Tomislav Mikec 1 Napisano Avgust 14, 2020 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima...eto ukratko od nedugo sam ponosni vlasnik tenerke koju sam sređivao tri meseca...i isplatilo se...uglavnom desilo mi se nešto tu.neko lupanje u motoru i prognoza mi se čini nije dobra ali nisam još ništa raskopl...vidim da tu ima diskusija o njima pa me zanimaju iskustva vaša...dali raditi generalku ili mijenjat mašinu neznam...eto ukratko 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1911 Napisano Avgust 14, 2020 Drug član, 1260 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao na forum. Lep ti je motor i vredi ga sacuvati i popraviti.ima ovde ljudi koji se razumeju u tematiku i koji hoce da pomognu. Moj ti je predlog da posetis nekog dobrog majstora da ga poslusa, i mozda nema potrebe za otvaranjem masine. Ne vidim odakle si, ali verovatno u blizini imas majsora, ali svakako si se na dobro meato obratio. Ja sam do skoro imao slican motor, Hondu XL 600Lm. Svi motori tog doba a dobro ocuvani su prava retkost pa se i vredi potruditi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2900 Napisano Avgust 14, 2020 Ne silazi, 5006 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima...eto ukratko od nedugo sam ponosni vlasnik tenerke koju sam sređivao tri meseca...i isplatilo se...uglavnom desilo mi se nešto tu.neko lupanje u motoru i prognoza mi se čini nije dobra ali nisam još ništa raskopl...vidim da tu ima diskusija o njima pa me zanimaju iskustva vaša...dali raditi generalku ili mijenjat mašinu neznam...eto ukratko Радити генералку дефинитивно јер друга машина је лутрија.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali marko 7 Napisano Avgust 14, 2020 U prolazu, 4 postova Lokacija: lazarevac Motocikl: cbr1000f kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam dugo vozio yamahu tt 600...i to je isti agregat u potpunosti....taj agregat poznajem u dusu...kod mene sam radio komplet generalnu a radio sam jos nekoliko....kad kazes lupa moze biti mnogo stvari...generalno taj agregat je sam po sebi bucan...osim toga voli da prolupa u gornjoj pesnici klipnjace jer je mnogo manja nego na klr klx i drugim velikim jednoklipcima...a i mnogo takvih motora je uprpasceno iz jos jednog razloga....tj. na poklopcu filtera ulja ima 3 srafa i na njima kad propadne navoj ljudi uzmu i narezu veci navoj ali stave krace srafove i na donjem srafu postoji jedna rupa koja ako je kratak ulje iz filtera bezi nazad u masinu i tu gubi ulje.... tj. pritisak ulja i samim tim ima mnogo losije mazanje inace mu je i menjac boljka krza zubcanike narocito trece i pete brzine 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2900 Napisano Avgust 14, 2020 Ne silazi, 5006 postova Prijavi odgovor kao problematičan Јесте да, за мењач си у праву а ти опиљци уништавају уљну пумпу, па губи притисак и на крају ремонт. За горњу песницу се не слажем али није битно.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2900 Napisano Avgust 14, 2020 Ne silazi, 5006 postova Prijavi odgovor kao problematičan Значи за сваки ремонт на списку треба да се наџе нова уљна пумпа или ко зна и уме репарација исте, једноставно без тога све је "прање ногу са чарапама".Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...