dzudi 7 Napisano Jul 17, 2020 U prolazu, 36 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ninja636 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, planiram da prepravim, tacnije otvorim fabricki auspuh, radi dobijanja dubljeg zvuka. E sad dal je neko uklonio katalizator sa cevi koja spaja grane i auspuh, sta se dobija sa time Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 17, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Dobija se da nećeš proći tehnički pregled... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzudi 7 Napisano Jul 17, 2020 U prolazu, 36 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ninja636 Prijavi odgovor kao problematičan Svoj auspuh sam ostavio, njrga ne diram. Uzeo sam drugi fabricki, i drugu cev na kojoj je eleminisan taj cat. Tako da uvek mogu da vratim svoj. Mada mislim da se prolazi teh, sve fabricki izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...