Jump to content

Moto Zajednica

Kupujem karike

Recommended Posts

• Drug član, 1261 postova

Nisu sve karike iste i nisu svi dihtunzi isti. Kao i uvek ima original a ima i fotokopija. Za dihtunzi je prećerao ali karike su po ceni +20% što je ok, ako su Oridjinale.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 642 postova
  • Motocikl: Honda CBR 954

Ni meni nisu jasne te cene, mislio sam da je geska u kompu, ali 2x sam proveravao i to je to. Mene je to za NSR cini mi se duplo manje kostalo.

Btw, sve je ordjinale..  :)

• Svrati ponekad, 161 postova

revolution:nema sanse da bude to ta cijena,ajde da je klip pa ajde ok,al brate karike po toj cijeni uhhhh nema bre sanse,kao da nemaju gdje da se kupe pa lik nadrndao cijenu,jedino to moze da bude

• Drug član, 1138 postova
  • Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125

moj drug ima apriliu leonardo, on mi je rekao da za njegov skuter karike kostaju 90 evra, tako da je moguce da su toliko skupe

moj drug ima apriliu leonardo, on mi je rekao da za njegov skuter karike kostaju 90 evra, tako da je moguce da su toliko skupe

Ima i za 30 evra ali dunu za 1000 km. Mislim za najgori skuter na svetu zvani leonardo sa rotax motorom.

semza:nemam pojma iskreno,jer jos masinu nisam otvarao,a I ne otvara mi se jer da mi stoji motor dzabe otvoren dok nadjem karike ne isplati mi se,bolje da ga vozim.ako su dimenzije za masinu rotax 123 onda odgovaraju

semza:nemam pojma iskreno,jer jos masinu nisam otvarao,a I ne otvara mi se jer da mi stoji motor dzabe otvoren dok nadjem karike ne isplati mi se,bolje da ga vozim.ako su dimenzije za masinu rotax 123 onda odgovaraju

Otvori motor jer ako si dobio i aksialni luft u kanalima za karike , bolje zameni ceo klip sa karikama

• Svrati ponekad, 112 postova

bole menjaj ceo klip nego karike...i samo vertex i wosner stavi jel nista drugo ti nece trajati...dihtunge ti mogu nabaviti mogu da budu u bg za 4-5 dana najkasnije

kada bi ikako mogao da mi posaljes to u cg nekim busom I'll ako ti neki prijatelj dolazi ovamo to bi najbolje bilo pa po njemu do Kolasina,a pare bih ti ja najprije poslao vrjedonosnim pismom to nije problem

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja