Blaza 9596 Napisano Septembar 7, 2020 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA PALILULI Motociklista pokušao da izbegne sudar sa vozilom koje se isparkiravalo, stradao na licu mesta WWW.BLIC.RS Jedna osoba stradala je danas u saobraćajnoj nesreći u Beogradu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9596 Napisano Septembar 7, 2020 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Sad procitao, nemam drugih informacija. Tuzno da tuznije ne moze biti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Septembar 7, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Другар ми ту живи. Каже да се његов комшија испаркиравао, није видео мотор и... Кажу да је мотор летео 20 метара, са све колегом. Да ли је стварно летео или клизао, не знам, али је јако опасно, ту су кола паркирана са обе стране на улици, двосмерна, а узана... Не верујем да је колега баш ту осетио потребу да јурца. Пре ће бити да је сплет несрећних околности. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9596 Napisano Septembar 7, 2020 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo stranica ove teme sam procitao unazad, sve su to strasno tuzne price. Splet okolnosti, nepaznja (nasa ili tudja, nebitno), sudbina, ne znam. Nisam se usudjivao da bilo sta komentarisem, svaki dan sam u saobracaju na dva ili vise tockova, i svasta vidim... Mozda nisam trebao ni ovo da kacim, ne znam. Danas, minut ispred mene jak sudar dva auta na raskrsnici Cvijiceve i Jase Prodanovica. Neko je prosao na crveno...samo se jurca, i mnogo brzo se zivi ... Odoh u off, sorry. Zao mi kolege, i iskreno saucesce. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5011 Napisano Septembar 8, 2020 Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Sale je bio pazljiv vozac,policajac...desilo se...Saucesce porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja1971 195 Napisano Septembar 9, 2020 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Brat Stojke. Sutra ćemo da ga ispratimo među cveće i livade na njegovom Zlatiboru Užasna tragedija. Ful oprema i kaciga i sve - i dalje ne mogu da shvatim da je tako završio. Dobar čovek bio zaista... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...