4lEX 0 Napisano Avgust 27, 2020 U prolazu, 1 post Lokacija: .... Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Već par dana listam oglase budući da bih uskoro trebao da polažem za A1 kategoriju i želeo bih da se raspitam da li je dobra opcija kupovina aprilije rs 50/125 I ako jeste koja je razlika između tih modela ili bolje opcije od istih kao i koje bi godište bilo najbolje(najisplativije) da kupujem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10490 Napisano Avgust 27, 2020 Hronični Motociklopata, 7324 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ako već imaš iskustva na mašinama od 50ccm onda bolje uzmu neku 125-icu kad već polažeš za A1, pošto ti A1 to omogućuje, samo gledaj da u saobraćajnoj snaga nije preko 11kw, inače ćeš je voziti nelegalno i popićeš kaznu kad tad. Bitno stavku nisi naveo, a to je budžet, ja svakako ne preporučujem za prvi motor (za učenje) da se uzima nešto skupo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mindžake Merava 240 Napisano Avgust 27, 2020 Svrati ponekad, 259 postova Prijavi odgovor kao problematičan Od svih ljudi sa kojima sam pričao o Aprilii 125 2t,bukvalno svi do jednog su mi rekli da je to krš teški. Troši 10l,stalno se kvari,delova nigde+su preskipi. Moj savet-zaboravi na taj motor,a ovo važi i za generalno sve "sport" 125cc 2T Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...