Borkosan 622 Napisano Septembar 6, 2020 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ode motor pa da ponudim ovde i opreme koja je ostala i postala visak.Borko 0603360350 1. Jakna Oxford Melbourne 2.0Bez ostecenja, sve na mestu malo koristena. Zimska postava se skida, kisna je fiksnaVelicina L, ja sam 183/95 i odlicno pristaje.60€2. Moto pantalone Oxfor Air VentBez ostecenja, malo koristene. Velicina 3450€3. Moto farmerke SPIDI, samo probane, XLProtektori, dupli savovi, solidan kvalitet40€ 4. Kofer GIVI, nisam ga nikad koristio, dobio sa motorom a motor otisao sa drugim.Ide i original ploca, samo jedan kljuc. Bez ostecenja. Mislim da je oko 40 litara, slika sa kacigom XL flip up je za uvid u velicinu.20€ 5. Rukavice JAG L velicina samo probane.Za hladnije dane.20€ 6. Rukavice MGP kozne XLManji tragovi koriscenja, dobro stanje, odlican kvalitet i udobnost. 20€ 7.Fluo prsluk A ProPar puta obucen, bez ostecenja10€ 8. Pojas Crivit iz Lidla, Nov 500 din M VelicinaImam i dve podkape XL iz Lidla nekoriscene po 500 din komad ili zajedno podkape i pojas za 10€ 9. KornjacaNije original ali odlican kvalitet.Bez ostecenja. 20€ Ja sam visok 183, tezak 95 KG i sva oprema ( osima pojasa ) mi odlicno odgovara. Podkape su realno M/L iako na njima pise L/XL. Moze i licno preuzimanje, zivim u NS u BG radim pa mogu poneti, doneti itd.Borko0603360350 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 622 Napisano Septembar 6, 2020 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Kofer i kornjaca rezervisani. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 622 Napisano Septembar 6, 2020 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Fluo prsluk rezervisan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 622 Napisano Septembar 6, 2020 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Pantalone Oxford i Jakna oxford rezervisane.I rukavice JAG rezervisane Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 622 Napisano Septembar 6, 2020 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Farmerice rezervisane. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Septembar 6, 2020 Vazlan(Zlatko), 375 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan @Borkosan ima[ poruku na PP. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 622 Napisano Septembar 7, 2020 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Pojas i podkape rezervisane Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 622 Napisano Septembar 7, 2020 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Jakna Oxford, Pantalone Oxford, rukavice JAG, Fluo prsluk i kornjaca prodati.Kolege neka koriste u zdravlju i veseljuOstaje rezervisan kofer, farmerice i pojas i podkape. Rukavice MGP su jos aktuelne. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 622 Napisano Septembar 7, 2020 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Pojas i podkape otisle! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1996 Napisano Septembar 7, 2020 Drug član, 966 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan hoce li se farmerice "odrezervisati"? trep trep Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 657 Napisano Septembar 7, 2020 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 480 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: NC750X '24 Prijavi odgovor kao problematičan E lepo se obukoh za super cenu! Sve moj br. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Septembar 7, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, zlig0r je napisao: hoce li se farmerice "odrezervisati"? trep trep Неће Тј. има наде за тебе, ако ме неки шлепер покупи на аутопуту у наредних 2 сата Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 622 Napisano Septembar 7, 2020 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan hoce li se farmerice "odrezervisati"? trep trep To znamo sutra kad kolega proba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1996 Napisano Septembar 7, 2020 Drug član, 966 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Zuba87 je napisao: Неће Тј. има наде за тебе, ако ме неки шлепер покупи на аутопуту у наредних 2 сата pu pu pu daleko bilo... bolje da se nadam da ti je guzica veca od moje! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Septembar 7, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Нема шта да се надаш, сигурно јесте, али сам на дијети већ 3 недеље, велика је шанса да уђем у њих П. С. Стигао сам кући, тако да кажи па-па фармерицама 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 622 Napisano Septembar 8, 2020 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ode i kofer, covek se javio preko KP pre nego sto sam stavio ovde na forum,.Jos kolega po farmerke da dodje danas i ode sve sem MGP rukavica. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 352 Napisano Septembar 8, 2020 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako kolega ne moze da udje u farmerice ja bih da probam. Tj da javis koliko je poluobim pa ako odgovara da uzmem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 622 Napisano Septembar 8, 2020 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Otisle i farmerice, tako da sada vise nista nije aktuelno. Rukavice MGP cu da zadrzim ako resim da kupim neko motorce da imam.Hvala svima na paznji i brzoj prodaji! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...