milloske 39 Napisano Jul 29, 2008 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Krecem na put sam sa sobom. Izleteo mi je godisnji odmor koji traje do 10.08. i kako niko ne moze da krene samnom, na put idem sam. Idem da odmorim mozak tako sto cu obilaziti neke delove koje nisam prosao. Ako je neko kojim slucajem zainteresovan krecem 31.07 a vracam se 10.08. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Jul 29, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sjajna trasa, uzivaces maksimalno!!! Ako imas vremena, iza Borskog jezera u Brestovackoj banji skokni do Zlotskih pecina i Lazarevog kanjona. Srecan put! Ocekujemo mnogo slika i putopis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milloske 39 Napisano Jul 29, 2008 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. To je moj kraj. Poznajem skoro svaku rupu. nisam ja dzabe ziveo u Boru 25 godina a i dalje sam vezan za taj kraj. Pecina je sredjivana ali moze da se poseti samo kad se neka tura organizuje. To bi moglo nekad da se skoci na neki weekend grupno i da se najavimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 567 Napisano Jul 29, 2008 Drug član, 1694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. To je moj kraj. Poznajem skoro svaku rupu. nisam ja dzabe ziveo u Boru 25 godina a i dalje sam vezan za taj kraj. Pecina je sredjivana ali moze da se poseti samo kad se neka tura organizuje. To bi moglo nekad da se skoci na neki weekend grupno i da se najavimo. Mudro zboris, tura ti je prava avantura, ima da se nauzivas iz sve snage, spremi aparat i tastaturu kad se vratis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1533 Napisano Avgust 2, 2008 Drug član, 1554 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Sa malim (klasika) zakasnjenjem - Sretan ti put majstore !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milloske 39 Napisano Avgust 9, 2008 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan vratio sam se i uskoro opis i slike. bilo je superrrrrr. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Avgust 10, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan cekamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 62 Napisano Avgust 15, 2008 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Konjarnik-Bgd Motocikl: dr 650 se - T7 Prijavi odgovor kao problematičan lee bate, pa kudesu te sličke? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Avgust 15, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam slidze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milloske 39 Napisano Avgust 17, 2008 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Evo ljudi napokon nadjoh vremena da konacno postavim slidze. Jbg radilo se posle odmora ko konj. Jedva ocekivani put koji mi je bio izazov i planiranje unazad dva meseca gde i kako proci napokon je poceo da se ostvaruje. Malo je 10 dana odmora za takvu akciju ali ... bice dana. Krenuo sam iz BGa oko podneva po nekoj vrucini prema Boru. Natankao motor i pokret. Tim putem cesto prolazim i kraj je fenomenalan.Plan je da obidjem manastir Gornjak , Vrelo Mlave i da svratim na Borsko Jezero. Na putu ka Gornjaku iz vedrog neba u roku od 2 minuta stvorio se pljusak na samo 1.5 km od manastira.Kao veciti optimista na put krenuo sam bez kisnog odela ( prognoza kaze da u narednih 15 dana nema kise) . Sva sreca da je put u nekim stenama i ja nadjoh zaklon. Posle kraceg odmora nastavljam put. Stizem do Gornjaka. Dalje idem prema Boru i svracam na Vrelo Mlave na malo duzu pauzu. Taj ambijent tamo je prelep. Pokret. A asvalt.... Posle lepih krivina i predela stizem na Borsko Jezero. Tu sam mladost svoju provodio svako leto do pre 7 godina a onda sam u ugledao svetla velikoga grada Beograda. :) Odlazim kod mojih roditelja gde cu prenociti i sutra nastavak puta. Ustajem ujutru, dorucak i pokret. Idem prema Knjazevcu, Kalna pa Pirot. Predeli su mnogo lepi ali asfalt i nije neka sreca. Odvajam se za Crnu Travu i pravac Vlasina. Do Crne Trave put odlican sa lepim usponom pu blagih krivina ali posle ... upiam nekog cikicu da li sam na prvom putu, on potvrdjuje da jesam ali mi objasnjava da ima par kilometara tucanika jer se put sprema za asvaltiranje. Tih par kilometara je trajalo oko 45 min . Nigde nikog a ja nakon toga beo kao pekar. Na dalje je sve ok. Pedeo oko jezera baca senku na put do nje za koji se nadam da je do sad asfaltiran. Kraj prvog dela. U toku dana sledi nastavak. Jbg slike malo prave problem da to ide malo brze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Avgust 17, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan hehe Drago mi je da sam ovu deonicu kroz tvoje slike prosao jos jednom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milloske 39 Napisano Avgust 17, 2008 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Drugi deo Ramisljao sam da li da prenocim na Vlasini ali racnam da imam vremena da stignem na Ohrid. Lagani has i gas. Ne odvajam se za Ohrid u Skoplju vec nastavljam prema Velesu, Prilepu i Bitolju. Tim putem nisam prosao nikad pa ajd sad. Put je duzi ali mi se cini da je brzi. Posto se nisam najavio drugu sa Ohrida za njega je bilo iznenadjenje da me vidi. Smestam se kod njega i pravac kafana. Sutra je njemu radni dan na poslu ??? a ja lagano da obidjem ono sto nisam prosli put. Prosli put smo isli ortak i Ja za 1. Maj a ovde se sve vidi http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=19150.0 Osalo je da se poseti Prespansko Jezero koje je tu odma preko Galicice. Ide se putem za Sv.Naum i odvaja za Nacionalni Park "Galicica" A kad se popnes na vrh koji je na 1900m vidis oba jezera, (put je na 1600m). Pogled....nema reci. Silazim na Prespansko Jezero i nailazim na pustinju. Nigde zive duse dok je na Ohridu ludnica. Nailazim na neko napusteno mestasce, nekad turisticka atrakcija "Ribarsko Selo". A na ulazu Heavy Metal Steta za takav mali raj, sad je samo dobar trip. Jedva odoh. Toliko mi je bilo dobro tamo ali ipak sam hteo da se i okupam a za to tamo nema nekih uslova. Moguce da je zbog toga i prazno. Do obale je neka gusta trava tako da odlazim na Ohridsko na kupanjac. Proso je i taj dan. Bleja po okolini (vec vidjena ali mnogo lepa) i posle kratkog odmora u Makedoniji ceka me put kroz Albaniju za Crnu Goru. Krecem sutradan ujutru, pravac granica. Na granicnom prelazu guzva, kolona vozila od 150 m u tri trake. Kakva pomama za tu zemlju a? :) Granicu prelazim sa nekim Svabom.On sam na BMW GS1200 adventure. Sija kao nov Platili smo na ulazu u zemlju po 1 evro, neka taksa.Niko od carinika nije imao primedbu sto se prezivam Milosevic. ;D Posle kratkog upoznavanja sa svabom nastavljamo put zajedno do Elbasana. On odvaja za Tiranu a ja za Drac. Pozdrav i srecan put. Putevi su im za medalju. To kod nas nema. Nijedna rupa a prelaz preko mosta ne osecas kao preko Brankovog gde kad pogodis deo koji "valja" skupljs delove posle 50m. ??? ??? Gorivo im je 1.6eura malo skupo ali jbg. Dolazim na petlju gde putokaz pokazuje desno-tirana levo-durress. Meni treba Skadar a njega na putokazima nema. Idem levo i ulazim u Drac. Grad je ok. Imaju luku i valjda od toga zive. Pitam pandure gde se ide za Skadar a oni ni da beknu. Skontam da ne znaju engleski ni malo pa ja odoh dalje malo da pitam nekog drugog. Jbg nemam Garmina. Ubrzo shvatim da slabo znaju strane jezike. Izvadim katru i pokazem im gde hocu da idem. Usmeruju me negde i posle pola sata voznje eto mene u nekoj cigan mali. Smesno mi gde sam dospeo ali sta cu. Na izlazu iz te ciganske cetvrti preticem sleper i cujem neko se dere iz njega "Zemooo". Stajem kad ono neki kamiondzija iz Srbije se isto zagubio kao i Ja. Posle kraceg razgovora ja odlazim i nadam se da cu naci put za Skadar. U voznji razgledam grad i vrebam da li ima neka posta da posaljem neku razglednicu. Nigde poste i nakon 2h provedena u obilasku i potrazi za daljim putem eto mene opet na onoj petlji. Kako sam opet tu dospeo nije mi jasno ali sta sad. Neki likovi pakuju kombi i ponadah se da ce znati da mi objasne. Objasne mi da treba ici za putem Tiranu i posle 10km ima putokaz za Skadar. Zahvaljujem se i krecem kad ono ispred mene prolazi svaba na GSu. Meni osmeh na licu kao da sam ugledao Moniku Beluci. Kraci razgovor i opet svako na svoju stranu. Nadjem put i pravac Skadar. Odaberem prelaz koji ide prema Podgorici da bi izbegao guzvu. Super nigde nikog na putu prema Crnoj Gori. Stajem na jos jedan tank u Albaniji. Na aparatu za gorivo pise 12eura a lik koji zna srpski kaze daj 10 i to je to. Ja onako gledam nije mi jasno ali ok idem dalje. Preticem neki sleper kad ono opet poznati glas "Zemooo". "Nadjosmo put" kaze on i ja crko od smeha.Oocekujem i svabu od negde i kao da sam u nekom filmu. Svabe nema ali da se pojavio to bi bio skandal. Morali bi svi zajedno na neko pice. Pravac granica. Put odatle prema MNEu i nije neki. Ali pogled na planincine je do jaja. Prelazim granicu bez problema jer bukvalno nigde nikog. Niko mi nije trazio pare za eko taksu i pravac moreeee. :) Sledi nastavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milloske 39 Napisano Avgust 17, 2008 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Treci deo ;D Udjoh napokon u Crnu Goru. Vozeci se pored Skadarskog jezera razmisljam u koje bih mesto mogao da odsednem par dana. Pada mi na pamet Boka i ona dva mala ostrva-Perast. Po meni najlepse mestasce na primorju. Stizem u Perast i iz prve nalazim smestaj. Naravno, ostavio stvari u sobu i za 2min bio u vodi. :) Ostao sam par dana i potpuno ostavio mozak na ispasu. Predvece se provozam po okolini pa na klopu. Polako ali sigurno posle par provedenih dana na moru krecem na dalji put. Ustao sam u 5h da bi uhvatio izlazak sunca. Isao sam starim putem iz Risna z Niksic. Puno lepih prica sam cuo o tom putu, da je vijugav ali da je pogled na zaliv odatle totalno neverovatan. Licno sam se uverio da je to tako. Sve vreme vozeci se prema Niksicu je prelepo, pogotovu kad ti na 85km puta naidje samo 2 auta. A kod Niksica...jezero. Opustena voznja od nekih 3.5h do Niksica a tamo se odvajam prema Savniku i pravac Durmitor. Nikad nisam bio u tom delu i vidim sta sam propustio. Potpuna divljina i put pun suma i livada. Tu ostajem na rucku. Razmisljam sta treba da obidjem na planini i potrazim pomoc konobara. Kad mi je objasnio sta sve treba da se vidi odlucujem da se tamo vratim za nekih mesec dana sa nekim na bar 5 dana. Treba obici planinu koja nije mala a puna predivnih jezera, livada i suma. Krecem prema kanjonu Tare, netaknuta priroda. Odatle idem preko Tare do Bajine Baste, Perucca i debelog brda do Valjeva gde cu spavati kod prijatelja. Na Debelom Brdu izbegavam neku oluju koja se pojavila sasvim neocekivano. Ipak suv stizem u Valjevo i tamo uz docek drugova odlazimo u zezanje. To je bio skoro sam kraj mog desetodnevnog putovanja. Sutradan preko dana stizem u BG i na samom ulazu u grad poce neka kisa ali nema veze sad posle 2230km i nije frka. ;) Sve u svemu da sam imao dva meseca odmora bar 2000 eura u dzepu pa da svuda gde mi se svidelo ostanem po par dana bio bi potpuni dozivljaj. toliko od mene :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Avgust 19, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, ovako zamisljam pravi godisnji odmor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rista 3 Napisano Avgust 19, 2008 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Blok 38 LatN44°48'57.18 LonE20°24'17.19 Motocikl: Honda XL600V Transalp 1987. Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Avgust 19, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Zemo,svaka cast.Zavidim ti ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Avgust 19, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Lepo lepo nema sta ,opustencija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Avgust 19, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan zapravo lepo proveden godisnji odmor kroz pet drzava naj bolji nacin da se napune baterije pa zatim punom parom natrag,a i slike smo docekali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Avgust 19, 2008 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Prava avantura,pravi odmor,pravi motor za putovanje.Svaka cast! Treba imati balls za ovako nesto,narocito za ono "Miloshevic u Albaniji" :o Da li si imao bilo kakvih problema negde,sto sa makinom, sto sa saobracajem i ljudima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milloske 39 Napisano Avgust 19, 2008 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Za ceo put jednom su me panduri zaustavili u Pirotu i to cisto da pitaju gde idem i koji je motor, to sam iskoristio da me usmere na dalji put. Motor nije osetio put. Nisam nigde zurio tako da maximala brzina nije prelazila 110km/h i to delom kroz Makedoniju na autoputu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smith 11 Napisano Avgust 19, 2008 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Negotin Prijavi odgovor kao problematičan Lepa tura,uzivancija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4740 Napisano Avgust 19, 2008 Ne silazi, 5544 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Super osmisljena ruta, prelepi predeli i lepa voznja!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2790 Napisano Avgust 19, 2008 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Sreli smo se u Perastu,bio sam na parapetu sa tvojim domacinom a mojim prijateljem - Ćićom. Ja sam onaj iz MC Srem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milloske 39 Napisano Avgust 20, 2008 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan secam se. pozrdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korvin 42 Napisano Avgust 21, 2008 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX 750 F, '00. Prijavi odgovor kao problematičan svaka čast milloske, nemas pojama koliko ti zavidim!!!! nego cek bre da i ja nabavim nekog ŠADOVA (dace bog za sledeću sezonu) pa da sledece god idemo zajedno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...