extra stvar,mnogo dobra masina,uvek sam se pitao da li je sa zupcanicima,ali nikad nisam imao koga da pitam za info.Juce sam video jedan crni sp2 sa Sato izduvima i kad ga je upalio njegov vlasnik smorio sam se sto ja ne posedujem jedan takav.Vozio ga je neki stariji covek,recimo 45 godina,a pored njega je bio parkiran gsx-r1000 k8,njega vozi neki mladji decko oko 25 god,i kad je upalio gsxr-a nisam obracao paznju na to jer svaki dan skoro vidim po jedan,ali kada sam cuo grmljavinu onda sam pogledao da vidim sta se to cuje,toliko sam se odusevio zvukom da sam prisao da vidim motor izbliza i video da je to vtr sp2.Mozda sam u zivotu video svega 5 vtr hondi,i kad god vidim jednu odusevim se.Extra bajk stvarno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Avgust 20, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan njegov vlasnik smorio sam se sto ja ne posedujem jedan takav.Vozio ga je neki stariji covek,recimo 45 godina,a pored njega je bio parkiran gsx-r1000 k8,njega vozi neki mladji decko ) Izvinjavam se za off, ali to je samo manje mlad covek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5986 Napisano Avgust 20, 2008 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan I ja se vrlo izvinjavam, ali sa 45 tek prilazi najboljim godinama.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svrle 2 Napisano Avgust 20, 2008 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja se izvinjavam "mladjim" ljudima ovde stvarno,nisam mislio nista lose sa onim sto sam rekao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1947 Napisano Avgust 20, 2008 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Nisam cuo za crnog sp2 u Bgu. Gde si ga video? Sato izduvi su popularni u Americi, to je verovatno uvezeno odatle... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svrle 2 Napisano Avgust 20, 2008 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa i bio je stranac,california tablice,mora da je covek gastabajter.evo izgledao je ovako nesto slicno samo nije imao topove podignute i nije farbao felne u zlatnu.Video sam ga na novom beogradu u jurija gagarina ispred kafica,zaboravio sam kako se zove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 455 Napisano Avgust 20, 2008 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Ivane cemo da pravimo uporedni test ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1947 Napisano Avgust 20, 2008 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Vidis, vidis, to uopste nije losa ideja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1947 Napisano Avgust 20, 2008 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Samo, razocaraces se u svog Dukatija kad probas pravu makinu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Avgust 20, 2008 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Takodje, nigde drugde taj agregat nije ugradjivan osim u taj motorcikl. Dali si siguran ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 455 Napisano Avgust 20, 2008 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Samo, razocaraces se u svog Dukatija kad probas pravu makinu ;D You Wish !!! ;D Inace, ako bi vec morao da biram nekog Japanca, verovatno bi mi izbor pao na taj V2. Posto je moj buraz skoro (ali samo skoro) ista paljevina za VTR kolko ja za Dukatija, mozda jednog dana provozam i to cudeso Inace sam cuo samo reci hvale za taj motor od dvoje ljudi koje znam koji su ih vozili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 455 Napisano Avgust 20, 2008 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Takodje, nigde drugde taj agregat nije ugradjivan osim u taj motorcikl. Dali si siguran ??? Mislim da je montiran u Mondial Piegu. Nisam siguran da je jos neka Honda dobila tu masinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Avgust 20, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan ee djusi, moj cale ima 998r, onaj limitirani, sto su napravljeni samo 700 komada valjda... ima najskuplju opremu od svih ducatija ako hoces da vidis vtr1000sp-2 , 998r, gsxr1000 k7 ili klr 600, dodji u Nis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Avgust 21, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan sale malog da das na neki marketing, talenat je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Avgust 21, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Dali si siguran ??? Ti agregati nemaju veze sa VTR-ovim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Avgust 21, 2008 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Dexterr, mogu da ti dam nekoliko članaka o Varaderu, gde piše, da je motor pozajmljen, preuzet od VTR-ke. Priredjen i delomično je "zagušen" zbog druge koncepcije motocikla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1947 Napisano Avgust 21, 2008 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Tomo, postoji VTR 1000 SP1/SP2, a postoji i VTR 1000 Firestorm. Obe masine jesu V2, ali nisu iste (cak ni slicne). Firestorm V2 masina ima par ccm manje (996 umesto 998 u SP1/SP2), ima lanac u masini, drugacije podmazivanje itd... Varadero ima tu VTR masinu od Firestorma, a ne od SP-a A kad sam rekao da nije ugradjivan u drugi motorcikl, mislio sam na Hondu. Sad dal je neki drugi proizvodjac kupovao SP masinu od Honde, pa ubacivao u svoje projekte, to vec ne znam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Avgust 21, 2008 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Ti detajli nisu mi poznati, znam ono što pročitam. Ok, plačam pivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1947 Napisano Avgust 21, 2008 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ti detajli nisu mi poznati, znam ono što pročitam. Ok, plačam pivo. Dogovoreno Dolazis u Makedoniju na reli? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Avgust 21, 2008 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Neznam još, videču, voleo bih! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Avgust 21, 2008 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Evo, našao sam nešto o tome: http://www.motorcyclespecs.co.za/model/Honda/honda_rc51_sp2%2006.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 455 Napisano Avgust 21, 2008 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan ee djusi, moj cale ima 998r, onaj limitirani, sto su napravljeni samo 700 komada valjda... ima najskuplju opremu od svih ducatija ako hoces da vidis vtr1000sp-2 , 998r, gsxr1000 k7 ili klr 600, dodji u Nis Znam ja dobro sta je 998 R i sta je na njemu. Mozda jednom i navrnem. Sada je prvo na dnevnom redu da pokazem nekom koi je najbolji V2 ;D ;D ;D Ivane, dobices PP ovih dana samo kad izadjem iz ove gungule pa idemo da grmimo negde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Avgust 24, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan savrsenstvo, brzina DUKATI,obrtni moment APRILIA RSV ,kvalitet i dugotrajnost AFRICA TWIN ,I kad to saberete dobijete VTR vrlo jednostavna racunica a krajnji rezultat savrsenstvo. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Avgust 25, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekih slika iz moje garaze... VTR1000 sp-2, SUZUKI GSXR 1000 k7 ( takmicarski, u fazi sklapanja i lepljenja nalepnica ) , Cagiva MITO 125, Kawasaki KLR 600 ( od ducati-ja 998r nemam sliku ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...