Jump to content

Moto Zajednica

da li i vi ovo radite?

Recommended Posts

• Drug član, 1442 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SDR V3

Koliko ja vidim za koju god. će biti besmisleno imati auto sa više od 1400ccm ili motor više od 500ccm.

Pa dobro... nije sve u brzini! Zato nam ostaju ubrzanja :) Niko nece ici brze od 0 do 60kmh! :)

Meni lično ne smeta, bilo je vremena za mene zadnjih xx godina, zato sam i kupio KLE jer K6 1000 postaje teško upotrebljiv onde gde ja to volim da vozim, i biće sve teže.

Nisam samo prezupčio da to treba da prodam jer je motor savršenstvo po svim aspektima u toj kategoriji, pa neka stoji za po koji djir.

Ne znam samo kako će mladji naraštaji da preleže dečje bolesti, biće teško ali moraće.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 438 postova

Koliko ja vidim za koju god. će biti besmisleno imati auto sa više od 1400ccm ili motor više od 500ccm.

Ne znam samo kako će mladji naraštaji da preleže dečje bolesti, biće teško ali moraće.

Pa kad ne znas za bolje onda ti je sve STRAVA

tako da ce klinci odrastati sa zakonom i brzine od 160-200-300 ce im biti potpuno strane

u USA je najvece ogranicenje na auto putu 75 milja =120 i retko ko vozi brze od 80-85

murja tolerise 5-10 preko a sa 90 ces sigurno najebati ako te vide

i dalje ima ljudi koji cepnu 160 ali sa brzinom iznad te mogu da te uhapse(po zakonu) tako da je procenat takvih meren u promilima cak 100tim promila

vozio sam ja tamo auto i 270 ali je to na delu auto puta gde znas da nema nikog nikad u sred pustinje najbliza pumpa tek za 60-70 km i skorpioni su se iselili :)

bice tako svuda uskoro....a i dalje se kupuju v6 i v8 ko blesavi tako da ce nam ostati 0-130-0 itd

• Zainteresovan, 953 postova

Ja samo cekam da se napravi staza negde u Srbiji i r1 odma odjavljujem iz supa. Kupicu prikolicu za motor a kuku na audiju vec imam. Onda odem na stazu pa tamo utvrdimo odma cija je baba peder. Mozda bolje tako, ovako su svi dobri vozaci ili su iskusni jer imaju 50 godina zivota a o tehnikama voznje koje direktno znace i bezbednost voznje znaju po nesto iz prica ili su procitali nesto negde. Za putovanja ce biti sasvim dovoljan maksi skuter kao recimo Aprilia atlantic 250.

Ruku na srce ovo mi se nikako nesvidja al tu nista ne mogu. Da mogu ja bih drugacije postavio parametre zakona. Kao sto ce biti vise podkategorija recimo A kategorije, tako bih uveo i vise podkategorija i za vozila iste klase, konkretno u ovom primeru dvotockase. Uz jednu kompletnu reviziju saobracaja i saobracajnih znakova, za vozila kao sto je R motor koji moze da ukoci na petoparcu, podigao bih ogranicenje brzine za oko 20 % u odnosu na vozila koja imaju duplo duzi zaustavni put sa iste brzine do potpunog zaustavljanja. A za oldtimere ili za druga tehnoloski zastarela vozila bih napravio trecu kategoriju koja bi morala da postuje ogranicenja oko 20 % strozija od srednje kategorije (turistickih motora recimo) tj 40% strozije od R motora npr. Isto to bih preslikao i na automobile recimo, i na sve ostale kategorije. Naravno uz odgovarajuce studije o tome.

Znaci nista ektremno, samo realno.

Ali ko mene pita...

• Svrati ponekad, 438 postova

Ja samo cekam da se napravi staza negde u Srbiji i r1 odma odjavljujem iz supa. Kupicu prikolicu za motor a kuku na audiju vec imam. Onda odem na stazu pa tamo utvrdimo odma cija je baba peder. Mozda bolje tako, ovako su svi dobri vozaci ili su iskusni jer imaju 50 godina zivota a o tehnikama voznje koje direktno znace i bezbednost voznje znaju po nesto iz prica ili su procitali nesto negde. Za putovanja ce biti sasvim dovoljan maksi skuter kao recimo Aprilia atlantic 250.

Ruku na srce ovo mi se nikako nesvidja al tu nista ne mogu. Da mogu ja bih drugacije postavio parametre zakona. Kao sto ce biti vise podkategorija recimo A kategorije, tako bih uveo i vise podkategorija i za vozila iste klase, konkretno u ovom primeru dvotockase. Uz jednu kompletnu reviziju saobracaja i saobracajnih znakova, za vozila kao sto je R motor koji moze da ukoci na petoparcu, podigao bih ogranicenje brzine za oko 20 % u odnosu na vozila koja imaju duplo duzi zaustavni put sa iste brzine do potpunog zaustavljanja. A za oldtimere ili za druga tehnoloski zastarela vozila bih napravio trecu kategoriju koja bi morala da postuje ogranicenja oko 20 % strozija od srednje kategorije (turistickih motora recimo) tj 40% strozije od R motora npr. Isto to bih preslikao i na automobile recimo, i na sve ostale kategorije. Naravno uz odgovarajuce studije o tome.

Znaci nista ektremno, samo realno.

Ali ko mene pita...

Srecom pa i ja vozim R motor    ;D ;D ;D  R1200  ;D

• Svrati ponekad, 209 postova

Konacno istomisljenik sa mnogo zvezdica ,pozdrav Vladimiru & Svabi, naravno i mom r bratu Banetu ljudi ovaj sneg mi se igra sa zivcima registrovah 12-icu a napravih 200km za 5 dana uzas  ako se od nedelje ne prolepsa ,ma nemam reci u polnom muskom organu sam

• Zainteresovan, 712 postova
  • Motocikl: cbr900rr

Urednici moje iskreno izvinjenje ali mi unakazismo ovu temu ko da je naslov R-bratija ,pravi te nam post i za nas jer mene je sramota da velicam mojih 202 ks ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D upssss

Cek, da li je to kada saberes sva tri tvoja motora  ;D

;)

• Svrati ponekad, 209 postova

E moj Ivice 12-ica je to u fabrikaciji ona ima 131 KW (178HP) 10500rpm i kad na to dodas pravi komplet Dynojet POWER COMMANDER lll luft filter K&N i pravi izduv TERMINJONI onda se ta cifra povecava do 147 KW (202HP) , porovereno veruj mi .Nisam ja kriv sto volem .

post-2858-12879005017708_thumb.jpg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja