zzeljko 21 Napisano Avgust 15, 2008 U prolazu, 82 postova Motocikl: Yamaha XVS 650A DragStar Prijavi odgovor kao problematičan Ispunih sebi davnasnju zelju da vidim Moskvu i Sankt Peterburg, naravno motorom. Za 18 dana presao sam 7500 km, prosao kroz cetiri drzave i potrosio 1000 EUR i 1000 USD. Imao sam srecu i da mi firma u kojoj radim pronadje nekoliko sponzora. Tako sam od BMW Radulovic dobio nove Bridgestone gume, od Info Team-a Garmin na koriscenje, od Yamaha-Rodic neke rezervne delove, a casopis Maxim mi je medijski sponzor i u oktobarskom broju ce biti objavljen putopis. Krenuo sam preko Djerdapa u Rumuniju, granicu presao za nekih petnaest minuta i do pocetka uspona na Karpate nisam pravio nikakve fotke, jer ni nema niceg zanimljivog. A onda su me Karpati docekali vrlo surovo. Kisa, kakvu odavno nisam video, me je pratila do Brasova i uspeo sam da napravim vrlo malo fotki, jer nije bilo sansi da izvadim fotoaparat. Da sam znao, kupio bih podvodno kuciste za aparat. A i ronilacko odelo jer kisni kombinezon nicemu ne sluzi u takvim uslovima, a ni Gore Tex pantalone i rukavice. Jedino sto je radilo posao, pored kacige naravno, je verovali ili ne kozna jakna! Ne znam kako, ali pored glave, jedini suvi deo tela je bio onaj pokriven koznom jaknom. Evo nekoliko fotki pre nego sto se nebo otvorilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzeljko 21 Napisano Avgust 15, 2008 U prolazu, 82 postova Motocikl: Yamaha XVS 650A DragStar Prijavi odgovor kao problematičan U gradu Brasovu sam ostao dva dana da se osusim, a i grad je veoma lep... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzeljko 21 Napisano Avgust 15, 2008 U prolazu, 82 postova Motocikl: Yamaha XVS 650A DragStar Prijavi odgovor kao problematičan Naravno treba obici i Bran koji je u blizini Brasova i gde se nalazi Drakulin dvorac. Konacno lepo vreme... I evo dvroca. Nije ostavio neki poseban utisak na mene... Valjda sam ocekivao nesto kao iz filmova o Drakuli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzeljko 21 Napisano Avgust 15, 2008 U prolazu, 82 postova Motocikl: Yamaha XVS 650A DragStar Prijavi odgovor kao problematičan Istog dana sam krenuo da obidjem i Sinaia-u i pre nego sto me je opet uhvatio pljusak, upoznah nove drugare Krecem dalje ka severu. Nebo se opet namrstilo... Opet uspon. Na kisu vise ne obracam paznju, a i kad se popnete iznad oblaka vise je nema... ;D Nastavak sledi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Avgust 15, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Yeee !!! Bravo Zeks !!! Vidimo se za koji dan i da mi pokazes SVE fotke !!! BRAVO majstore !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Avgust 15, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, bravo!!! Ali nemoj predugo da nas zavlacis!!! Hocemo jos!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4756 Napisano Avgust 15, 2008 Ne silazi, 5552 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, bravisimo! Samo pozuri sa slikama, jako smo nestrpljivi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzeljko 21 Napisano Avgust 15, 2008 U prolazu, 82 postova Motocikl: Yamaha XVS 650A DragStar Prijavi odgovor kao problematičan Prodjoh Rumuniju bez vinjete, zaboravio da je kupim na granici, a posle je nigde nemaju. U Ukrajini voznja bez kise sve do Kijeva. Ali me je sacekala u Kijevu... Stari deo Kijeva mi se jako dopada, ali na zalost samo sam se vozikao motorom po kisi bez pravljenja fotki... Nisam planirao da spavam u Kijevu, tako da sam posle par sati nastavio dalje. Kako izadjoh iz Kijeva, kisa je stala. Odlucio sam da ne idem odmah u Rusiju, vec sam se spustio juzno ka jednom povecem jezeru (zaboravih mu ime) i prespavao u jednom prelepom gradicu Kremencuk na obali jezera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzeljko 21 Napisano Avgust 15, 2008 U prolazu, 82 postova Motocikl: Yamaha XVS 650A DragStar Prijavi odgovor kao problematičan U Rusiju sam usao po mraku i posle Ukrajinske granice gde sve podseca na scene iz jeftinih americkih filmova, iznenadila me je ljubaznost ruskih carinika. Dok sam sredjivao papire jedan ruski carinik mi je oprao far! ;D ;D ;D Prespavao u Belgorodu (Beograd na ruskom) i ujutru po lepom vremenu pravac Moskva... Putevi su mnogo bolji nego u Ukrajini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzeljko 21 Napisano Avgust 15, 2008 U prolazu, 82 postova Motocikl: Yamaha XVS 650A DragStar Prijavi odgovor kao problematičan Moskva me nije preterano odusevila. Veliki grad i to je to, osecao