N.F.S. 22213 Napisano Avgust 13, 2020 Integrisan, 9567 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan To je model koji cu sledeci voziti! Siguran sam, kada vec prioriteti ne dozvoljavaju r1200rt.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Avgust 13, 2020 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, N.F.S. je napisao: To je model koji cu sledeci voziti! Siguran sam, kada vec prioriteti ne dozvoljavaju r1200rt.... Moji prioriteti mi najavljuju r1100rt. I zbog cene nabavke, i zbog registracije do 1100ccm, uz neznatno slabije performanse. Gledam ga kao varijantu za putovanja, uz jos jedan motorin za zujanje po okolini (Istocne Srbije). 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 273 Napisano Avgust 30, 2020 Zainteresovan, 513 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan I autobus je veliki pa ide gradom 2 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Octobar 24, 2020 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Sve isto osim cene. Ozbiljan kupac dobija ozbiljan popust.Pozovi te. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Novembar 5, 2020 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi ste prodali topcase? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Novembar 6, 2020 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Ne ali mogu da vam napravim.Pozdrav. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22213 Napisano Novembar 6, 2020 Integrisan, 9567 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ova lepota jos nije prodata?!? Sta mi radis Sebooo, sta mi radis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Novembar 6, 2020 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ,dobices dobru cenu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22213 Napisano Novembar 6, 2020 Integrisan, 9567 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Lomim se zestoko da znas, oglasio si koji dan posle kupljene Suzane... Da je bio oglasen u kupovini ne bih razmisljao. Deluje mi taaako pedantno, jos je i Djunta odrzavao. Imam interesente za svoj motor i ako ga oglasio nisam, razmislicu jos. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Novembar 6, 2020 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, N.F.S. je napisao: Lomim se zestoko da znas, oglasio si koji dan posle kupljene Suzane... Da je bio oglasen u kupovini ne bih razmisljao. Deluje mi taaako pedantno, jos je i Djunta odrzavao. Imam interesente za svoj motor i ako ga oglasio nisam, razmislicu jos. Dok se ti "lomis" oticice RT ili bar kofer, ja sam se ozbiljno nameracio na kofer... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Novembar 6, 2020 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, seba011 je napisao: Ne ali mogu da vam napravim.Pozdrav. Kako da napravite top case ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22213 Napisano Novembar 6, 2020 Integrisan, 9567 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kada kes imam za kupovinu ja sam najzahvalniji kupac, kupujem prvi motor koji odem da gledam, uvek! Ako "ode" ili kofer ili motor neka je sa srecom! I kupcu i prodavcu. Vise mi je problem zezancija oko papirologije, prepisa i takvih zezancija... Sent from my SM-A202F using Tapatalk 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5541 Napisano Novembar 6, 2020 Drug član, 2497 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ti si navikao na prepis i placanja, kao i Marko 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22213 Napisano Novembar 6, 2020 Integrisan, 9567 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Osam komada ako i skutere racunam, u dve godine... Smucilo mi se.Sent from my SM-A202F using Tapatalk 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Novembar 6, 2020 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan To ti i kazem ,kupis jedan ali vredan i zavrsio si pricu.Ja cu da ti ubrzam papire i ne boli te glava. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Novembar 6, 2020 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Aj kazi cifru za koje pare bi ga odmah kupio.Ali realno. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22213 Napisano Novembar 6, 2020 Integrisan, 9567 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Drug, nemam cifru.Morao bih prvo svoj motor prodati, ako odlucim tako... A to mi je bas mrsko i igranka ponovo. A da mi se svidja taj bmw, pa svidja mi se, zasto da krijem Nisu nesto prodajni, videces i sam ali duuugovecne rage i dugoprugasi.Sent from my SM-A202F using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Novembar 6, 2020 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Malo sale nije na odmet,sve razumem.Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22213 Napisano Novembar 6, 2020 Integrisan, 9567 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Taman posla Sebo, osecam da je kao casa. U kontaktu smo. Sent from my SM-A202F using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5541 Napisano Novembar 6, 2020 Drug član, 2497 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ja sebe vidim za 20god na ovakvom motoru. Znaci taman cu voziti 2020god. iskreno tebe @N.F.S. ne vidim uopste, s obzirom sta si sve terao, al dobro ti si vec covek u godinama 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22213 Napisano Novembar 6, 2020 Integrisan, 9567 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan A vidi mene pre 20god P.S. Nisam policajac, samo sedim na motoru! Ovaj me je jurio... 2 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Decembar 5, 2020 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Prodaja je aktuelna,Bice i zimski popust. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Decembar 13, 2020 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan tdm)=900? zamena???? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Decembar 13, 2020 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav imao sam do pre dva meseca 1100rt bio mi tezak glomazan padao mi ... biuo sretan kad sam ga prodo .....kupio uz puno zaduzivanja ono sto sam zeleo tdm 900 al onaj davo mi ponovo neda mira sad potvrdjujem ono.... ko je jedan put vozio bmw ..uvek ce zeleti neznam zasto al kupicu ponovo bice mi tezak al nesto vuče ka njemu pozdrav tesko se prodaje onog mog kjupio covek od 70 godina ..voli i to je to....mislim da sam sve reko.. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2683 Napisano Decembar 14, 2020 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Kako meni nije tezak (a imam vise od 70 godina) ne hvata se svaka samo za sise, mora da i dupe bude u opticaju. 3 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...