JOE 0 Napisano Avgust 2, 2008 U prolazu, 56 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me da li ce ovaj skup biti odrzan, i da li ce biti na istom mestu kao i prethodne godine? (i josh neke informacije koje imate) tnx... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano Avgust 3, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja cuo sledeci vikend ima skup ali gde ne znam jer nisam nikada bio u Futogu na skupu.E,da isti vikend je i kupusijada (ma sta to znacilo) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Avgust 3, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan moto skup je 8.9. i 10 avgusta! kupusijada:au bi ce sarmica ja dolazim nisam bio prosle godine al futog je malo mesto nece biti problem naci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Avgust 4, 2008 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Na istom mestu kao i svake godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Avgust 4, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam samo jedno: NE PROPUŠTAJTE moto susret u Futogu. Lokacija je odlična, program isto a momci iz Classic Wheelsa kao i uvek, odlični domaćini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Avgust 4, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan i jos kupus! pa di da nedodjem! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Avgust 4, 2008 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Komoze neka dodje tamo ni kisa nemoze da pokvari raspolozenje a o gostoprimstvu domacina da i govorim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Avgust 4, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan pa futozan su i taki ljudi! a posebno bajkeri iz klasik wilsa na leb da ih mazes! duse od ljudi! ;) :Ddolazim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JOE 0 Napisano Avgust 4, 2008 U prolazu, 56 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan bas ne treba propustiti ovaj susret, bio sam par puta i po kisi i opet je bilo super sve pohvale do sada za classic wheels Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Avgust 4, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan evo kako je bilo ranije ovo sam naso:pa ko nije bioo mze da vidi kako izgleda mesto odrzavanja i ostalo! http://www.youtube.com/watch?v=-JK80vMxZ0A&hl=en&fs=1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 2 Napisano Avgust 5, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan a jel neko zna neki plan i program, ja i rale razmisljamo nesto u petak da cemo banuti u Futog a u subotu u obrenovac, jel ima nesto u petak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Avgust 5, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan U subotu je Atomsko sklonište, za petak ne znam, ali koji god dan da dodješ nećeš zažaliti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trigger 47 Napisano Avgust 5, 2008 BJB Maxi Scooter Club, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MBK Skyliner 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da prenesem sa futoškog sajta.... "Šesti tradicionalni „Moto šou” u Futogu održaće se ovog vikenda na futoškoj Maloj plaži, popularnom Špicu. Uz domaću hranu, nastupe velikog broja bendova i veliki kamp, organizatori očekuju da događaj „ne može da omane”. Organizator manifestacije je Moto klub „Classic Wheels” iz Futoga. „Moto šou” dešava se od 8. do 10. avgusta. Za prvo veče u 21 sat zakazano je svečano otvaranje, a nakon toga žestoka svirka na bini kraj Dunava. - Nastupiće, između ostalih, Li Men, tinejdžerska rokenrol atrakcija „Čupavci” iz Siriga, bajkerski bend iz Pančeva „Vatrena voda”, kao i nekoliko bluz sastava. U subotu nastupa legendarno „Atomsko sklonište”, koji će svirati od 22 sata, a na bini će im se pridružiti i zmajevački „Prognanik Lu”, beogradski bend „Tribute to AC/DC” i još nekoliko rokenrol sastava. Muzički program oba dana počinje oko 19 sati, a u subotu u 16 sati krenuće defile motoraša. Oni će proći kroz Futog i dalje magistralnim putem prema Bačkoj Palanci do Begečke jame. Po povratku u kamp, oko 18 sati, biće organizovane tradicionalne bajkerske igre: bacanje gume, bacanje radilice, nadvlačenja konopca... Za posetioce sa monitorima ili bez njih biće otvoren kamp na Špicu, a ulaz će se naplaćivati 250 dinara za sva tri dana. - Važno je napomenuti da je kupovinom ulaznice svaki posetilac osiguran kod kompanije „DDOR Novi Sad” . Organizatori očekuju da će ove godine ugostiti oko 15.000 ljudi. Takođe, gosti futoškog moto kampa imaće obezbeđen ručak, a na meniju su čuveni futoški kupus s mesom, vojvođanski gulaš i bajkerski pasulj." Ajd uzdravlje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Avgust 5, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan dolazim kao i svake godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free_at_last 0 Napisano Avgust 5, 2008 U prolazu, 15 postova Lokacija: Bac Prijavi odgovor kao problematičan ajde ljudi pa se vidimo!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Avgust 5, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan vidimo se!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAND X-AC/DC TRIBUTE BAND 0 Napisano Avgust 6, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zemun, Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se u Futogu, pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Avgust 6, 2008 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je vremenska prognoza i ima li pametnog smjestaja u blizini(ne ljubim sator:) ) ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Avgust 6, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja isto nisam za spavanje pod vedrim ( u ovom slucaju kisovitom ) nebu, inace bih dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 2 Napisano Avgust 6, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan ako bude sve po planu ja dolazim za futog petak oko 18h a vreme za Futog je na ovom linku: http://vreme.yubc.net/prognoza3dana.php?kv=73057&idg=676&idz=1&idf=3187 Nadam se da cu i prespavati pa da probam i rucak dok neodem u obrenovac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano Avgust 6, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se obavezno !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zena za volanom 3 Napisano Avgust 7, 2008 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nijednom se nisam pokajala što sam otišla na ovaj skup... čak i kad je padala kiša. Mesto kampa je odlično jer je praktično u šumici na samoj obali Dunava i ima čak i odlična plaža za kupanje. Classic wheels se uvek dobro organizuje a i Novi Sad je vrlo blizu. Atmosfera je uvek bila super... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Avgust 7, 2008 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan E pa, kocka je bacena ;D Ovog vikenda se Futogujem ;D si ju der! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crw 0 Napisano Avgust 7, 2008 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660 Prijavi odgovor kao problematičan ovo se ne propusta,prosle godine je bilo odlicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Avgust 7, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ono sto znam je da sam u petak u 17h na rucku u Futogu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...