Jump to content

Moto Zajednica

Sediste

Recommended Posts

• Zainteresovan, 805 postova
  • Motocikl: ktm

Posle kraceg perioda dodjoh i ja na red :)

Bobanov rad je fantastican kao i sediste. Razlika je ogromna u odnosu na staro u smislu udobnosti i komfora a tako i estetski. Poslovnost je kod njega na fantasticnom nivou.

Moram da ga pohvalim kao coveka, drugara i bajkera. Sve u svemu, jedno totalno pozitivno iskustvo i preporuka!

Dobro je da je bar neko dosao na red :zvizduk: Ja ulazim u sesti mesec. Jos malo pa cu i u deveti :hej:

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 168 postova
  • Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R

Posle kraceg perioda dodjoh i ja na red :)

Bobanov rad je fantastican kao i sediste. Razlika je ogromna u odnosu na staro u smislu udobnosti i komfora a tako i estetski. Poslovnost je kod njega na fantasticnom nivou.

Moram da ga pohvalim kao coveka, drugara i bajkera. Sve u svemu, jedno totalno pozitivno iskustvo i preporuka!

Dobro je da je bar neko dosao na red :zvizduk: Ja ulazim u sesti mesec. Jos malo pa cu i u deveti :hej:

Nisam te zaboravio :takoje: posle brdo poslatih email-a materijali su napokon krenuli ka Srbiji.Tako da stize i tvoj odabrani materujal.Ocekujem ga u toku sledece nedelje i odmah te zovem ;)

• Festina lente!, 260 postova
  • Motocikl: SUZUKI DL 1000 V-Strom

Hehe,

Što se mene tiče, lepo mi Boban reče da su u gužvi još negde u avgustu i lasno se dogovorismo da moje sedište odradimo tokom zime, pošto se prethodno dogovorimo. Sad, videćemo da li će i to biti 9-mesečne porođajne muke... Mada poznajući nas kakvi smo, majstori bi verovatno presedeli zimu, dok se neko u aprilu ne seti da mu je sedište neudobno. :zvizduk:

• Podržavam 1

• I N S T R U K T O R, 1209 postova
  • Motocikl: R 1200 R

Imam na Stromu Bobanovo sediste (tako sam ga kupio), ali imam problem sto je malo vise i malo sire pa jedva dohvatam zemlju.

Sta se moze uciniti povodom toga ? Covek je odmah kad je kupio motor odneo novo sediste da mu se uradi i uradjeno je fenomenalno, ali jbga za mene na zalost nije.

Pretpostavljam da je onaj skaj-navlaka ostao kod Bobana i da moze on da ga vrati u fabricko stanje ?

Evo kako izgleda :

Copy of DSC00381.jpg

Copy of DSC00383.jpg

Ili bi se neko menjao za fabricko ???

• Zainteresovan, 643 postova
  • Motocikl: TDM 850, DKW RT175

ja sam dobio sediste koje sam slao na preradu, i mogu reci da sam se zaljubio u njega! cim ga stavim na motor slikacu jer samo njega da slikam nece prikazati prikazani trud i kvalitet!!!

:takoje:

• BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova
  • Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400

Kako je sa cenama, ja bih nesto na mom skuteru prepravljao sediste posto je dosta neudobno kad se ide na duze, ako je moguce ?

• Zainteresovan, 643 postova
  • Motocikl: TDM 850, DKW RT175

cena je ni prineti kvalitetu! imas vise opcija tako da je najbolje da pozoves i direktno pitas. ja sam za moje platio 6000 (najjeftinija opcija) a vredi mnogo vise!!!

• BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova
  • Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400

Hvala na brzom odgovoru, ovako po slikama izgleda fenomenalno bolje od pimp my ride

• Ne silazi, 7506 postova
  • Motocikl: TDM 900

Devojka me pita, kada ce znati da je volim? Znaces onda kada budem poslao sediste kod Bobana da ugradi gel i za drugu polovinu sedista! :D

• Podržavam 3

• Zainteresovan, 729 postova
  • Motocikl: X8

Gde se tacno nalazi radionica? Adresa na sajtu ne postoji na google karti ka kojoj je ostavljen link. Ni drugi linkovi ne rade bas najbolje, a probao sam IE i Lisicu.

Guest pancokv

uradio bih isto ovako stim sto bih voleo onaj originalni  gumitani materijal zbog klizanja ako je to ona nadogradnja iza vozacevih ledja  koja je cena , koliko se ceka i posto je meni visina ovog sedista fabrickog OK nebih menjao visinu.POZDRAV 

• ODUSTO OD DIJETE, 2674 postova
  • Motocikl: GSX650F & NMAX155

Gde se tacno nalazi radionica? Adresa na sajtu ne postoji na google karti ka kojoj je ostavljen link. Ni drugi linkovi ne rade bas najbolje, a probao sam IE i Lisicu.

Koliko sam ja upoznat to je ulica koja je paralelna sa šinama na železničkoj stanici u Zemunu,znači do samog kolodvora,nekad se šunjao po tom kraju kao omladinac

• U prolazu, 67 postova
  • Motocikl: CBF600s

Sedista su fantasticna! :care:

Ja bih ovako nesto na mog ljubimca:

picture2oe.png

Uploaded with ImageShack.us

Trenutno jedva dohvatim asfalt pa mi je bitno hoce li biti ista visina sedista I moze li da se stanji/spusti.

Koliko bi me to kostalo i koliko otprilike traje izrada?

Pozdrav majstori!

• Zainteresovan, 589 postova
  • Motocikl: Suzuki SV 650

Da li moze da se uradi nesto slicno ovome na slici i koja bi bila cena. Nikakav vez me ne zanima, jedna boja (crna), najvaznija mi je udobnost, pregib izmedju vozaca i suvozaca i cena. Pozz, hvala.

post-3584-0-96187700-1343207421_thumb.jpg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja