zmigavac12 1 Napisano Jul 27, 2020 U prolazu, 3 postova Lokacija: Čelić Motocikl: keeway matrix Prijavi odgovor kao problematičan zdravo raja imam problema sa svojim skuterom keeway Matrix prije par dana sam uzeo novi karburator i sajlu gasa sajlu ubacio i sve,kad upalim motor krene sam i kad sam gasa počne se gušiti i ugasi se,pa sam malo naštelovao dizne malo je bolje ali mi proljeva gorivo iz karburatora tačnije one čašice i nije da izlazi samo iz one rupe već komplet čašice zna li neko u čemu je problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7640 Napisano Jul 27, 2020 Drug član, 2918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Plovak je problem jer ne zatvara nikako, mozda je zaglavio.Nije lose da se predstavis i kazes koju rijec o sebi kada dolazis na forum i ocekujes neku pomoc. Nadam se da da nisi naisao samo da uzmes savjet i da se vise ne javis, ako nista napisi koju utisak o motoru ili nesto o okolini svog mjesta, ja znam da je lijepo.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zmigavac12 1 Napisano Jul 27, 2020 U prolazu, 3 postova Lokacija: Čelić Motocikl: keeway matrix Prijavi odgovor kao problematičan tek sam ušao ali nije problem nikakav od djetinjstva vozam skutere prvi kojeg sam imao je Piaggio zip bas se sjećam vrhunski motor pa onda yamaha Aerox sa kojom baš nisam zadovoljan i evo prije godinu dana uzmem sebi keeway matrix veoma sam zadovoljan zato što je mašina 125ccm i evo do ovog trenutka,hvala na savjetu probat ću to samo eto nov je karburator nije mi jasno kako to sad.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...