Woz38 147 Napisano Avgust 6, 2020 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW F650 GS (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Predlog gde nabaviti kompletni gornji deo kvačila za Bmw f650 gs 2007god? Bmw servis je baš skup, skoro 150eur. I treba 7-10 dana da se dostavi. Ili pak ako zna neko da ga popravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 299 Napisano Avgust 7, 2020 Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Sta podrazumeva gornji deo kvacila? Ima u Rumi lik drzi otpad pa eventualno tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1733 Napisano Avgust 7, 2020 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Misli verovatno na lamele i potisne ploce i opruge. To je potrosni materijal i mozes ih naci po radnjama koje se time bave. Moto bike Kać, MRG Kula itd Mene vise interesuje gde naci dobru korpu, ova moja klepece ko Dukati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woz38 147 Napisano Septembar 14, 2020 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW F650 GS (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Tu iz Rume ga i nadjoh; ručica je bila slomljena. Ali ako zadržim ovaj bajk planiram nabaviti novo. Mada evo predjoh skoro 3000km s ovim zamenskim kvačilom. 4200 crash, sad oko 7100km pod mojim volanom... i volan menjah, smanjih bajk.. bicikl od 650cc... Malo glupavo pitanje, ali kako znaš da su lamele problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woz38 147 Napisano Octobar 22, 2020 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW F650 GS (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Rucice i za kvacilo i za kocnicu.... Kvacilo koje sam nabavio je malo krivo, a rucicu kocnice sam slomio... Wunderlich nema za moj model. Tada sam imao 4000km+ a sad 10800km na svom bajku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...