Vidak 0 Napisano Jun 14, 2006 U prolazu, 90 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dainese u Bgd! U YUBC na N.Bgd je otvorena prodavnica! Nisam bio ali znam da se otvorila! Utisci verovatno slede :!: :idea: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Jun 14, 2006 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan To sam cuo i ja od Yomana, al nisam jos bio da vidim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Jun 14, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam video tipa koji na tablici motora ima natpis Dainese Beograd :shock: Vidim..nije zajebancija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Jun 14, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Znaci Rajko se preselio u BGD :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Jun 14, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Bio ja pre dva dana, radnja radi, robe ima ali ne nesto preterano puno. Moze sve da se naruci, a cene iste ko u inostranstvu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Jun 14, 2006 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna telefon?? treba da priuptam da li drze samo Dainese ili jos po nesto?! trazim tanktorbu HELD-ovu!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Jun 14, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan samo DajMeze tj, Dainese Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Jun 14, 2006 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan samo DajMeze tj' date=' Dainese[/quote'] DajNeSe(ri) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jun 14, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Bio ja pre dva dana' date=' radnja radi, robe ima ali ne nesto preterano puno. Moze sve da se naruci, a cene iste ko u inostranstvu.[/quote']Sokole, da li mozes blize da objasnis dje se radnja tacno nalazi? I reci mi je li bilo pjaseva i rukavica mozda? I da li neko zna jel imaju oni nekakvu internet adresu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Jun 15, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Evo orle ovako: Kada ides sa Brankovog pravo, prodjes Eko puNpu i tu pocinje trzni centar, jel. E na sredini trznjaka iz iste ulice se popnes i izadjes na plato koji ima neke cudne zelene kupole. Pogledas levo i nema greske. Ako ti nesto znaci tu je i DTR na istom tom platou, samo sa suprotne strane. Rukavica ima, kao i nesto pojaseva. Sve u svemu otidi do trznog centra promuvaj se i naci ces, ne budi lenj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Jun 15, 2006 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Sve u svemu otidi do trznog centra promuvaj se i naci ces' date=' ne budi lenj.[/quote'] I naravno ocekujemo 'podrobnu' analizu i tvoj izvestaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jun 15, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam danas. Radnja je solidno opremljena, ali od svega po malo. Ima interesantnih stvari. Cijene su po meni ok za Dainese. Bas sam kupio kornjacu (malu): http://bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=1638&start=15 Prosto sam odusevljen Dainese opremom. Stvarno se vidi zasto su broj 1 na planeti. Prosto je nemoguce porediti njih sa bilo kojom drugom firmom, skidam kapu... :shock: Vidio sam jednu vrhunsku jaknu, skuplja je od moje za 50-60 eura, eh da sam samo znao da ce otvoriti radnju sacekao bih pa kupio nju Ovako mogu samo da gledam i placem :cry: :crybaby: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Jun 16, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno se vidi zasto su broj 1 na planeti. Prosto je nemoguce porediti njih sa bilo kojom drugom firmom OK da su dobri - dobri su, ali nemoj preterivati... video sam raznu opremu recimo od neki USA proizvodjaca koja je istog ili boljeg kvaliteta, a verujem da je recimo i Rukka na visem nivou (naravno i visih cena) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jun 16, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno se vidi zasto su broj 1 na planeti. Prosto je nemoguce porediti njih sa bilo kojom drugom firmom OK da su dobri - dobri su' date=' ali nemoj preterivati... video sam raznu opremu recimo od neki USA proizvodjaca koja je istog ili boljeg kvaliteta, a verujem da je recimo i Rukka na visem nivou (naravno i visih cena)[/quote'] Zavisi za sta, sto se koze tice, tu su u samom vrhu! A za ovo touring i ostalo ne znam jer me to nije zanimalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Octobar 19, 2006 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan Preselili su se skoro na auto-put Bgd-Niš, zgrada gde je bio Porsche Beograd - Audi i Seat. Nemaju baš velik izbor, ali ne zameram, tek su poèeli. Verujem da æe biti sve bolje i bolje. Prijatni su i ljubazni. Obeæavaju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Novembar 26, 2006 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Prosto sam odusevljen Dainese opremom. Stvarno se vidi zasto su broj 1 na planeti. :cry: :crybaby: Pa dobro ima tu nekoliko njih koji dele to 1 mesto rekao bih .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Novembar 26, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Prosto sam odusevljen Dainese opremom. Stvarno se vidi zasto su broj 1 na planeti. :cry: :crybaby: Pa dobro ima tu nekoliko njih koji dele to 1 mesto rekao bih .. U trkackoj opremi su to definitivno Dainese i Alpine Stars, u ostale grane nisam ulazio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Decembar 9, 2006 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Da se ne cimate dzabe, radnja na auto putu je zatvorena, nisu ni sigurni da li ce opet otvarati... :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Decembar 9, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Da se ne cimate dzabe' date=' radnja na auto putu je zatvorena, nisu ni sigurni da li ce opet otvarati... :?[/quote']Da li je moguce? :shock: Bio sam prije 15 dana i radili su i jos smo se dogovarali oko nekih porudzbina. Jesi li siguran? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Decembar 10, 2006 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam juce, trazio sam da kupim pantalone. Sada je tamo neki Skodin salon, imaju i dalje i Dainese reklame. Decko koji je bio tamo rekao je da je radnja zatvorena do daljnjeg i da nije siguran da li ce poceti da radi opet. Nema ni robe koja je stajala u onim 'kucicama' iza onog velikog prostora. :? P.S. Kupio sam Alpine Stars, rasprodaja je kod njih. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
polic 55 Napisano Decembar 20, 2006 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Tracer9 GT '23 Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je ako su zatvorili ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Februar 16, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Bio danas, prodavnica i dalje radi. Imali su ranije nekakvih problema i izgleda da su to prevazisli. Dobio sam i informaciju da ce za nekih mjesec dana stici nova roba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Mart 14, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neki info vise za nas neupucene gde se otprilike nalazi ta zgrada?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Mart 14, 2007 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neki info vise za nas neupucene gde se otprilike nalazi ta zgrada?! Autoput prema Nišu, izmeðu Autokomande i Plavog Mosta. Nekada je tu bio Audi/Seat salon, sada je Škoda. Radnja je u salonu u prizemlju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Mart 16, 2007 Zainteresovan, 549 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Pratio sam temu i nigde nisam procitao neku web adresu prodavnice.. ..poztoji li ista ili moram da odem licno? cisto znatizelje radi... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...