mjoe 60 Napisano Avgust 12, 2008 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: NBG Motocikl: CB 600 F Prijavi odgovor kao problematičan Potreban mi je novi filter za vazduh za Apriliju pegaso 98 (model pre Cube, nije valjkasti nego plocasti), a i par ortaka hoce da menja filtere pa ko moze da preporuci prodavca, bio bih zahvalan.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Avgust 12, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ima kod Jasminka http://www.bjbikers.com/motottim/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Avgust 12, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Jasminko, Jasminko, Jasminko :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mjoe 60 Napisano Avgust 13, 2008 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: NBG Motocikl: CB 600 F Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam Jasminka, nema taj filter , jos neko??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Avgust 13, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan KDM, 011/301-82-85, 011/311-38-91 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Avgust 13, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Na vrhu svake strane foruma imaš 8 flash banera sa reklamama prodavnica. Neko od njih mora da ima, a i čudi me da ti je Jasminko rekao da nema, a ne da će ti nabaviti za koji dan. Moguće da onda nema nigde u Beogradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mjoe 60 Napisano Avgust 13, 2008 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: NBG Motocikl: CB 600 F Prijavi odgovor kao problematičan KDM zvao, kazu ne drze filtere, a na Mozili sam blokirao banere , mozda i nije bilo tako pametno! Sad cu da zovem, u svakom slucaju hvala na pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...