gogaa 1 Napisano Avgust 3, 2008 U prolazu, 21 postova Lokacija: SABAC Prijavi odgovor kao problematičan pomagajte braco bajkeri. hitno su mi potrebne membrane za KARBURATOR za hondu vt 500 e. neznam dal pasu sa neceg drugog, cuo sam da izgleda pasu sa vfr honde 750. stigle su mi iz luisa ali pogresne neke male a meni trebaju velike sa siberom. jos jednom vas molim da pomognete ako mozete. moj tel.24 sata dostupan: 064/99-000-90 Goga. hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogaa 1 Napisano Avgust 6, 2008 U prolazu, 21 postova Lokacija: SABAC Prijavi odgovor kao problematičan svi modeli sa koih pasu membrane za vt 500 e. XLV 750 R NTV650 VT 600 C SEDOW XL 600 V TRANSALP XRV 650 NT 650 HAWK XRV 750 AFRIKA TWIN SVI MOTORI GORE NAVEDENI OD 85' DO 90' GOD. AKO NEKO IMA NEKA ZOVE HITNO POTREBNE JOS JEDNOM HVALA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Avgust 8, 2008 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Moj burazer vozi vt 500 c Shadow. Delove porucuje od nekih madjara, salju pouzecem. Ima katalog i do sada nije bilo greske. Ako hoces cimno njega pa vidi... www.strangebrewzemun.com sondzasb@gmail.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogaa 1 Napisano Avgust 10, 2008 U prolazu, 21 postova Lokacija: SABAC Prijavi odgovor kao problematičan Moj burazer vozi vt 500 c Shadow. Delove porucuje od nekih madjara, salju pouzecem. Ima katalog i do sada nije bilo greske. Ako hoces cimno njega pa vidi... www.strangebrewzemun.com sondzasb@gmail.com ako porucuje iz louisa nevredi mi nista posto u louisu nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...