Ns rider 0 Napisano Avgust 4, 2020 (promenjeno) U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari,potrebna mi je vasa pomoc,vase iskustvo oko kupovine izmedju Kawasaki zx6r 636 2003-4 i Kawasaki zx9r 2003. Kupujem iskljucivo iz ljubavi prema motoru,ne da divljam i dizem na zadnji. Promenio Avgust 4, 2020 član Ns rider Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 273 Napisano Avgust 4, 2020 Zainteresovan, 513 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan To su mnogi rekli dok nisu seli na motor 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Avgust 4, 2020 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Zaobidji ZX9R,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ns rider 0 Napisano Avgust 4, 2020 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, orlovi je napisao: Zaobidji ZX9R,, Zasto brate? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13179 Napisano Avgust 4, 2020 Ne silazi, 7479 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan ZX9R je ozbiljna sprava koja ima loš imidž. Stariji modeli su imali problema sa menjačem i neke serije (ne znam tačno koje) su imale problema sa pukotinama na ramovima. Kasniji modelu su ispeglani i to je odličan motocikl, pod uslovom da nađeš kasniji primerak koji je očuvan. Uglavnom su ovde iskršeni i zapušteni. Da znaš da traže PERFEKTNE karburatore. Filter vazduha, creva od usisa, sve mora da bude perfekt stanje i uštelovano. Ako se profesionalac zabavi, za par stotina može lepo da uštela i izvuče još 10ak konja uz dobru postavku. Inače, motocikl ozbiljan, veliki, komforan za svoju klasu i jako brz. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ns rider 0 Napisano Avgust 4, 2020 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Alekre je napisao: ZX9R je ozbiljna sprava koja ima loš imidž. Stariji modeli su imali problema sa menjačem i neke serije (ne znam tačno koje) su imale problema sa pukotinama na ramovima. Kasniji modelu su ispeglani i to je odličan motocikl, pod uslovom da nađeš kasniji primerak koji je očuvan. Uglavnom su ovde iskršeni i zapušteni. Da znaš da traže PERFEKTNE karburatore. Filter vazduha, creva od usisa, sve mora da bude perfekt stanje i uštelovano. Ako se profesionalac zabavi, za par stotina može lepo da uštela i izvuče još 10ak konja uz dobru postavku. Inače, motocikl ozbiljan, veliki, komforan za svoju klasu i jako brz. Mislis da bi se zadovoljio sa 636? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13179 Napisano Avgust 4, 2020 Ne silazi, 7479 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan To ne može niko da ti kaže. Moraš sam da vidiš šta očekuješ od motocikla i za šta ti treba. Lokal, putovanja, vikend vožnje, staza... ZX9R ima dosta obrtnog momenta, veći je, komforniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ns rider 0 Napisano Avgust 4, 2020 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 48 minuta, Alekre je napisao: To ne može niko da ti kaže. Moraš sam da vidiš šta očekuješ od motocikla i za šta ti treba. Lokal, putovanja, vikend vožnje, staza... ZX9R ima dosta obrtnog momenta, veći je, komforniji. Treba mi motor koji ce zadovoljiti moj uzitak,uzimam ga za tu po gradu i na malo duze,snaga mi treba jer zelim da sam siguran u njega i da znam da je ispod mene zver od masine,brzina mi i nije nesto bitna al da se ne obrukam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...