Jump to content

Moto Zajednica

Google maps izbacio "My Location"

Recommended Posts

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Odlična fora, ali Google počinje po malo da me plaši, prerašće Microsoft  :o

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 639 postova
  • Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere

Odlična fora, ali Google počinje po malo da me plaši, prerašće Microsoft  :o

za sad se skroz ok ponasaju, imam utisak da ce tako i nastaviti ;) ... ma samo da zivi youtube, sve ostalo manje bitno :)

• Zainteresovan, 593 postova

Cek,cek...koliko ljudi poznajem sa BlackBerryjem (model KLDJGVHFIDGU za 2026 godinu)  ??? :o ;D ;D Aaaaaaaa...pa sad mi je jasno....vidim...bas je ''precizan'' ta google-my place :o Mislim da su tim putem (ukrstanje vise predajnika radi lociranja mobilnog tel.) pronasli i onog ciku sa belom bradom(Deda Mraza  ;) ) samo sto on nije imao tako kvalitetan tel, pa je potraga potrajala malo duze. ;D ;D

U jel u ''minimalnu''  ;D ;D mesecnu preplatu za KUPINU ulazi i lociranje do 1000m ;) ?

• Zainteresovan, 593 postova

Ovakav program moj drugar napisao kao magistarski rad na ETFu, pre 2 godine...

Eeeee...ni Poskok' vise nije ''otrovan'' kao nekad.... ;D ;D ;D ...ode Srbija u.....

• Drug član, 2245 postova

ha ha pa na 064 mrezi imas ortak lokator vec dve godine....malo kasne sa ovim  ;D ;D ;D

da, kad se nadjem u Bruklinu i zatreba mi najblizi Kinko's (lanac centara gde mozes da kopiras, stampas, faxujes, koricis....) ja cu da ukljucim ortak lokator i on ce odmah sve da mi pronadje. Kako je samo glup onaj Larry Page...

• Drug član, 2143 postova

Cek,cek...koliko ljudi poznajem sa BlackBerryjem (model KLDJGVHFIDGU za 2026 godinu) 

dodaj  i mene u spisak ...

;D ;D ;D

Kako se pokazao taj Blackberry ? bas se razmisljam da mi firma kupi novi telefon, pa se mislim izmedju Blackberry-ja i neke hi-tec NOKIA-e...

;)

Cek,cek...koliko ljudi poznajem sa BlackBerryjem (model KLDJGVHFIDGU za 2026 godinu) 

;D ;D ;D

Kako se pokazao taj Blackberry ? bas se razmisljam da mi firma kupi novi telefon, pa se mislim izmedju Blackberry-ja i neke hi-tec NOKIA-e...

;)

BB je usluga (http://en.wikipedia.org/wiki/BlackBerry), mnogo vise nego sam telefon. O modelima vise vidi ovde: http://eu.blackberry.com/eng/

Ako ti treba samo dobar telefon, kupi N95

;D ;D ;D

;)

BB je usluga (http://en.wikipedia.org/wiki/BlackBerry), mnogo vise nego sam telefon. O modelima vise vidi ovde: http://eu.blackberry.com/eng/

Ako ti treba samo dobar telefon, kupi N95

Sve mi je jasno da je u pitanju multi-functional uredjaj, nego jesi ga uzeo preko Telenor-a i koji model ? Vidim da ih reklamiraju par meseci, imaju dva modela ? Kako funkcionishe kod nas ?

;)

Funkcionise perfektno. Kao da imas laptop i Outlook u dzepu. Svi emailovi ti stizu onog momenta kada su poslati, potpuna sinhronizacija sa exchange serverom u realnom vremenu, google maps, GPS (mape se skidaju u realnom vremenu sa interneta). Uglavnom, to je onako malo, strogo poslovni uredjaj....

Evo ti primer (uzmimo da imas sekretaricu koja odgovara na pozive u tvojoj kancelariji):

Dobar dan, ovde Petar Petrovic, hteo bih da zakazem sastanak sa Gremlinom u sredu u 12h.

U redu, prenecu gospodinu i javljam vam potrvdu

Sekretarica unosi u NJEN racunar u outlookov kalendar sastanak sa PP u sredu u 12

Tebi, koji si u tom momentu u Oklendu na Novom Zelandu, se istog trenutka na BB pojavljuje da ti je zakazan sastanak sa PP u sredu u 12. Vidis da ti odgovara, kliknes "confirm" i tvojoj sekretarici u Beogradu se na ekranu pojavljuje da je vreme potvrdjeno, ona zove PP i javlja mu to.

Ako si se pronasao u ovom gore, onda ti definitivno treba jedan  :)

• Svrati ponekad, 438 postova

jedina mana po meni u srbiji je jos uvek cena usluge-ne aparata.

prenos podataka preko mobilne telefonije je jos uvek papreno skupa.

u svetu se to naplacuje od 20-50 evra za neogranicenu kolicinu down/up loada...

,,, ali mi ipak zivimo u srbiji  ;)

Funkcionise perfektno. Kao da imas laptop i Outlook u dzepu. Svi emailovi ti stizu onog momenta kada su poslati, potpuna sinhronizacija sa exchange serverom u realnom vremenu, google maps, GPS (mape se skidaju u realnom vremenu sa interneta). Uglavnom, to je onako malo, strogo poslovni uredjaj....

Evo ti primer (uzmimo da imas sekretaricu koja odgovara na pozive u tvojoj kancelariji):

Dobar dan, ovde Petar Petrovic, hteo bih da zakazem sastanak sa Gremlinom u sredu u 12h.

U redu, prenecu gospodinu i javljam vam potrvdu

Sekretarica unosi u NJEN racunar u outlookov kalendar sastanak sa PP u sredu u 12

Tebi, koji si u tom momentu u Oklendu na Novom Zelandu, se istog trenutka na BB pojavljuje da ti je zakazan sastanak sa PP u sredu u 12. Vidis da ti odgovara, kliknes "confirm" i tvojoj sekretarici u Beogradu se na ekranu pojavljuje da je vreme potvrdjeno, ona zove PP i javlja mu to.

Ako si se pronasao u ovom gore, onda ti definitivno treba jedan  :)

Paaaa....mislim da mi ipak treba jedan, samo josh da proverim da li moja firma daje "ulaz" na interni mail server Telenor-u, i odoh u radnju da pazarim jedan.

Hvala na informaciji,

;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja