YOman 109 Napisano Avgust 3, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan A shta rade ljudi u tom Drogiru i ako vec rade shto nisi poveo "umornog pomocnika" sa sobom? Uzzivancijaaa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Avgust 3, 2008 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan 2. Šta ćes baš u Trogiru ? ;D ;D ;D ;D ;D pa.. prošle godine bio aktuelan krf, ove je trogir.. naš milovan je, izgleda, sezonac.. ;D ;D ..a taki mu je i pos'o.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Avgust 3, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Si sa GS-om? Jok isao sa K ;D ;D ;D ;D ;D ;D Si ti Sh...il` Mikka?? ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Avgust 3, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan d-i-v-č-i-b-a-r-e, hm, kako čudno pišu reč alpi ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 4, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan d-i-v-č-i-b-a-r-e, hm, kako čudno pišu reč alpi ;D ;D ;D ;D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Avgust 4, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Nema ni GS-a, ni K-a... Mene muči pitanje da li LadyL ima A... Ako ima, onda je to provod nezaboravan... U svakom slučaju uživajte i za nas... Lijep provod... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Avgust 4, 2008 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan 2. Šta ćes baš u Trogiru ? ;D ;D ;D ;D ;D Вероватно да би се Трогир'о! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Avgust 4, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dizi se lenstino, mogao si da spavas i u Beogradu i odgovori ljudima na pitanja 1. Da li ides sam (Sa očekivanim podpitanjem - koga vodis ?) 2. Šta ćes baš u Trogiru ? ;D ;D ;D ;D ;D EEE slaba vajda od tih pitanja,,,, odgovori nece skoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Avgust 4, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Stigoh ! 1600km uhhh ! odoh da spavam... ma ne seriiiiiiiiiiii jeeeeeboteeeeeeeeeeee soma milja........... RESPEC.......T ;D :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Avgust 4, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Stigoh ! 1600km uhhh ! odoh da spavam... ma ne seriiiiiiiiiiii jeeeeeboteeeeeeeeeeee soma milja........... RESPEC.......T ;D :o :o :o i ti bi mogao kad bi imao GS... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Avgust 4, 2008 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan E Mikko dobro je da si stigao ! Machor Mile ti je ok, hranimo ga i pojimo redovno ! Ovih dana ide na vakcinu ! I da...zaboravio te je ;D sad voli samo mene i Hitmana ! ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Avgust 4, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan malo kasno videh ovu temu, ali svaka cast za gvozdenu bulju! i Mikko, jel tacno da nije vazno sta vozis nego sta radis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Avgust 4, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Stigoh ! 1600km uhhh ! odoh da spavam... ma ne seriiiiiiiiiiii jeeeeeboteeeeeeeeeeee soma milja........... RESPEC.......T ;D :o :o :o i ti bi mogao kad bi imao GS... pojasni...malo sam zaglupeo na odmoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Avgust 4, 2008 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jel da proveravamo ya slike ili nece skoro... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Avgust 4, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Evo, evo ! ;D Posto sam ustao u subotu rano negde oko 11h ! morao sam malo da peglam kako bih stigao kuma koji je krenuo malo ranije ! ;D Deonica BGD-ZG me ubila a kako sam usao u Sloveniju, pljusak ! Nema veze, peglam dalje, u neko doba sa razvedrilo i bilo predivno za pzglanje po SLO krivinama ! U neko doba spazih Hondu CIVIC ko kumova, stoji pored puta i lik nesto mlati ! Gle kum ;D i jedva se zaustavih, vratim se nazad da vidim sta sa desilo, kum pumpa gumu :-\ sta bi ? kaze da je igleda probusio ! uhhh breee ! (honda nema rezervu) napumpali a ona ne pusta, sjajno peglamo dalje !!! Pitam ih ga kako da su mi toliko pobegli ? Kaze on ma nismo, obisao si nas na srb-hr granici, a oni me prestigli dok sam po slo granici trazio glupu vinjetu za auto put !!! peglanje po slo kum vadi dusu hondici ;D negde u slo usli u Italiu, u blizini Venecije pauza negde pre Verone, valjda ! :-\ Evo, to je sve od puta do Chalon sur saone u Burgonji, stigli u 06h ujutro, sama voznja trajala oko 13h. Alpe videh samo u nocnom izdanju ;D Ukupno 1600km sa tri pauze. Stizu ostale slidze !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Avgust 4, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Burgonja !!! mmmmmm prelep kraj, vinogradi, zamkovi, sirevi i mnoooogo dobri putevi za peglanje ! ;D Ovo su slike od juce, vinogradi. Gradic Beaune Kum, njegov naslednik i ja (levo) A danas smo kum i ja isli malo da upoznam kraj i ubili skoro 200km od zamka do zamka Zamak nekog markiza Ovde su spremali klopu za markiza !!! ;D Budoar ! hmmm sta li se ovde sve desavalo !!! ;D ;D ;D pa peglamo dalje... i vece polako pada !!! Uskoro nove slidze !!! Pozdrav svima ! E, Djuro ebale te Alpe !!! ubi me onaj tunel na Mon Blan-u !!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Avgust 4, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Idi bre Mikko ...pa jel ne mozes da uradis neku fotku onako malo mutnu pa spontanu ! Jbt sve ti ko iz stripa ! Bravo i cekamo te fotke ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hpg 8 Napisano Avgust 4, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Idi bre Mikko ...pa jel ne mozes da uradis neku fotku onako malo mutnu pa spontanu ! :D I ja cu na Alpe... kad porastem... (i budem Djura) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Avgust 4, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Idi bre Mikko ...pa jel ne mozes da uradis neku fotku onako malo mutnu pa spontanu ! Jbt sve ti ko iz stripa ! Bravo i cekamo te fotke ... E ! Canon IXUS 860IS Radi mali za sve pare !!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Avgust 5, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Idi bre Mikko ...pa jel ne mozes da uradis neku fotku onako malo mutnu pa spontanu ! Jbt sve ti ko iz stripa ! Bravo i cekamo te fotke ... E ! Canon IXUS 860IS Radi mali za sve pare !!! ;D eeeee pa malo morgen, sto bi rekle svabe.....hmmmm cek, cek ::)pa i ja sam svaba, hmmmm........ imam isti aparat a meni svaka druga mutna, a nijedna ko tvoja, mora da tu ima jos nesto : ??? ??? ??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Avgust 5, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Miko! Nemam reči! Provedi se za sve pare! ;D ;D ;D A za slikarski alat shvabo... "Boj ne bije svijetlo oružije..." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Avgust 5, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Miko! Nemam reči! Provedi se za sve pare! ;D ;D ;D A za slikarski alat shvabo... "Boj ne bije svijetlo oružije..." Odavno sam ja to shvatio, ali vidis kako skromni MIKKA tvrdi suprotno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Avgust 5, 2008 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan ma namontirao Mikka objektiv i na njega ......stvarno fenomenalne slicice i prelep predeo za slikanje pozdrav i uzivaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Avgust 5, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj, cekaj...bio sam i ja pre neka dva meseca u tim krajevima....ali to nije tako izgledalo... :o :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Avgust 5, 2008 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U bre Mikko, kako su ti dobre slike...jaoooo... Ajde daj jos slika BRE !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...