shvaba 17 Napisano Avgust 15, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Eeee sutra ujutro se krece kuci ! pa se vidimo... Pozz svima ! kako kuci?? A Trogir?! Nije se valjda opet nesto popismanila...naopako... :o :o he he kasnis kasnis ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Avgust 16, 2008 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Eeee sutra ujutro se krece kuci ! pa se vidimo... Pozz svima ! Nemoj slučajno da se ne javiš ukoliko ideš kroz Zg! :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Avgust 16, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Eeee sutra ujutro se krece kuci ! pa se vidimo... Pozz svima ! Srecan put dovdi;0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Avgust 17, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Iron butt pt. 2 !!! ;D opet spalih 1500km. odoh da se onesvestim !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucko 103 Napisano Avgust 17, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS ADV , Yamaha T MAX Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Avgust 17, 2008 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Iron butt pt. 2 !!! ;D opet spalih 1500km. odoh da se onesvestim !!! A Drogir? :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Avgust 17, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Pa tamo se trenutno trogira... Valjda... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Avgust 17, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Eeee sutra ujutro se krece kuci ! pa se vidimo... Pozz svima ! Nemoj slučajno da se ne javiš ukoliko ideš kroz Zg! :o Dotoreee ! na zalost proleteh kraj ZG-a za 1500km stadoh 4x ! Eeee sutra ujutro se krece kuci ! pa se vidimo... Pozz svima ! cek,cek, krece se kuci ili se krece nazad preko drogira i MNE??? to nije isto ;D ;D Aaaa ne ne ! Kao sto znate, ja sam freelancer i ako sam duuugo odsutan gubim poslove ! ;D jbga, a izleteo mi je posao koji ne mogu da odbijem pa smo malo "modifikovali" plan ;D life is a bitch and then you die !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Avgust 17, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan I povratak, malo tuzno ali dan za voznju je bio ko' porucen ! Jutro u Burgonji. Pejsaz se polako menja i "talasa" I Alpi pocinju da prikazuju svoju lepotu ! Prva pauza pre tunela I lepotan od skoro 5km se polako otkriva dosadni tunel od 13km OBAVEZNO ogranicenje 70km/h i razmak izmedju vozila 150m kakvo divno zezanje cak ti naplate 17e ! druga strana tunela t.j. Italia ! ;D (sa sve cvecem) i poslednji pogled na krov evrope ! I krece bella Italia ! ;D i takooo bio lep planinski deo, a onda > AUTOPUT ! uhhh..... i tako.... pa monotoniju razbiju neki drugari. i autoput ! pa se pojavi lepo seoce na proplanku okruzeno cempresima i borovima a u podnozju vinogradi. kum na naplatnoj Slovenia jos malo pa Ljubljana. Uhhhh ! bilo lepo i jakoooo brzo prodje, Auto putevi po Italiji i u Hrvatsko su me ubili, gumu sam skroz skockao ;D a Slovenija mi dosla ko' melem, iskrivinario sam je maksimalno ;D Eto ! The End ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4775 Napisano Avgust 18, 2008 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan E bas lepo! Dobro dosao! Pojacaj jos malo slike ako ih ima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Avgust 18, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj, cekaj, da vidim da li sam dobro shvatio - TI PONOVO NISI BI NA ALPIMA?? Pa Mikko, ja ovde 2 nedelje cekam da vidim kako Alpi izgledaju kroz tvoj nišan, a ti u tunel! Ijaooo...pa nije sve u parama i poslu...ima nesto i u ljubavi.... aj ti nazad blago nama, dok jos sneg nije pao. Ljubimo te Svaba i ja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Avgust 18, 2008 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan jos malo pa Ljubljana. Ach, da na kaficu nisi mogao da svratiš, jer praviš hiljadu milja dnevno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Avgust 18, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj, cekaj, da vidim da li sam dobro shvatio - TI PONOVO NISI BI NA ALPIMA?? Pa Mikko, ja ovde 2 nedelje cekam da vidim kako Alpi izgledaju kroz tvoj nišan, a ti u tunel! Ijaooo...pa nije sve u parama i poslu...ima nesto i u ljubavi.... aj ti nazad blago nama, dok jos sneg nije pao. Ljubimo te Svaba i ja ;D koji sam ja od ove dvojice ;D ;D jeeeeeeeeee MIKKKKKKKKKKKKKOOOOOOOOO dal si ti normalan, kad kazes odoh na alpe to se misli NA a ne prodjem pored njih NEEEEEEEEEVEEEEERUJEEEEEEEMMMMMMMM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Avgust 18, 2008 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj, cekaj, da vidim da li sam dobro shvatio - TI PONOVO NISI BI NA ALPIMA?? Pa Mikko, ja ovde 2 nedelje cekam da vidim kako Alpi izgledaju kroz tvoj nišan, a ti u tunel! Ijaooo...pa nije sve u parama i poslu...ima nesto i u ljubavi.... aj ti nazad blago nama, dok jos sneg nije pao. Ljubimo te Svaba i ja ;D Bogohulnik... :o A ja mislio da je Mikka neki šmeker... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Avgust 18, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj, cekaj, da vidim da li sam dobro shvatio - TI PONOVO NISI BI NA ALPIMA?? Pa Mikko, ja ovde 2 nedelje cekam da vidim kako Alpi izgledaju kroz tvoj nišan, a ti u tunel! Ijaooo...pa nije sve u parama i poslu...ima nesto i u ljubavi.... aj ti nazad blago nama, dok jos sneg nije pao. Ljubimo te Svaba i ja ;D koji sam ja od ove dvojice ;D ;D ovaj sa vecim nosem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Avgust 18, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj, cekaj, da vidim da li sam dobro shvatio - TI PONOVO NISI BI NA ALPIMA?? Pa Mikko, ja ovde 2 nedelje cekam da vidim kako Alpi izgledaju kroz tvoj nišan, a ti u tunel! Ijaooo...pa nije sve u parama i poslu...ima nesto i u ljubavi.... aj ti nazad blago nama, dok jos sneg nije pao. Ljubimo te Svaba i ja ;D koji sam ja od ove dvojice ;D ;D ovaj sa vecim nosem hvala, hvala , sto u izlogu to u radnji....ali ti to vec znas ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Avgust 18, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj, cekaj, da vidim da li sam dobro shvatio - TI PONOVO NISI BI NA ALPIMA?? Pa Mikko, ja ovde 2 nedelje cekam da vidim kako Alpi izgledaju kroz tvoj nišan, a ti u tunel! Ijaooo...pa nije sve u parama i poslu...ima nesto i u ljubavi.... aj ti nazad blago nama, dok jos sneg nije pao. Ljubimo te Svaba i ja ;D koji sam ja od ove dvojice ;D ;D ovaj sa vecim nosem hvala, hvala , sto u izlogu to u radnji....ali ti to vec znas ;D ;D ;D Vama dvojici nije dobro !!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Avgust 19, 2008 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj, cekaj, da vidim da li sam dobro shvatio - TI PONOVO NISI BI NA ALPIMA?? Pa Mikko, ja ovde 2 nedelje cekam da vidim kako Alpi izgledaju kroz tvoj nišan, a ti u tunel! Ijaooo...pa nije sve u parama i poslu...ima nesto i u ljubavi.... aj ti nazad blago nama, dok jos sneg nije pao. Ljubimo te Svaba i ja ;D koji sam ja od ove dvojice ;D ;D ovaj sa vecim nosem hvala, hvala , sto u izlogu to u radnji....ali ti to vec znas ;D ;D ;D Vama dvojici nije dobro !!! ;D ;D ;D Ma njima je Mikko odlično,Kiće se rješili dadiljom,jedino im Jelena smeta! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Avgust 19, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj, cekaj, da vidim da li sam dobro shvatio - TI PONOVO NISI BI NA ALPIMA?? Pa Mikko, ja ovde 2 nedelje cekam da vidim kako Alpi izgledaju kroz tvoj nišan, a ti u tunel! takodjer ... i ono ... samo neke selendre, i tunel ... ccc ... btw. nema gore u alpima ništa specijalno, samo kamen, sneg, sunce, oblaci ... i ... tako [offtopic]izinjavam se što kradem mikki temu, samo pokušavam da ga nagovorim da sledeći put krene gore [/offtopic] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Avgust 19, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Kum ti ima dobar ukus, što se kola tiče ;D Slike neću da komentarišem, lepa vožnja... A sad idi kući onom jadnom mačetu što roditelja nema.... :'( :D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...