Kanarinac 334 Napisano Avgust 4, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako interesuje me vashe mishljenje u vezi cene ovog motora? Dakle motor je na Bg table uvezhen je (ne znam odakle).Kilometrazha 1400km.Narandzasta boja.Motor je u fabrichkom stanju potpuno regularan.E sad me interesuje kolko mozhe da koshta jedan ovakav, poshto ga drugar prodaje pa da vidim koja je recimo neka ok cifra za njega? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano Avgust 4, 2008 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan nov ja oko 8500e pa ti vidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Avgust 4, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan 8500?? Chek jel zx6r isto shto i 636? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Avgust 4, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan kod culeta u ns nov je 8400 e! znaci taj bi bio jedno 8000 e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan82 1 Napisano Avgust 4, 2008 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kod Stankare u akciji 7720 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Avgust 4, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Znachi recimo 7000 bi bila fer cena na bg table? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Avgust 4, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan bila bi!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Miki- 3 Napisano Avgust 4, 2008 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa da ta cena bi bila ok, mimoto nov 7740e. Nikako mi ne ide u glavu oni 7740 a r6,gsxr,600r prosek ~9500 ...wtf?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Avgust 5, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ni meni nije jasno da su tolko niske cene?!Ne nzma o chemu se radi mozhda dolazi nov model pa oce da prodaju shto pre.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Avgust 5, 2008 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=22172.msg292580#msg292580 date=1217889288] Pa da ta cena bi bila ok, mimoto nov 7740e. Nikako mi ne ide u glavu oni 7740 a r6,gsxr,600r prosek ~9500 ...wtf?! Sta je tu cudno, zx oko 8000, gsx oko 9500, r6 oko 10500, uvek bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Miki- 3 Napisano Avgust 5, 2008 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sve to lepo sto je oduvek bilo ali nikad nije njegova konkurencija bila jaca,brza,bolja od njega. E to mi je cudno. PRocitao sam testova i testova i nikad nije receno "e bas zato je ovaj jeftiniji" nego je rame uz rame sa konkurencijom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Avgust 5, 2008 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Po meni je to bas mala kilometraza za motor koji je uvezen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Avgust 5, 2008 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Desava se da firme koje se bave prodajom motora moraju da ispune neki bonus u prodaji tj. da prodaju odredjeni broj motora da bi dobili od proizvodjaca veci rabat. U takvim situacijama se prave te "akcije" sa spustanjem cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Avgust 5, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Dok sam se ja ovde raspitivao ortak ga prodao i to za ispod 7000 i eto.Iako se ne bi dugo zadrzhao kod mene smorio sam se jer sam se bash bio naoshtrio da ga vozam malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...