PROFILER 76 Napisano Avgust 8, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Drugari imam jedno pitanjce, neko moje drustvo jos malo pa ide n more u Bugarsku-Nesebar pa sam mislio da navratim do njih koji dan. Problem je sto su smesteni u stanu u stambenoj zgradi pa iz tog nemam ideju gde da ostavim bajk dok sam tamo. Dali ima neko ideju, predlog gde kako da resim taj problem u Nesebru ili Suncanom bregu (s obzirom da su ova dva mesta jako blizu jedno drugom) nije bito koja od ova dva i dal mi je to uopste pametna ideja? (zbog bezbednosti makine)? Danke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Avgust 8, 2008 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Imaš privatnih parkinga sa čuvarom po Nesebaru gde možeš da ostavih motor ili auto, cifra ne znam koja je bio sam 2002. ali ne bi trebalo da je neko dranje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Avgust 8, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Veoma blizu je i malo naselje Ravda, na svega par kilometara. Tamo ima kuća sa dvorištem u kojima se može naći smeštaj. Dakle, kreneš iz Nesebara ka Burgasu i prvo naselje je Ravda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...