Nolanka 538 Napisano Avgust 31, 2020 Zainteresovan, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Skupilo se nekih cudesa koja mi ne odgovaraju, pa mozda nekom trebaju. 1. Slajderi, nosaci za stender nazad, 8mm crveni. Meni ne odgovaraju, trebaju mi neki malo veci od 8mm, pa ako neko hoce, mozemo da se menjamo. Cena 1 crvena. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 538 Napisano Avgust 31, 2020 Zainteresovan, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ekstenderi za retrovizore, sa srafovima. 1.300 dinara 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 538 Napisano Avgust 31, 2020 Zainteresovan, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Potkapa, dobijena na poklon ali je meni prevelika, rojal plava. 400 din. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5595 Napisano Avgust 31, 2020 Drug član, 2509 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, Nolanka said: Potkapa, dobijena na poklon ali je meni prevelika, rojal plava. 400 din. Pa ako je na poklon, onda je red i da se ovde prosledi kao poklon.. kolege smo... 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 538 Napisano Avgust 31, 2020 Zainteresovan, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, drmilan_ je napisao: Pa ako je na poklon, onda je red i da se ovde prosledi kao poklon.. kolege smo... Pa i to sto kazes Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 538 Napisano Avgust 31, 2020 Zainteresovan, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Za zainteresovane, da otprilike vide mere. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 538 Napisano Septembar 1, 2020 Zainteresovan, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelni samo ekstenderi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Septembar 1, 2020 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan On 31.8.2020. at 20:08, Nolanka je napisao: trebaju mi neki malo veci od 8mm, pa ako neko hoce, mozemo da se menjamo. Ovo ti treba ako je za Kawu KAWASAKI ER-6 ALL MODELS M10 x 1.25, pazi i na korak za šraf Možda nađem u garaži neke polovne, ako ti odgovara daću ti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 538 Napisano Septembar 1, 2020 Zainteresovan, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, GixxerK6 je napisao: Ovo ti treba ako je za Kawu KAWASAKI ER-6 ALL MODELS M10 x 1.25, pazi i na korak za šraf Možda nađem u garaži neke polovne, ako ti odgovara daću ti Otisla sam do Srafka da uzmem samo srafove desetku, al' ne odgovaraju pa sam se smorila. Ako imas, platicu ti, smorih se (a smorih i komsije) ovako podmazujuci lanac, voznjom kroz ulicu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 538 Napisano Septembar 2, 2020 Zainteresovan, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan I ekstendere uzeo kolega forumas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...