MOTOSIKI 7 Napisano Avgust 15, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Postoji li u Srbiji i kakva su vam iskustva sa njima!Naravno ako neko ima broj bilo bi pozeljno da ga postavi!Hvala!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Avgust 15, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da su ovlašteni uvoznici za apriliju Moto italija i Markos. Za ove prve nisam čuo a za ove druge ne želim da znam Kod mene u kraju je servis Tehnodelta ali oni rade samo skutere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Octobar 6, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan markos nije vise ovlasten koliko ja znam ali imaju gomilu motora na servisu stalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 567 Napisano Octobar 6, 2008 Drug član, 1695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Apriliju radi Bugarski, a za njega nisam cuo nista lepo, ja licno nisam imao nikakva iskustva sa doticnim majstorom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada R1 0 Napisano Octobar 6, 2008 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd-Karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Buga je stari majstor i dobar acene kazu kao u Frankfurtu ja neznam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ristreto 0 Napisano Decembar 23, 2008 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan LJuba Bugarski u Bgd odlican i korektan majstor,Markos u Novom Sadu takodje odlicni i imaju delove odmah na lageru ,nisu ovlasten servis ali imaju majstore koji su veoma dobri i korektni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Decembar 27, 2008 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan aha , ti iz ns-a su odlicni .. zovem da narucim neke delove za apriliju , kaze mi lik nemamo , ja reko jel moze da se naruci , kaze ne moze ... u pm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Decembar 27, 2008 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Ma ti iz markosa su retardi, naručim neke delove i kaže za 2-3nedelje, ja reko ok, posle 4 nedelje nema delova i kažu za 2 nedelje, ja reko opet ok i na kraju posle 6 nedelja opet ništa i kažu bio gazda 2 puta u italiji i nije bilo u magacinu i ne znaju kad će biti. Znači oni ništa ne naručuju već ako gazda nađe kad ide u italiju onda donese.Ja uzmem kaparu nazad i nazovem skuter centar i dobijem jedan deo odma a drugi će posle ng pošto su nas uhvatili božićni praznici. Neće me taj markos videti više... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Decembar 27, 2008 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ma ti iz markosa su retardi, naručim neke delove i kaže za 2-3nedelje, ja reko ok, posle 4 nedelje nema delova i kažu za 2 nedelje, ja reko opet ok i na kraju posle 6 nedelja opet ništa i kažu bio gazda 2 puta u italiji i nije bilo u magacinu i ne znaju kad će biti. Znači oni ništa ne naručuju već ako gazda nađe kad ide u italiju onda donese.Ja uzmem kaparu nazad i nazovem skuter centar i dobijem jedan deo odma a drugi će posle ng pošto su nas uhvatili božićni praznici. Neće me taj markos videti više... jel moze neki broj telefona od skuter centra posto meni najverovatnije treba amortizet :'( i sta si narucivao neki deo za apriliu ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Decembar 27, 2008 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan http://www.skutercentar.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Decembar 28, 2008 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan http://www.skutercentar.rs/ da da ja sam potpuno zaboravio Hvala ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 567 Napisano Decembar 28, 2008 Drug član, 1695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan I ja kad sam se razmisljao da uzmem Apriliju odem do Skuter Centra i bas sam bio zadovoljan agilnoscu i poslovnoscu gazda Ivana.Maximalno mi je izasao u susret i moja su iskustva sa njim odlicna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Januar 26, 2009 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam od prosle godine vozac Aprilije Sportcity i za Bugarskog sam cuo dosta toga i jednog i drugog... Posto ja sam servisiram skuter koji je od oktobra van garancije, i to radim mnogo redovnije, skoro na 1000 - 2000, otkrio sam veliki problem u kucistu rolnica. Taj skuter je servisiran kod Bugarskog i pri promeni rolnica nije se