HornY 57 Napisano Avgust 13, 2008 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Pala mi je kaciga, i nastala je uspravna ogrebotina koja me jako nervira...nije duboka, niti je naprslina... Sta da radim, gde da nadjem vizir za ovu kacigu...ili sta vec... Pozzdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Avgust 13, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Te kacige prodaju u Markosu pa vidi tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Avgust 13, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da ispoliraš kod Ivana. Ivan viziri, nemam njegov mob, ali je bilo u ranijim temama pa probaj da nadješ. Inače lik ima radionicu na Dušanovcu, ulica paralelno sa onom u kojoj se nalazi ''Boban sajle'', bliže autoputu. Zar nema vizir u Markosu da se kupi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Avgust 13, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Imaju vizire u Markosu,ali deeeeru sa cenama vizira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Avgust 13, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Vizir Ivan 064/284-7847 U Markosu je vizir cca.3-3500 din a mds kaciga 5-6000din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Avgust 13, 2008 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Sto se vizira tice, nemoze biti kao pola kacige jer ja sam GP-pro platio 450e, a crni vizir 50e, tako da za mds od nekih 60ak evra vizir ne bi smeo da kosta toliko, ili se varam?? :o I sto se tice ovog Ivana, kakvu radionicu on ima, sta radi?? i gde se nalazi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa 086 0 Napisano Avgust 13, 2008 U prolazu, 26 postova Lokacija: Cetinje - Montenegro Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moj vizir polirao pastom Farcela G6. To je pasta za masinsko poliranje i uspio sam. Vredi pokusati ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Avgust 13, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se vizira tice, nemoze biti kao pola kacige jer ja sam GP-pro platio 450e, a crni vizir 50e, tako da za mds od nekih 60ak evra vizir ne bi smeo da kosta toliko, ili se varam?? :o I sto se tice ovog Ivana, kakvu radionicu on ima, sta radi?? i gde se nalazi? Ti bre kao da stvarno iz Laguna Sece čitaš postove Vizir Ivan 064/284-7847 Probaj da ispoliraš kod Ivana. Ivan viziri, nemam njegov mob, ali je bilo u ranijim temama pa probaj da nadješ. Inače lik ima radionicu na Dušanovcu, ulica paralelno sa onom u kojoj se nalazi ''Boban sajle'', bliže autoputu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Avgust 13, 2008 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro skontao sam da polira vizire, ali mislio sam da i kacige sredjuje i to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Avgust 13, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moj vizir polirao pastom Farcela G6. To je pasta za masinsko poliranje i uspio sam. Vredi pokusati ;) Gde moze da se kupi ta pasta?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa 086 0 Napisano Avgust 13, 2008 U prolazu, 26 postova Lokacija: Cetinje - Montenegro Prijavi odgovor kao problematičan Mene je kupio drug u Beograd. Platio je oko 10 eura, a gdje neznam. Pozdrav :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Avgust 13, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan heh jbg... hvala u svakom slucaju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Avgust 14, 2008 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan probacu kod Ivana pa Vam javljam ishod...pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki_TS 1 Napisano Septembar 12, 2008 U prolazu, 33 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jesmo se danas culi preko telefona? Bila su tvoja dva drugara kod mene u radnji, pricali smo o pojasu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Septembar 13, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan juce sam zvao Ivana i pitao ga za poliranje vizira kaciga ali to radi samo zimi kad nema puno posla sa vizirima motora pa kome treba tako nesto kad krene zima pravac kod njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Septembar 14, 2008 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam ga ja zvao, bio je jako neljubazan, i nisam dobio tu informaciju. Cak mi je rekao da mi je vizir mator (1 god) i da to ne moze da se sredi. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2087 Napisano Septembar 14, 2008 Skuteras, 3705 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi ove frekle i poliraj, ja sam nekoliko popravio tom metodom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Septembar 14, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Jesmo se danas culi preko telefona? Bila su tvoja dva drugara kod mene u radnji, pricali smo o pojasu? Bili su mu drugari. tj Drugar (ja ) i direktor. Sve zavrseno... Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sine 12 Napisano Septembar 14, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...