Juan 97 Napisano Avgust 13, 2020 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan 130 000 din nov motor.Da li je to neka druga kopija keeway speeda? Pise da je po hondinoj licenci.Da li je neko mozda imao iskustva sa ovim? Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1676 Napisano Avgust 14, 2020 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da su i dalje u ponudi izvorni lowest kinezi B produkcije.Realna cena,uzevši u obzir novog APN-a od 250.000din.Nemoj da sumnjaš,sigurno je po nekoj licenci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Avgust 14, 2020 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam ga kratko, bas ovakav plus kofer imao, cini mi se na oko fina obrada, digitalni sat, direktno ubrizgavanje, bas davno bilo i ne secam se svega ali mislim da je bolja obrada recimo od sprint princa i to mnogo bolja. Jedino se secam da gume te nove bas lose bile i da mi se desilo u krivini da proklizaju oba tocka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 97 Napisano Avgust 14, 2020 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da, uvek su kinezi kuburili sa plasticnim gumama. Sve u svemu interesantno motorce, verujem i mali potrosac. Hvala na informacijama.Sent from my Redmi 7 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...