Pera 4 Napisano Jul 31, 2008 U prolazu, 17 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Motor je uvezen prosle godine preso 24000 neko ga je zaista voleo a onda pao sa njega i tako da je dospeo na prodaju i onda ga JA kupio ... A vi procenite kakav je to pad bio kad ovako izgleda a nista nije farbano ... Agregat i sve pratece je u perfektnom stanju Zamene mi nisu interesantne jer sam kupio drugi moped Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rookie 2 Napisano Jul 31, 2008 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti se JAVLJA da bi mnogi hteli da stupe u kontakt stobom_ ??? Broj telefona Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera 4 Napisano Jul 31, 2008 U prolazu, 17 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Javlja mi se ...Al ja mislio da postoje PP pa ondak posaljem Tel. al ajde ako si navalio... 064/116-79-30 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1077 Napisano Jul 31, 2008 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Srecno sa prodajom, motor skroz dobro izgleda. Pozz od Velje, ex familija 031 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanLaki 0 Napisano Avgust 1, 2008 U prolazu, 91 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Izvini za off, ALI... Do sada nisam nikad komentarisao neciji oglas tj. motor, ali ovaj je jednostavno prelep. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera 4 Napisano Avgust 1, 2008 U prolazu, 17 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Da sam to ja reko ....bilo bi kako ciga hvali svoga konja.... HVALA!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Avgust 1, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan I ja moram da pohvalim ovaj motor, pa nek ide zivot! Rookie, treba li jos nesto reci? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5998 Napisano Avgust 1, 2008 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ga oma' kupio, samo kako da izbegnem pljačku od strane rođene žene koja je navalila da idemo na more k'o mutava.... ;D ...a taman me opljačka za gomilu para za sređivanje kupatila, krečenje svega po kući što liči na zid...eee, sudbino surova... Pa da i ja idem sa Lalajkom po Srbiji, što sam ja gori od njega, a čak sam i stariji?? Mala šala, mopedče ti je fantastično, verujem da će brzo steći novog srećnog vlasnika. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera 4 Napisano Avgust 2, 2008 U prolazu, 17 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Moram da naglasim i da se oglsim jos jednom ... Motor bukvalno izgleda kao na slici jedino sto se na slici bas nevide varovi na plastici... za sve potencijalne koje zanima IMA PAR PUKOTINA koje su uredno zavarene i premazane sa bojom Ovo pisem jer su bili kupci pa da ne bude zabuna i lazi. Nije farban niti bilo sta sakrivano od ociju svaki var se vidi tako da ko se iole razume shvatice sta sam hteo ovim da kazem... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Avgust 5, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam extra zainteresovan za motor ali mi trenutno fali malo para :'( Bio sam nesto duzan banci pa sam morao da vratim od prodaje motora :-\ ali ako uskoro dodjem do nekog kesa ,zovem iste sekunde Ako mozes posalji mi sliku te pukotine na oklopu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Avgust 5, 2008 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih dao mog KLE-a i dodao nesto para (za dodaju imam ali nemam za celu cifru),al kad ti neces... Mozda ce neko hteti pa da pravimo posao... Inace,nisam planirao prodaju niti sam postavio oglas,al kad sam video ovo tvoje,odmah se drugacije razmislja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera 4 Napisano Avgust 5, 2008 U prolazu, 17 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Evo Vako cemo ... Ko god je zainteresovan neka mi se javi pa da lepo dodje do mene u Pancevo... nije preko sveta Lepo pogledate Moped provozate a posle pricamo o svemu i svacemu... Ja motor kupio pa sad ne gori bas tolko... Jedino sto i dalje stoji to je cifra ispod koje neidem...kad budete videli znacete zasto. A imam jos i Z 750 S iz 2006 god. na prodaju tako da ko voli nek izvoli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Avgust 11, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan U toku su pregovori Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5998 Napisano Avgust 11, 2008 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...o sudbino surova.... Izvinjavam se na malom offffffff-u. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rookie 2 Napisano Avgust 11, 2008 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jedino sto i dalje stoji to je cifra ispod koje neidem... U toku su pregovori Pa ako si otvoren za ponude i dogovore oko cene obavesti i nas pstale. Ne ide mi se u Pancevo 'turisticki' Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera 4 Napisano Avgust 11, 2008 U prolazu, 17 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Cifra stoji.... i pregovori se ne vode oko toga... A sto se tice turizma svako mora da proceni dal mu se uopste motor svidja .... da bi isao da ga pogleda da bi posle mogao da razmislja... Za dogovore sam otvoren u okviru 3000 eur mislim da sam spustio ispod svake cene jer znam sta prodajem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krlebdp 13 Napisano Avgust 11, 2008 U prolazu, 43 postova Lokacija: bdp Motocikl: BMW GS1200 ADV Prijavi odgovor kao problematičan Jel moguce da ovakav motor za ovaku cenu jos nije prodat. Cudan smo mi narod kad je skupo-necu skupo je , kad je jeftino- nesto mi je tu sumljivo. Srecno sa prodajom motor je prelep. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Avgust 12, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam rekao "pregovori" nisam mislio na cenu nego na to da smo pricali dosta o motoru i da idem da ga vidim danas ili sutra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera 4 Napisano Avgust 12, 2008 U prolazu, 17 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Da prekratimo ove muke moped je dobio sretnog vlasnika u Obrenovcu Pozdrav svima !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...