Zoka80 15 Napisano Jul 20, 2020 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha yzx r125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Zovem se Zorica. I imam 40 godina. Sa 40 resih da je konacno vreme da ispunim sebi zelju i kupim motor Naisla sam na vas forum i cini mi se da tu mogu naći mnoge informacije koje su mi potrebne. I savete. A odmah sam se zalepila za putopise :))) Do sada sam imala i vozila samo skuter. Od dvotočkasa. I bajs :)) Tek mi predstoji i polaganje za A kategoriju.... Od malena volim motore ...i obecala sam sebi da cu ga imati. Valjda nikad nije kasno ;)) Pozdrav svima I hvala vam sto postojite ! Nama pocetnicima puno značite 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8435 Napisano Jul 20, 2020 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ајде Бога ти Зорице одкуд касно, сад је право време ниси млада да дивљаш а довољно година да знаш шта хоћеш. Него добро ти нама дошла и са срећом полагање, па онда ћемо да разглабамо који је мотор за тебе најбољи. Толико стручњака на једном месту свет није видео. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Jul 20, 2020 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano Jul 20, 2020 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Nikad nije kasno... stavise taman.DobrodoslaSent from my SM-N950F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njaunjau 54 Napisano Jul 20, 2020 U prolazu, 32 postova Lokacija: HN / NS Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla, uvek fali dama na motorima Nikad nije kasno, srecno sa potragom! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1420 Napisano Jul 20, 2020 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosla covek je mlad onoliko koliko se oseca mlad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4854 Napisano Jul 20, 2020 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 385 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Zvanično dobro došla... Nikad nije kasno za lepe stvari Samo lagano uzivaj u svakoj sitnici, malim i velikim radostima a ovde je fina ekipa koja pomogne Eto vidiš ja položila u 44-toj pa nema sreći kraja hahahahaha 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Jul 20, 2020 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prosto nmgu a da ne napisem"sta ce zena sama u kafani pitaju se sviiiii"Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 357 Napisano Jul 20, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Kad god dosla, dobrodosla, tako kazu da sto pre polozis pa da vidimo za sta si se opredelila 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoka80 15 Napisano Avgust 27, 2020 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha yzx r125 Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm... Mali problem imam. Znate li neku auto školu koja ima mali motor za A kategoriju? Nisam baš mala ali me sve škole upozoravaju i nude A2. Razumem, mislim.... Ali ja bih ipak A kategoriju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 357 Napisano Avgust 28, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan U Borči auto škola Željko i sinovi ili sin (ne znam da li je jednog isterao ) ima burgmana 650, nije mali ali je upravljiv i može da se uradi osmica sa njim Imam kontakt od jednog instruktora tamo, ako treba viči 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1234 Napisano Avgust 28, 2020 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan I auto škola Pravo na Novom Beogradu je imala Burgmana 650. Vidim sad na njihovom sajtu da imaju Hondu NC 750. A kategorija polaganje za motor cena Auto skola PRAVO Novi Beograd AUTOSKOLAPRAVO.COM Obuka vozaca A kategorija polaganje, testovi i vozacki ispit. Posedujemo 10 motocikala i skutera za AM, A1, A2 i A kategoriju. Polaganje za motor Sent from my Mi 9T using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kornjaca 68 Napisano Avgust 29, 2020 U prolazu, 62 postova Lokacija: Београд Калуђерица Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Добродошла 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex011 156 Napisano Avgust 29, 2020 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosla... auto skola vir na nbg, odlicna autoskola, instruktor Jasminko, mislim da boljeg nema, covek citav zivot na motoru... Pritom je i ovde na forumu bas pod tim imenom Jasminko Vir... Ako ti treba pisi.. Moja najdobronamernija preporuka... Motor za obuku pune A kategorije je Suzuki bandit 600... Sve najbolje prilikom polaganja ma gde se odlucila da polazes... I jos jesdnom dobrodosla.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoka80 15 Napisano Januar 6 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha yzx r125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na preporukama. Jasminko je bio moj izbor, i sve je završeno najbrže moguće Sreća me je pogledala pa sam motor dobila na nagradnoj igri. Monster eneregy Tako da je moj ljubimac, Zverkica, Yamaha r125 Vozimo se evo već dve godine . 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9926 Napisano Januar 6 (promenjeno) Ne silazi, 2308 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Sa "malim" zakašnjenjem, dobrodošla ! I čestitke za motor ! Promenio Januar 6 član Blaza 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...