vodilo racuna o postavljanju rolnica u kanale , pogotovo sto su stavljene Polini rolnice sa navlakama. To su rolnice gde je valjak aluminijumski odredjene gramaze , a on se stavlja u navlaku koja se po potrosnji menja samo novim navlakama.Jeftinije resenje, , a kvalitetnija oplata rolnica. Elem, 3 rolnice su postavljene kontra i strana gde je aluminijum go stavljena je na teziste rotaije , tj prema levoj strani kanala i aluminijumsko telo ih je usled jake sile i pomeranja je jelo i pojelo prilicno levu stranicu kanala i sam alumijumski teg tj unutrasnjost rolnice. Veliki problem moze da bude u tom disbalansu koji je napravljen , a i usled neravnomerne tezine centrufugalna sila utice nejednako na rasp[ored rolnica tako da moze doci do pogubnih rezultata zbopg vibracija, Sledece mi je da odem kod Bugarskog, pokazem deo i ukazem na gresku u starvljenju rolnica. Pretpostavljam da je te rolnice stavljao neko ko radi kod njega i neko kome strana rolnica u kucistu nista ne znaci. Sta ce biti kod gospodina Bugarskog javicu i nadam se da ce da mi uvazi problem i bar da novo kuciste i rolnice. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5747 Napisano Januar 26, 2009 Svakom po zasluzi, 12396 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Daj bože da bude tako, matori. Ne daj se i traži svoje pravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Januar 27, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan i cule auto novi sad je poceo da radi apriliju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 28, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan i cule auto novi sad je poceo da radi apriliju nece me taj videti,jednom sam bio za kawu i nikad vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki Garfield 5 Napisano Januar 18, 2012 U prolazu, 37 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Imam ih... Prijavi odgovor kao problematičan Ma ti iz markosa su retardi, naručim neke delove i kaže za 2-3nedelje, ja reko ok, posle 4 nedelje nema delova i kažu za 2 nedelje, ja reko opet ok i na kraju posle 6 nedelja opet ništa i kažu bio gazda 2 puta u italiji i nije bilo u magacinu i ne znaju kad će biti. Znači oni ništa ne naručuju već ako gazda nađe kad ide u italiju onda donese.Ja uzmem kaparu nazad i nazovem skuter centar i dobijem jedan deo odma a drugi će posle ng pošto su nas uhvatili božićni praznici. Neće me taj markos videti više... Tacno, desavalo im se i to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
belgradoboy 0 Napisano Avgust 6, 2015 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan procitah silne teme i nigde ne procitah ko u beogradu radi rotax motore u pitanju je aprilia scarabeo 2003 god. 200 cm3.Ko god od prijatelja mi je dao neki broj majstora na glasu kad cuje koji je motor u pitanju kao da sam ga popario vrelom vodom neznam sta je to tolika nauka da se majstori plase ovih motora __scutera.Ako neko ima ideju kom majstoru mogu da se javim da mi pogleda motor zamolio bih da mi napisete,inace sam odusevljem sa sajtom gde ima svakakvih rubrika ali nigde ne nadjoh naj majstor za rotax mot.hvala unapred belgradoboy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Jun 3, 2022 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Belgradoboj, nadam se da si do sad našao majstora... Ja sam tek počeo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6566 Napisano Jun 3, 2022 Ne silazi, 6512 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Uvek mi je bila malo bez veze ta priča...majstor za ovo, majstor za ono. Istina, bolje je kada se nešto poznaje malo detaljnije, ali ko zna znanje...značke su samo stvar za ukras. Tema jes' bajata...ali nije bitno, ništa se priča nije promenila. Rotax na Apriliji je samo još stariji i sa više problema...a tebi Blažo takav stručnjak nije potreban. Dovoljan je onaj koji poznaje (samo) Piaggio motore... Mogu da ti kažem za jednog u komšiluku...mada se možda i znate. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 685 Napisano Jun 3, 2022 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja moj sam servisiram ,nisam samo jos motor i menjac otvarao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Jun 3, 2022 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza Ако ти не одговори сад после 6 година ”недолажења” на форум никад неће. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...