ZeljaYZF 180 Napisano Avgust 7, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Cao ljudi, da li mi neko moze reci koliko trosi Aprilia rs125 ??? ??? :'( Hvala ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Avgust 7, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan lagane voznje najmanje 7l pa i do 15l Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JOE 0 Napisano Avgust 7, 2008 U prolazu, 56 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakvih 15l sta ti je lagana voznja ide oko 5.5- 6.0 a kad ga vostis oko 10l ja na pegasu imam istu masinu i tako se ponasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Avgust 8, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan brate ta yamaha od 125ccm je cetvorotaktna a i jeftinija je a trosi najvise 4litra i to jace voznje. citao sam u nekom magazinu ovog mjeseca test yamahe 125 ,aprilie ,cagive mito ,honde cbr125 i bio je neki kinez.i svi su rekli da je yamaha najbolja a i najljepsa je i kazu da je skoro kao veliki motor.stim da kazu ima nabolje ubrzanje.na testu su bile slabije verzije aprilie i cagive od 15ks.jer da su bile one od 30ks oduvale bi yamahu . po meni ti je najpametnije da kupis yamahu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3Mer89 1 Napisano Avgust 8, 2008 U prolazu, 84 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan Moja RS 125 sa Dellortho 39mm je trosila nevjerovatno ali debelo perko 10, sad sa 28mm ne bi smjela preko 10, nisam ni mjerio. Mada mora da trosi jer je ipak to cvajtara, pa ko voli nek izvoli. Kome nije do jurcanja i sipanja goriva 4t zakon. Sto se tice tog testa bas gledam u njega. Yzf-r 125, RS 125, Kymco Quannon 125, Cbr 125 r i Mito Sp 525. Rs je neprevazidjen , jedini minus mu je cjena, Mito dobio nove plastike a stare bile ljepse, ostala mu jedna mana a to je cjena, Yamaha i Honda klasicne japanske 125ice za svaki dan, nisu skupi a potsjecaju na vece motore, kinez ko kinez, koliko para toliko muzike. Zaklucak: ako hoces pravu 125icu koju ces bez problema mocu pretvoriti u takmicarski stroj onda je rjesenje RS 125 ili u kranjem slucaju Mito, a ako ti treba nesto za po gradu i da se curice loze onda uzmes cbr ili yzf i ostane ti para a ako hoces nesto novo po cjeni polovne aprilije ona kinezi pocni da ucis kineske poslovice ;D To bi bilo moje misljenje toliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Avgust 8, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan 1998. god, sve standardno, trosila od 5 do 8 (kada se vozi divljacki). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Avgust 10, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan pero kaze da su na njegocoj pegasso i rs iste masine to nije tacno ava masina je dosta novija i ima duplo vise konja tako da i trosi vise moja yamaha trosi oko 5-6l. rs je takmicarski motor tako da trosi mnogo vise ma da ako ga lagano vozis i on trosi oko 6-7l ali ako ga vozis konstantno 150km/h trosi odo 13 sigurno. moj predlog ti je da uzmes novu yamahu ili ako nadjes kakvu polovnu ali tesko posto je nov model. ipak ti je rizik uzimati polovan motor ko zna kolko je puta sa njega padano i kakva mu je masina , u polovan motor uvijek ima nesto da se ulaze plus sto ova yamaha duplo manje trosi ako ne i vise tako da ce se kroz godinu dvije isplatiti a i cetvorotakne masine su mnogo izdrzljivije i skoro nikad ne mora da im se radi generalna dok je to kod dvotaknih cesta pojava. znam iz iskustva jer sam imao i dvotakti i cetvorotaktni motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Avgust 10, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Isao sam jednom u Loznicu sa Cagivom Mito 125ccm, potrosnja je bila oko 6L Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Avgust 10, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Pa znas sta, genralno gledano to je potrosnja svih 2T zujalica ali sa druge strane to je mnogo. Voznja je bila oko 100-120 na sat, u nekim trenutcima i do 150 ali na nekoliko sekundi. Ali evo ti poredjenje: Krenem sa Kawasakijem ZX-9R na trke u Kraljevo i do tamo i nazad potrosnja mi se uhvati 5l na otvorenom a brzina voznje je bila do 120-140km/h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Avgust 10, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=22260.msg295161#msg295161 date=1218389240] rs je takmicarski motor tako da trosi mnogo vise ma da ako ga lagano vozis i on trosi oko 6-7l ali ako ga vozis konstantno 150km/h trosi odo 13 sigurno. 13 l mi nije trosila ni rs 250 na otvorenom pri brzini od 150 - 200, po gradu nije prelazila 7. rs 125 ne bi trebala da predje 8,9 l, ukoliko je sve u redu sa masinom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Avgust 11, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Cagiva mito 2000 nasvirana skoro 40 konja od 6,5 do 8,5!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Avgust 11, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan ja sam imao gileru runner 180ccm i trosila mi je uvijek preko 10 nikad ispod a prosjecno oko 13 ali je isla kao metak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Avgust 11, 2008 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Ova 2006 godiste trosi oko 5 dok je ventil zatvoren, tj ispod 5000rpm, a kad otvori ventil i do 10,11. Pa 2t masina, nisi valjda mislio da trosi 4l Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Avgust 11, 2008 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Cagiva mito 2000 nasvirana skoro 40 konja od 6,5 do 8,5!!!!!!!!!!!! Mora da je neka EXTRA tehnologija ubacena te 2000dite kad tako malo trosi, kad nova aprilia trosi 10,11 sa svojih fabrickih 30ks. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Avgust 11, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Nije nikakva tehnologija nego je masina bila komplet radjena,arrow karbonski auspuh......itd.... Kod mene te price 15 litara ne piju vodu,onda su vam busni rezervoari.......... Mozda je moja bila posebna....... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Avgust 11, 2008 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je moja bila posebna....... Verovatno to. Jer svima koji voze rs125 2006 trosi 10-11l kad se vozi ''do kraja''. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Avgust 11, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno to. Jer svima koji voze rs125 2006 trosi 10-11l kad se vozi ''do kraja''. Druze ja znam sta je cvaja i ne kazem da ne moze da potrosi toliko ali to je da se drzi u crvenom do Nisa a tada ce se istopiti!!!!!Tako da ta verzija je malo nerealna......Jedno su trke drugo je ulicna voznja... Ko zna mozda te nove aprilie su nesto posebno..... pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Avgust 11, 2008 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan A ko ce ga znati, svasta prave ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 957 Napisano Avgust 13, 2008 Ol' dirty bastard, 610 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan I znaci???kolko?? od 5 pa do......?? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Avgust 13, 2008 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan do 10-11l ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JOE 0 Napisano Septembar 7, 2008 U prolazu, 56 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan To samo kod tebe stefo salim se naravno, jeste ova moja masina starija al kontam da je to rotax 123 tako da ne bi trebao iznad 10 da ide! ja sa mojom masinom nisam isao nikad iznad 8 l al to je kombinovana voznja, bilo je przenja al bilo je i umerene voznje. Mislim ne mogu da zaostajem moram i ja nekad po gasu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...