Mateja123 0 Napisano Jul 24, 2020 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima , imam sprint max 49cc kinez.Bio je do prekjuce na popravku majstor mu je zamenio celu glavu (cilindar , karike , klipovi) filter goriva i jos neke sitnice.posle nedelju dana krenem da ga perem sundjerom sve lepo i ukljucio sam crevo lagano kolko da spere i prebrisao sam krpom.Od tog pranja motor nece da ide vise od 30.gas radi sve dok mu ne dam pun gas posle kao da se gusi i muci se i usporava mi.Motor je pre toga isao 60.Stajao je 2 dana u garazu misleci da ce da se osusi ali idalje nista.Pogledao sam filter za vazduh , svecicu sve je uredno nema ni vode ni nicega.Ako neko zna nek pomogne !hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15817 Napisano Jul 24, 2020 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nakupljena voda zna znatno duze da stoji od 2 dana kad je vozilo u garazi, drugacija slika ide kad je vani na suncu. Po opisanom, ako nemas problem sa varnicom, moguce je da ti je voda usla u rezervoar pa samim tim i u karburator ili neki dzek instalacije pa ne valja kontakt/signal necega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mateja123 0 Napisano Jul 24, 2020 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Satelis je napisao: Nakupljena voda zna znatno duze da stoji od 2 dana kad je vozilo u garazi, drugacija slika ide kad je vani na suncu. Po opisanom, ako nemas problem sa varnicom, moguce je da ti je voda usla u rezervoar pa samim tim i u karburator ili neki dzek instalacije pa ne valja kontakt/signal necega. Moguce , odsraficu karburator da ga procistim i pusticu ga da radi malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ParadajzTurista 579 Napisano Jun 8, 2021 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Vozac je jednom nogom u grobu, a drugom u zatvoru. Cist motor je produkt bolesnog mozga ;) Motocikl: x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan Naleteh na ovu temu.. Emotivno sam vezan za ovaj skuter, presao sam s njim.. bar 50-60ak hiljada.. Jednom 450km za dan, jednom 1100km za cetiri dana.. zezao me je maksimalno i ja njega mast sam mu vadio, nema sta mu nisam radio i gde ga nisam vozio.. Na njemu sam se naucio svemu sto znam o skuterima. Stavljao mu i 100ccm (to bese onaj klip fi 51-52).. Od kako sam uzeo pjadja, stavio mu novi kit 80ccm, glavu, karb.. i eno ga u garazi, uglavnom stoji, provozam ga s vremena na vreme da me mine zelja Ne znam da l' sam presao mozda 1000km za dve godine.. nekad smo on i ja to prelazili za nedelju-dve Realno mi ne treba, a zao mi da ga prodam.. Znam da sam subjektivan, al' po meni je to odlican skuter za svakog pocetnika.. mada, realno, verujem da su sva ta kineska gy6 govanca ista i da nema razlike u kvalitetu.. E, jedino sto nikad nikakvim trikom nisam uspeo da postignem brzinu vecu od 70 km/h! A cuo sam na raznim stranama da ljudi postizu i 90.. menjao i kais i rolnice i karb i filter vazduha.. svasta.. i nista. Jedino neke sajbne nisam stavljao u varijator.. I onda sam uzeo pjadja i nije mi vise bilo zanimljivo. Bas se meracim da ga ponovo vodim na Kucaj, mozda mu nedostaje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...