cikuntopola 96 Napisano Avgust 13, 2008 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko kako da zamenim amortizer na Apriliji 125 rs 1996 god. Usput ako neko prodaje moze da se javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Avgust 15, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Goraš iz Kragujevca ima par u rasturu, ne znam telefon ali mi duguje pare pa ću potražiti, i njega i telefon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Avgust 15, 2008 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Olicno! Javi mi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Avgust 15, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Kod nje je amort jako nezan, ako se vozi dvoje, crkne dok pomislis. E, sad, fabricki je uljni pa se reparira, ali pogledaj po oglasima ove u "rinfuzu", vidjao sam par njih sa aftermarket stelujucim gasnim. Stavis to i nema glava da te boli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rs50 3 Napisano Avgust 15, 2008 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan imam amortizer od rs-a 2007 isti ti je motor je presao 300 km 80 eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...