sam se kao u Beogradu. Nije cak ni toliko velika kao sto pricaju. Bio sam tu dva dana (kisa oba dana), vozikao se po gradu, izlazio uvece sa nekim poznanicima kod kojih sam bio i odlucio da nastavim ka svom cilju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzeljko 21 Napisano Avgust 15, 2008 U prolazu, 82 postova Motocikl: Yamaha XVS 650A DragStar Prijavi odgovor kao problematičan Sankt Peterburg... Uhhh kakav grad!!! Ne umem da objasnim kako sam se osecao u tom gradu sve vreme. Grad je prelep, ali to nije sve. U njemu se osecate dobrodosli i tamo se svuda nesto desava. Kako bih ziveo u tom gradu... Evo fotki, ali ovaj grad treba doziveti, nije arhitektura ono sto ga cini takvim kakav je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzeljko 21 Napisano Avgust 15, 2008 U prolazu, 82 postova Motocikl: Yamaha XVS 650A DragStar Prijavi odgovor kao problematičan Koncert ruske klasicne muzike na otvorenom pored Neve sa ludackim ozvucenjem. Fontana iz Neve radi u ritmu muzike... Kakav trip!!! ;D Kraj koncerta... Normalan prizor u gradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzeljko 21 Napisano Avgust 15, 2008 U prolazu, 82 postova Motocikl: Yamaha XVS 650A DragStar Prijavi odgovor kao problematičan Kiosk... Bio sam pet dana u Piteru, kako ga Rusi zovu, spavao u hostelu, a motor svih pet dana u nekom dvoristu izmedju zgrada i posle tih pet dana na njemu su i dalje stajale cak i suncane naocari koje su mi uvek zakacene na volanu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzeljko 21 Napisano Avgust 15, 2008 U prolazu, 82 postova Motocikl: Yamaha XVS 650A DragStar Prijavi odgovor kao problematičan Mora se nazad zbog posla. Krecem ka Belorusiji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzeljko 21 Napisano Avgust 15, 2008 U prolazu, 82 postova Motocikl: Yamaha XVS 650A DragStar Prijavi odgovor kao problematičan Belorusija... Uvece sam stigao u Vicebsk, gde sam upoznao neke bajkere... Bajkerka Sledeceg dana je trebalo da svratim u Minsk, ali posle Sankt Peterburga mi je sve bilo dosadno, tako da prodjoh Belorusiju za dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzeljko 21 Napisano Avgust 15, 2008 U prolazu, 82 postova Motocikl: Yamaha XVS 650A DragStar Prijavi odgovor kao problematičan Ukrajinu sam takodje prosao za jedan dan i na njihovim putevima mi je negde otpao sator. Ponovo Rumunija i Karpati su ovaj put bili dobronamerni. Lacu Rosu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzeljko 21 Napisano Avgust 15, 2008 U prolazu, 82 postova Motocikl: Yamaha XVS 650A DragStar Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzeljko 21 Napisano Avgust 15, 2008 U prolazu, 82 postova Motocikl: Yamaha XVS 650A DragStar Prijavi odgovor kao problematičan Sighisoara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzeljko 21 Napisano Avgust 15, 2008 U prolazu, 82 postova Motocikl: Yamaha XVS 650A DragStar Prijavi odgovor kao problematičan Sibiu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzeljko 21 Napisano Avgust 15, 2008 U prolazu, 82 postova Motocikl: Yamaha XVS 650A DragStar Prijavi odgovor kao problematičan I za kraj, Transfagarasan... Za sve vreme puta nisam imao ni jedan jedini problem sa motorom, gume su ostale citave, nije me cak nigde ni jednom zaustavila policija... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Avgust 15, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo refresh-ujem na svakih 10 minuta vec 4 sata... :o Fotografije su ti fantasticne. Hvala sto si ih podelio sa nama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 578 Napisano Avgust 15, 2008 Drug član, 1710 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Aalal vera na entuzijazmu i hrabrosti za ovoliki put Sponzori su napravili odlicnu investiciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Avgust 15, 2008 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na putovanju za to treba imati petlje. Jedino je steta sto si isao kao usamljeni jahac..........(mislim da je putovanje lepse kad ima dva ili vise bajkera) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smith 11 Napisano Avgust 15, 2008 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Negotin Prijavi odgovor kao problematičan Malo je reci FANTASTICNE slike!!! P.S. Mala molba,kojim aparatom su radjene slike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 609 Napisano Avgust 15, 2008 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo, a za slike :o :o :o :o SVAKA ČAST Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...