Jump to content

Moto Zajednica

Moj prvi motor

Recommended Posts

• U prolazu, 45 postova
  • Motocikl: Kawasaki zr-7s (2003)

Pozdrav svima, ja sam Boris iz Novog Sada. Postadoh i ja vaš član jer sam konačno kupio svoj prvi pravi motor u 26-oj godini! 

Aprilia Pegaso, 1995. godište, 652 cc I 35 kW. Ima jednocilindrični Rotaks agregat.

Pegaso generalno dobar za početnike, malo sam ga provozao po kraju ali ne nešto posebno jer nije registrovan a i ja još uvek nemam dozvolu (odvozao sam sve časove, ostalo je samo praktični ispit). Moj konrketni primerak nije savršen ali je sasvim pristojan model za svoje godine. Kupio sam ga spreman da uložim par stotina evra u njega i da ga sredim skroz za sledeću sezonu.Bitno mi je samo da ne mora da se otvara agregat zbog nečega. 

Evo i par slika a ko god ima neka iskustva sa ovim motorom neka podeli sa mnom, bio BiH baš zahvalan . 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 65 postova
  • Motocikl: Yamaha MT-07 Ice Fluo (2020) / Yamaha Ténéré 700 - Ceramic Blue (2021)

Puno sreće sa novim motorom, to je inače motor od mog druga, stajao je u garaži 7 godina, ja sam ga lično molio prethodnih meseci da ga istera jer i ja u tom trenutku nisam imao motor. Takođe sam početnik pa ti ne mogu dati savete, ali ti mogu reći da taj motor zaista nije vozen odavno i da je majstor sredio motor za prodaju, tj. sređen je da može da se vozi, ostalo ne znam, u svakom slučaju puno srećnih kilometara ti želim.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja