sasa 086 0 Napisano Avgust 12, 2008 U prolazu, 26 postova Lokacija: Cetinje - Montenegro Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam Apriliu Pegaso 650 2003 god. Dosta toga sam odradio na nju ali se pojavio problem koji ne mogu da rijesim. Ispod magneta hvali zupcanik,sajbna i lezaj koji startuje motor. Molim za pomoc :'( :'( Ako neko ima te djelove da mi proda ili da mi kaze gdje da ih nabavim.HVALA :-* :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Avgust 12, 2008 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan to je tzv sistem paljenja koji zamenjuje alnaser... ? 700 eura mislim da ti to kosta regularnim putem... potrazi ove reci na google SPRAG CLUTCH STARTER CLUTCH inace, jako mala sansa da nadjes polovno jer je to cest kvar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa 086 0 Napisano Avgust 13, 2008 U prolazu, 26 postova Lokacija: Cetinje - Montenegro Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti na odgovoru, ali sam mislio da to kupim polovno jer bih da malo ustedim. Imao sam dosta izdataka do sad ali tu nije kraj :'(. Ceka me dosta toga (laskiranje,carina,registracija.........) U svakom slucaju jos jednom hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 13, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan to ti isto crkava i kod bmw a 650,,tako da to mozes potraziti i kod radulovica,fraj lauf ti je crko,mene je nov kostao oko 60 e plus zupcanik oko 100e.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Avgust 15, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Momak na belim vodama ima Pegasa Cube u rasturu, nisam siguran da je prodao frajlauf, zove se Deki 0643537239 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Avgust 16, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Onni mali zupcanici se poderu u fraj laufu, to se desava i na EN500 kawi, razlog je kvalitet materijala.. Moze i to da se sredi, ali ce izdzati mozda 1 sezonu... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Avgust 16, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj na ovaj broj 063636156!!!Nisam siguran sta sve ima ali vredi pozvati!!!Pozdrav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa 086 0 Napisano Avgust 16, 2008 U prolazu, 26 postova Lokacija: Cetinje - Montenegro Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci valjda ce negdje da upali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2089 Napisano Avgust 16, 2008 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj i ovde 064/353-7239 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Avgust 16, 2008 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan I meni je crkao taj je..ni fraj lauf na Cagivi Canyon pa mi je majstor namestio novi od neke Yamahe 600 (nemam pojma koji model ) delovi su isli na glodalicu termicku obradu varenje itd i to me je kostalo 280 eura sa rukama i zadovoljan sam . A original set je 600 eura :o :o :o + usluga (hteo sam da vristim ko da ce da me jebu). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...