malitomic 1810 Napisano Avgust 9, 2020 Drug član, 1227 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Oglas za drugara, kolegu. 2000. godiste, 68000km, cena 2900evra Transalp u odlicnom stanju. U mom vlasnistvu od uvoza 2016. i od tad koriscen iskljucivo za duga putovanja po Evropi. Za to vreme kod mene je presao 55000km. Motor me je odvezao i bez ikakvih problema vratio sa putovanja po Francuskoj, Spaniji,Portugalu,Italiji, Austriji... celoj Skadinaviji, Nordkapp itd Odrzavan je oduvek kod Baneta Afrikanca, gde je pored redovnih servisa pre 5000km zamenjena osovina prednjeg lancanika, oba lanca bregastih, nastelovani ventili, sinhronizovani karburatori, svecice..... Uz motor dajem rezervnu sajlu kvacila i prednje plocice, dve unutrasnje gume Od opreme tu su, 3 kofera sa nosacima, crash bar(nije montiran), Boban turing sediste, centralni stender, zatamnjeni vizir, 12v usb uticnica. Motor je uvek garaziran, vlasnik sam i prenos je obavezan. Sva pitanja vezana za motor zovite 0631833699 Miroljub Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1810 Napisano Avgust 20, 2020 Drug član, 1227 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Prodat motor. Covek se povlaci iz moto sveta pa ce i njegova oprema biti na prodaju. Cekam slike pa cu objaviti ovde Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanni 68 Napisano Avgust 20, 2020 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav posto odelo i koja velicina? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BanditVA 462 Napisano Avgust 20, 2020 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: "MK Valjevo" Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Jel odelo žensko? Pošto piše 36? Koje su veličine kaciga i cene? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1810 Napisano Avgust 20, 2020 Drug član, 1227 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Oprema nije moja vec od kolege koji bataljuje motore, tako da za sve informacije njega pozovete. 0631833699 Miroljub Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1810 Napisano Avgust 20, 2020 Drug član, 1227 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Evo nesto informacija i cena u vezi opreme, ali opet kazem pozovite Miroljuba. Zao mi je sto je ovako i nepregledno ali malopre kucam pola sata da sve bude lepo i puce net i ode sve u pm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...