nash 488 Napisano Jul 26, 2020 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam bezplatinsko paljenje 12V 50W (pobudni namotaj, namotaj svetla, bobina, magnet). Tomos automatik 1994god. Motor ne moze da upali, samo puca iz aspuha uz izbacivanje dima. Varnicu ima, ali mi je nekako slaba, benzin dobija... Da li se to paljenje steluje nekako? Sumnjam da nesto od toga sto sam kupio nije ispravno samo ne mogu da provalim sta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2765 Napisano Jul 26, 2020 Ne silazi, 4864 postova Prijavi odgovor kao problematičan Дали је плочица у прави положај?Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Jul 26, 2020 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Eh, jos kad bih znao koji je pravi polozaj. Nisam skidao plocu, samo sam stavio nove namotaje. Ne znam da li ima veze gde je pobudni namotaj, dole ili gore... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6788 Napisano Jul 26, 2020 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Namotaj paljenja gore...onaj za rasvetu dole. Ako imaš instalaciju za 6V i 17W, trebalo bi raditi malo i na tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Jul 26, 2020 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je to paljenje na njemu pre ovog. Buni me sto ima zice za zmigavce i stop svetla. To bi trebalo da je instalacija za 12V. Imao je spoljnu bobinu i onu malu kockicu sa 3 izlaza... Sutra cu slikati pa postavljam slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2765 Napisano Jul 26, 2020 Ne silazi, 4864 postova Prijavi odgovor kao problematičan Дај сликај то да не гатамо.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Jul 27, 2020 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Ili nema repera za podesavanje, ili ga ja ne vidim Kajla je dobra. Hteo sam da je izvadim da probam magnet da okrenem, ali ne mogu, nece napolje... mora biti da je nesto u kvaru, ali ne mogu da utvrdim sta, a vrlo lako moze biti bilo sta, posto je sve kinesko sranje... Nego, da batalim ovo paljenje i da vas pitam za predlog koje paljenje da stavim da radi posao? Da imam i dobra svetla i lepu varnicu na svecici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Jul 30, 2020 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Batalio sam bezplatinsko paljenje. Kupio sam platinsko 12v50w, stavio i motor je upalio iz prve. Sad moram da promenim karike i da ocistim karburator. A na zimu cu da se bacim na detaljno sredjivanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...