Best 10856 Napisano Januar 26, 2014 Drug član, 539 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Upravo stiglo iz radinice najstor Bobana! Jos da ode ovaj sneg sa ulica, pa da uzjasemo Mustanga. Silazicu sa motora samo da naspem gorivo i zbog fizioloskih potreba! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Januar 31, 2014 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan šta ljudi rade, svaka čast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Februar 1, 2014 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan dal je majstor boban radio nekome sediste za jamahu tt 600 ovo moje fabricko ubi dal tu nesto moze da se promeni da bude mekse i udobnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10856 Napisano Februar 2, 2014 Drug član, 539 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan dal je majstor boban radio nekome sediste za jamahu tt 600 ovo moje fabricko ubi dal tu nesto moze da se promeni da bude mekse i udobnije Imas ovde, u ranijim postovima br tel od majstora Bobana pa ga nazovi i pitaj sta te interesuje. Objasnice ti sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevoje 1 Napisano Jul 23, 2014 U prolazu, 10 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GFX600 F Prijavi odgovor kao problematičan zna li neko, radi li neko presvlacenje sedista u Novom Sadu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10856 Napisano Jul 23, 2014 Drug član, 539 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan zna li neko, radi li neko presvlacenje sedista u Novom Sadu? Ako hoces da bude uradjeno kako treba, moraces u Zemun kod Bobana! Inace,moze da ti sediste presvuce skoro svaki tapetar,ali na sta ce da lici, to je druga prica. Neke rukotvorine koje sam ja vidjao bile su urnebesno smesne, a o kvalitetu materijala da i ne govorim. Ne bi ljudi iz celog regiona ( Bosna, Hrvatska, Makedonoja, Slovenija ) dolazili kod njaga da ima ko bolji. E sad, ima i ono ,, Kolko para,toliko i muzike ,,. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Septembar 2, 2014 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan radi li ovaj servis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Septembar 2, 2014 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan pitam jer sam poslao mejl ima par meseci sa slikom i sve..al nista od odgovora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Novembar 22, 2014 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav..Nesto ovako ili slicno ali da bude belo ili u vecini belo.Doneo bih neko staro sediste od CBR-a da ne secemo originalno jer motor ima 14000km predjenih.Interesuje me neka okvirna cena,naravno na pp,i cena sa i bez gela.Hvala unapred... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Novembar 22, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor A i izuzetno lepa sedišta na prethodnim stranama. Prvom prilikom cu poneti moja sedišta kod dr.Bobana na plastičnu hirurgiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Novembar 22, 2014 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Losa je fotografija ali 2006 sam vozio isto sto i ti.Odlican motor ali nije za duge ture...Inace sam bio prezadovoljan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Novembar 24, 2014 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Orlovi - odgovor je na pp. Savan - hvala . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Novembar 25, 2014 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Boban sedista, Ivan viziri i Seba su primer ljudi koji su posveceni svom poslu i kojima je profesionalizam na prvom mestu. Izgleda da u ovoj Srbiji ipak nije bas sve dovedeno do besmisla. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Februar 19, 2015 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za Bobana. Predlog za presvlacenje sedista i cena za Suzuki GSX 750 F godista 1999. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 459 Napisano Jul 9, 2015 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde ima da se kupi ovakav materijal za sedište. U pitanju je sedište skutera piaggio fly 150. Znam da majstor Boban može da mi odradi sedište, ali sada je sezona i ne želim da ćekam u redu, pluis nisam iz Bg Našao sam ovde u Bačkoj palanci majstora koji če mi to odraditi, ali on nema orginalan materijal. Odgovara mi baš ovakav materijal jer je izuzetno površinski tvrd i otporan na grebanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bug1 235 Napisano Jul 10, 2015 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde ima da se kupi ovakav materijal za sedište. U pitanju je sedište skutera piaggio fly 150. Znam da majstor Boban može da mi odradi sedište, ali sada je sezona i ne želim da ćekam u redu, pluis nisam iz Bg Našao sam ovde u Bačkoj palanci majstora koji če mi to odraditi, ali on nema orginalan materijal. Odgovara mi baš ovakav materijal jer je izuzetno površinski tvrd i otporan na grebanje. https://www.louis.de/en/artikel/seat-cover-carbon-look-universal-85x55cm/10008651?list=44438247 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano Jul 19, 2015 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan došlo na red i ja da radim sedište kada može da se počne sa radovima? mnoooogo mi se sviđa sedište na KLE-u na 27. strani!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Jul 21, 2015 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Uradjeno i testirano do Sicilije.Odlicno.Za ovaj vikend test voznja do Maribora..Sve pohvale za Bobana i njegovu bolju polovinu.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Jul 21, 2015 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav..Nesto ovako ili slicno ali da bude belo ili u vecini belo.Doneo bih neko staro sediste od CBR-a da ne secemo originalno jer motor ima 14000km predjenih.Interesuje me neka okvirna cena,naravno na pp,i cena sa i bez gela.Hvala unapred... To sto si napisao da motor ima 14000km je isto kao i da ja izjavim da moja baba ima 28 godina... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Jul 21, 2015 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Boban sedista, Ivan viziri i Seba su primer ljudi koji su posveceni svom poslu i kojima je profesionalizam na prvom mestu. Izgleda da u ovoj Srbiji ipak nije bas sve dovedeno do besmisla. A sta je sa reglerima. auspusima, plastikama oklopa...? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2627 Napisano Jul 22, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2669 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da postavim i ovde par slika sedišta koje je odradio Boban. Meni se sviđa extra a i prezadovoljan sam udobnošću istog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Jul 22, 2015 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav..Nesto ovako ili slicno ali da bude belo ili u vecini belo.Doneo bih neko staro sediste od CBR-a da ne secemo originalno jer motor ima 14000km predjenih.Interesuje me neka okvirna cena,naravno na pp,i cena sa i bez gela.Hvala unapred... To sto si napisao da motor ima 14000km je isto kao i da ja izjavim da moja baba ima 28 godina... Motor sada ima oko 23000 a tvoja baba,nemam pojma...Na svakom forumu se pojavi po neki dusebriznik....Strasno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malonj 41 Napisano Jul 22, 2015 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Derventa, Novi Sad Motocikl: DR-Z400, Benelli Trek 1130 Prijavi odgovor kao problematičan Jel radio ko skoro sediste kod Bobana, koliko je sad okvirno vrijeme cekanja? Prije par mjeseci kad sam mu se javljao bilo je 40ak dana pa da vidim kakvo je stanje sada. I da li neko mozda zna jos nekog majstora da radi preradu sjedista u okolini NS, BGa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Jul 23, 2015 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Na svom tdm-u imam bobanovo sediste, mogu samo reci da samo jedna reč opisuje njegov rad. Kvalitet. Sent from my SM-T705 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlazar 2 Napisano Jul 24, 2015 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za sediste na gsx650f-u. Ako mozes da kazes koliko kosta da se sediste uradi? Hvala.... Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...