RaS 1754 Napisano Avgust 28, 2020 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Prerasli smo, zato idu na prodaju. Fantastične, preudobne i odlično očuvane patike. Švajcarski brend, gripex đon, izuzetno kvalitetna koža. Nemaju nikakve membrane, stopala dišu neometano, ne usparuju se. Oprane i čiste, mirišu na kožu. Broj 37,5, dužina gazišta 23,5 cm. Cena - pet crvenih novčanica. Nove su koštale puno više. Kontakt preko poruka, šaljem kurirom po želji. Hvala na pažnji ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Avgust 31, 2020 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Greota da stoje ... Pronađoh u međuvremenu i prethodno omalele (36,5), te i njih prilažem. Znači platiš jedan, dobiješ dva para Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Avgust 31, 2020 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Kažu da slika vredi hiljadu reči. Dakle gazište je 23,5cm, ukupna dužina uloška ~25. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Septembar 1, 2020 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan 40e i moja poštarina? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Septembar 16, 2020 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu... Na prodaju Meindl Goretex duboke cipele. Radi se o vrhunskom nemačkom brendu, imam nekoliko pari obuće te merke, i traju mi godinama. Veličina piše UK 7, dužina gazišta je 25,5cm. Pristojno su očuvane, jako lagane, nigde nisu ispucale ni pocepane, đonovi su bez većih oštećenja, nisu odrani i potrošeni. Nemaju uloške. Pazario sam ih polovne na oglasima za 3600, al' su mi male jbg. Zamalo. Cena simbolična - dve crvene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...