acim 765 Napisano Jul 28, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj koncept motorcikl je prikazan prvi put prošle godine u Parizu, a nedavno je potvrđeno da će ući u serijsku proizvodnju. Radi se o redizajniranom modelu Brutale 910R, a nakon novog motorcikla biće na raspolaganju i oplata za 910R, tako da će vlasnici čuvenog Brutalca moći da uživaju u novom izgledu svog ljubimca. Zaista moćno izgleda http://riot-reporter.blogspot.com/2008/04/mv-agusta-bestiale-concept-motorcycle.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Jul 29, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Al' će se navozaju noćom po srpskim neosvetljenim drumovima ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Jul 29, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan i to jos bez retrovizora :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jul 29, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan i to jos bez retrovizora :P Postoji nezaboravna replika u filmu "Gumball rally" gde Raul Julia (glumi italijana koji je specijalno za ovu trku došao u ameriku) seda u ferari i kaže: "First rule of italian driving: what's behind you, it is not important" A zatim teatralno otkida retrovizor na šoferki i izbacuje ga kroz prozor i poleće uz škripu guma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jul 29, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Motor ekstra izgleda, mada lici da je pravljen da se voza od kafica do kafica, sta ce mu onda i svetlo i retrovizori. Treba samo papuce,sorcic i atlet majca.Normalno bez ikakve kacige. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miges 0 Napisano Jul 29, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Motor ekstra izgleda, mada lici da je pravljen da se voza od kafica do kafica, sta ce mu onda i svetlo i retrovizori. Treba samo papuce,sorcic i atlet majca.Normalno bez ikakve kacige. Upravo tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Jul 29, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan predivan je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jul 30, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Odvratan je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Jul 30, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Odvratan je JESTE! Sta uradise od onakvog PRELEPOG motora... Isto kao i sa novim Monsterom, trebace mi puuuuuno vremena da se naviknom na ovo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 30, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Retko RUŽAN moped Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Jul 30, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Odvratan je I meni. Bas mi je nekako bezveze... mogli su malo lepse da ga dizajniraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Jul 30, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan meni se nznm zasto jako svidja ovaj motor...verovatno da sam puko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Jul 30, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan meni ocajno izgleda da izvinite na izrazu ko da mu je neko odfikario dusu! sav je prcast,svetlo mu je kao moja lampica na biciklu ;D ovo je motor da se vozas kao sto crveni ban kaze od kafica do kafica! u japankama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Jul 31, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Kako je ruzan :o. Ali zato verovatno 'ideeee' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Jul 31, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan pazi,prednji deo jeste ruzan,ali pogledaj mu zadnju viljushku...em je tehnicko dobra,em je lepa...pogledaj mu cevasti ram,da se prefarba u neku malo jachu boju... :o pogledaj mu rep,jednostavan a lep...ovo ostalo... :-\ toliko od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1864 Napisano Jul 31, 2008 Vlasnik sajta, 5360 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovo lici kao da je neko omlatio Brutale, pa karabudzio masku i ostale plastike samo da moze da se vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Jul 31, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan jer ovo onaa streetfight maska sa farom iz louisa za 40 eura :) malo deluje spejs ali ne sumnjam da bi se lepo slagali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4758 Napisano Jul 31, 2008 Ne silazi, 5553 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Stunt-bike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Jul 31, 2008 Ducatista, 2905 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan pazi,prednji deo jeste ruzan,ali pogledaj mu zadnju viljushku...em je tehnicko dobra,em je lepa...pogledaj mu cevasti ram,da se prefarba u neku malo jachu boju... :o pogledaj mu rep,jednostavan a lep...ovo ostalo... :-\ toliko od mene Pa tebi se u stvari svidja Brutale :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Jul 31, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan pazi,prednji deo jeste ruzan,ali pogledaj mu zadnju viljushku...em je tehnicko dobra,em je lepa...pogledaj mu cevasti ram,da se prefarba u neku malo jachu boju... :o pogledaj mu rep,jednostavan a lep...ovo ostalo... :-\ toliko od mene Pa tebi se u stvari svidja Brutale :D cestitamo,dobili ste milion.....pohvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Octobar 26, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Proizvodnja modela Bestiale je neizvesna, ali je kit za Brutale na raspolaganju po ceni od 6320€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Octobar 27, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovo vise lici na nekog KTM-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Octobar 27, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan i to jos bez retrovizora :P Postoji nezaboravna replika u filmu "Gumball rally" gde Raul Julia (glumi italijana koji je specijalno za ovu trku došao u ameriku) seda u ferari i kaže: "First rule of italian driving: what's behind you, it is not important" A zatim teatralno otkida retrovizor na šoferki i izbacuje ga kroz prozor i poleće uz škripu guma Pretece me za italijana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Octobar 27, 2008 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doca 675 Napisano Octobar 27, 2008 krelac, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600 Prijavi odgovor kao problematičan Onaj sa prve strane je mnogo ruzan,dok ovaj sa snimka izgleda bas zlo. Sta urade far i retrovizori Sto kaze Dimac,lici malo na superduke recimo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...