ZeljaYZF 180 Napisano Avgust 4, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Cao ljudi, ja sam Vanja Zeljic iz bg-a, uskoro punim 16 a sa tim uzimam jamahu r125, bice to ludilo Vozim od caleta staru hondu 82' xl250 i jamahu 07' xt660r.(ali tamo gde nema milicije, naravno, ;D ) Volim motore, volim devojke, volim da igram CallOfDuty4 i naravno uzivam trenirajuci veslanje ! Ovde sam kako bih saznao mnoge stvari, a i naravno pomogao nekom ako mogu To bi bilo nesto ukratko o meni, pozz svimaa !!!, i nosite kacigu, nemoj da ste lenji ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Avgust 4, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Zeljo! Dobrodosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Avgust 4, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Hvala brate, bolje vas nasao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Avgust 4, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Avgust 4, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Zeljo ! Kako u camcu postujes vodu tako na motoru postuj asfalt . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Avgust 4, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Avgust 4, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao zeljo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! casti mo te vlada i ja pivce kad navratis do ns? :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Avgust 4, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan hvala ljudi, bas mi je drago sto sam ovde.. Ok ste svi vidim , sto mi jako prija Shone brate, jel moze neki sokic, hhee , ne pijem ja brate.... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Avgust 4, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan OoOoOo pa des druze..ipak si me poslusao .... Eo i ja preko 4uma da ti pozelim dobrodoslicu i da mi dash tog xt-r Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Avgust 4, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan hvala ljudi, bas mi je drago sto sam ovde.. Ok ste svi vidim , sto mi jako prija Shone brate, jel moze neki sokic, hhee , ne pijem ja brate.... ;D DA!!! nismo mi alkosi ko ti : :P (kao da nista nisam rekao) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Avgust 4, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan paz i ja sam sportista al nekad potegnem! umereno moze onda karamba sokic!!!!!!!! :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Avgust 4, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan hvala druze moj.. Buahaha, ma da, a sta , cek , vi pijete ponekad ?!?!?!?hahahha jeste ludi ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Avgust 4, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan hvala druze moj.. Buahaha, ma da, a sta , cek , vi pijete ponekad ?!?!?!?hahahha jeste ludi ;D Ma to samo dule alkos po nekad Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Avgust 4, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan haaaaaha jeste ludi, ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 5, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Avgust 6, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosazo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Avgust 6, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Avgust 6, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miges 0 Napisano Avgust 6, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Welcome... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Avgust 6, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi na ovako lepoj dobrodoslici.Nadam se da cemo se lepo druziti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajkerka 0 Napisano Avgust 6, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Pozrav dobrodosao !!! A za dobro druzenje nemoj ni da sumljas jer svakako ce ga biti!!! MNOOOOOGOOOO!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...