Jump to content

Moto Zajednica

Moto skup u Muzlji (Zrenjanin) 14,15,16 i 17. 08.

Recommended Posts

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Evo ljudi, i ja se vratio! Sutra ako ne padne kisa bice odlicno, gre'ota da propustite.

Eto, i onaj sminker iz beceja ostvaruje bilateralnu saradnju sa komsinicama iz Muzlje, koje su inace jako druzeljubive, a tek sto volu motore...  ::) steta da ne dodjete.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 438 postova
  • Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022

U ludilo je dobro ozvucenje a tek pičetine ko salate ljudi extra je nemoj te propustiti danas da dodjete ja sad krecem na kupanjce na peskari posle klopa itd. :D Vidimo se !

• U prolazu, 36 postova

u muzlji sam bio cetvrtak i petak do posle podne kad sam otisao u pivnice i mogu vam reci da je najbolji provod u cetvrtak uvece i petak ujutru. A smo se nasli ekipa tamo svaka acst, uvece se ni nesecam nista a jutro kad je Imretov drug doneo kajsiju pa ono je bilo strasno, skontao sam se sa dosta ljudi iz muzlje, super su likovi, i onaj kralj sto prica viceve Laci i nemogu ni da se setim svih, video sam im i klub ono je strava videcete na slikama u tamo moze da se stanuje. A najvise smo se skontali sa Gabijem i Majom iz subotice sa njima smo zavrsili i na peskari do kraja. Steta sto nisam bio i u petak uvece ali jebiga, a sta ima dobrih madjarica ufffff...

14082008005.jpg

14082008006.jpg

14082008007.jpg

14082008008.jpg

14082008018.jpg

14082008026.jpg

15082008005.jpg

15082008032.jpg

15082008037.jpg

• Svrati ponekad, 438 postova
  • Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022

Ma sta da kazem svaka cast za organizaciju extra je bilo bilo je svega i devojaka i cuge koliko zelis ko na tacni samo je trebalo uzeti hehe ;D ;D ;D ;D

Sve u svemu jako lepo sam se osecao. Jos sam pod utiscima :-* :D

• Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova
  • Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang

bravo, bilo je odlicno, nazalost mogao sam doci samo na jedan dan ali je vredelo, sledeci put dolazim da ostanem ;D ;D ;D

hvala organizatorima na dobrom skupu

• U prolazu, 14 postova

Odlican susret, stvarno smo se fantasticno proveli i najeli prasine za jedno cetiri godine, lep defile, koncert, drustvo, kamp, domacini fantasticni, odlican rucak i u petak i u subotu, jedino sto sam dobila morsku bolest u satooru koliko je duvao vetar u petak :) Upoznala sam neke forumase.

• U prolazu, 14 postova

Hehehheeh, Bog poziveo vlazne maramice, potrosila sam pola paketa da skinem prasinu sa motora. Jos ga je i striptizeta ''prala'' pa ostavila penu i onda se prasine jos vise lepila :) I definitivno su ponovo  radile vlazne maramice..

• Svrati ponekad, 115 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM850

Fenomenalno!!!! Pravi bajkerski susret istini za volju sa malo incidenata ali to ce vam Zmija vetj objasniti  ;D Napravili smo " malo " iznenadjenje Maji (lucky woman) u subotu popodne ,skoro da se upiskila od srece kada je cula da joj ceo kamp peva rodjendansku pesmicu  :D :D od muke nas je izmazala slagom sa torte po licu ali nema veze bilo je super, sve to na kraju bese zacinjeno odlicnom svirkom i zezanjem. Nedelja jutro kako to bolno zvuci ::) ali stoicki smo izdrzali popili kafu radili jutarnju gimnastiku (neradi mi alnaser na yamahi) i polako krenuli kuci.Nismo daleko odvezli kad Pedja dade desni zmigavac (turbo Pedja) pored restorana Trofej pa nekim seoskim putem pravo u neku kafanu na riblju corbu za koju mestani kazu da je najbolja u regionu. Kad se i to zavrsilo najzad nastavismo put Beograda, bese sve ok do pred beograd tada je jednom nasem drugaru pukao kais na skuteru pa smo ga tu i ostavili da ceka drugara koji mu je doneo drugi ali kako maler neda i taj je vrisnuo i nakraju je odslepan kuci .

Sve u svemu odlicna manifestacija koja ce se dugo pamtiti.Nazalost nemam fotografije posto nisam nosio aparat, ali cim dobijem mail sa slikama od tog drugara kom je pukao kais okacicu i time dati svoj mali dopinos zaokruzivanju ove price ::) . Jos jednom Hvala svima a posebno domacinima koji su nas docekali, ugostili, napravili tortu i na kraju ispratili kako dolikuije.

PS Mrle mnogo si pogresio shto nisi dosao ;D ;D

• U prolazu, 14 postova

E da torta je bila odlicna, posle mi se jos lakse lepila prasina na lice. Incident za Zmijom je malo pokavario par sati ali se posle sve sredilo, zahvaljujuci vrlo odgovornom, prijateljski nastrojenom Zmiji koji je pre svega ispostovao domacine, koji su se potrudili da naprave odlican, pravi bajkerski skup i uspeli su u tome.

Jutranja kafa je bila.. FANTASTICNA..uzivalo se na suncu.

I da Mrle pogresio si sto nisi bio...

• U prolazu, 38 postova

Ljudi ja se bolje nisam osecala na svom rodjendanu nego juce. Sokirana, zbunjena, prosto nisam znala sta me je snaslo. Naravno svi su znali oko mene i tako su me dobro "lagali" ali vredelo je.

Hvala celom kampu sto mi je ulepsao 29. rodjendan. A kao slag na tortu svirao je Prorok, gde ces bolje.

Malo me sada boli glava, vrat, ledja ali proci ce.

Ljudi najbolji ste i ne bih vas menjala ni za jedan Varadero.

• U prolazu, 51 postova

E **** me i dogovor i odgovor, kad se natezem sa idiotima...

Sve mi se pokvarilo za vikend i nisam bio u Muzlji, a sad kad sam video ove fotke i komentare dodje mi da se bacim u Moravu.  >:(

Najbolje se putuje kada putujes sam!

Pozdrav za vas koji ste se lepo proveli...

• Drug član, 1555 postova
  • Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200

*****Moto skup u Muzlji (Zrenjanin) 14,15,16 i 17. 08.*****

Eto ja dosao kad sam mogao a to je ovaj gore boldovani 17.08 i naravno - NIJE BILO NIKOGA, POKUPLJENI SATORI - KRAJ. Znam , bice onih koje ce reci  "pa obicno se nedeljom pakuju..." ali nismo svi isli na skupove pa ne znamo , a drugo citam sta pishe , a pored 17.08. ne stoji nikakva napomena.

To izgleda znaci da treba da pregledam 20 sajtova pa da proverim datume odrzavanja skupa. Mislio sam da je moj  BJB dovoljan.

PS drago mi je da ste se dobro proveli i veoma je lepo to sto ste napravili za koleginicin rodjendan. Svaka cast. tako treba !!

• Drug član, 1162 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750

zaista dobar susret,dosta forumasa jedna zamerka mesto je premalo za buduce susrete .jako puno motora i pesaka nenormalna guzva nemoze se proci niti parkirati motor sto i treba prema tome treba traziti drugo mesto za organizovanja susreta u muzlji jer ce i sledece godine biti jos vise motora

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja