djura 28 Napisano Jul 28, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uslovno receno, besplatna je. Moze da bude korisna po vecim gradovima a ono sto je najbolje, telefon uopste ne mora da vam ima ugradjen GPS. Kako radi: http://www.google.com/gmm/mylocation.html?hl=en Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jul 28, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Odlična fora, ali Google počinje po malo da me plaši, prerašće Microsoft :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jul 28, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo na brzinu (spava mi se ) kako to izgleda na telefonu: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Jul 29, 2008 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Odlična fora, ali Google počinje po malo da me plaši, prerašće Microsoft :o za sad se skroz ok ponasaju, imam utisak da ce tako i nastaviti ... ma samo da zivi youtube, sve ostalo manje bitno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Jul 29, 2008 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Cek,cek...koliko ljudi poznajem sa BlackBerryjem (model KLDJGVHFIDGU za 2026 godinu) ??? :o ;D ;D Aaaaaaaa...pa sad mi je jasno....vidim...bas je ''precizan'' ta google-my place :o Mislim da su tim putem (ukrstanje vise predajnika radi lociranja mobilnog tel.) pronasli i onog ciku sa belom bradom(Deda Mraza ) samo sto on nije imao tako kvalitetan tel, pa je potraga potrajala malo duze. ;D ;D U jel u ''minimalnu'' ;D ;D mesecnu preplatu za KUPINU ulazi i lociranje do 1000m ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Jul 29, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan dedamrazovima daju telefone za dzabe ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Jul 29, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Ovakav program moj drugar napisao kao magistarski rad na ETFu, pre 2 godine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Jul 29, 2008 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Ovakav program moj drugar napisao kao magistarski rad na ETFu, pre 2 godine... Eeeee...ni Poskok' vise nije ''otrovan'' kao nekad.... ;D ;D ;D ...ode Srbija u..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 29, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ha ha pa na 064 mrezi imas ortak lokator vec dve godine....malo kasne sa ovim ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jul 29, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ha ha pa na 064 mrezi imas ortak lokator vec dve godine....malo kasne sa ovim ;D ;D ;D da, kad se nadjem u Bruklinu i zatreba mi najblizi Kinko's (lanac centara gde mozes da kopiras, stampas, faxujes, koricis....) ja cu da ukljucim ortak lokator i on ce odmah sve da mi pronadje. Kako je samo glup onaj Larry Page... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Avgust 3, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cek,cek...koliko ljudi poznajem sa BlackBerryjem (model KLDJGVHFIDGU za 2026 godinu) dodaj i mene u spisak ... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Avgust 4, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cek,cek...koliko ljudi poznajem sa BlackBerryjem (model KLDJGVHFIDGU za 2026 godinu) dodaj i mene u spisak ... ;D ;D ;D Kako se pokazao taj Blackberry ? bas se razmisljam da mi firma kupi novi telefon, pa se mislim izmedju Blackberry-ja i neke hi-tec NOKIA-e... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Avgust 4, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cek,cek...koliko ljudi poznajem sa BlackBerryjem (model KLDJGVHFIDGU za 2026 godinu) dodaj i mene u spisak ... ;D ;D ;D Kako se pokazao taj Blackberry ? bas se razmisljam da mi firma kupi novi telefon, pa se mislim izmedju Blackberry-ja i neke hi-tec NOKIA-e... BB je usluga (http://en.wikipedia.org/wiki/BlackBerry), mnogo vise nego sam telefon. O modelima vise vidi ovde: http://eu.blackberry.com/eng/ Ako ti treba samo dobar telefon, kupi N95 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Avgust 4, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cek,cek...koliko ljudi poznajem sa BlackBerryjem (model KLDJGVHFIDGU za 2026 godinu) dodaj i mene u spisak ... ;D ;D ;D Kako se pokazao taj Blackberry ? bas se razmisljam da mi firma kupi novi telefon, pa se mislim izmedju Blackberry-ja i neke hi-tec NOKIA-e... BB je usluga (http://en.wikipedia.org/wiki/BlackBerry), mnogo vise nego sam telefon. O modelima vise vidi ovde: http://eu.blackberry.com/eng/ Ako ti treba samo dobar telefon, kupi N95 Sve mi je jasno da je u pitanju multi-functional uredjaj, nego jesi ga uzeo preko Telenor-a i koji model ? Vidim da ih reklamiraju par meseci, imaju dva modela ? Kako funkcionishe kod nas ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Avgust 5, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Funkcionise perfektno. Kao da imas laptop i Outlook u dzepu. Svi emailovi ti stizu onog momenta kada su poslati, potpuna sinhronizacija sa exchange serverom u realnom vremenu, google maps, GPS (mape se skidaju u realnom vremenu sa interneta). Uglavnom, to je onako malo, strogo poslovni uredjaj.... Evo ti primer (uzmimo da imas sekretaricu koja odgovara na pozive u tvojoj kancelariji): Dobar dan, ovde Petar Petrovic, hteo bih da zakazem sastanak sa Gremlinom u sredu u 12h. U redu, prenecu gospodinu i javljam vam potrvdu Sekretarica unosi u NJEN racunar u outlookov kalendar sastanak sa PP u sredu u 12 Tebi, koji si u tom momentu u Oklendu na Novom Zelandu, se istog trenutka na BB pojavljuje da ti je zakazan sastanak sa PP u sredu u 12. Vidis da ti odgovara, kliknes "confirm" i tvojoj sekretarici u Beogradu se na ekranu pojavljuje da je vreme potvrdjeno, ona zove PP i javlja mu to. Ako si se pronasao u ovom gore, onda ti definitivno treba jedan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Avgust 5, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jedina mana po meni u srbiji je jos uvek cena usluge-ne aparata. prenos podataka preko mobilne telefonije je jos uvek papreno skupa. u svetu se to naplacuje od 20-50 evra za neogranicenu kolicinu down/up loada... ,,, ali mi ipak zivimo u srbiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Avgust 5, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Funkcionise perfektno. Kao da imas laptop i Outlook u dzepu. Svi emailovi ti stizu onog momenta kada su poslati, potpuna sinhronizacija sa exchange serverom u realnom vremenu, google maps, GPS (mape se skidaju u realnom vremenu sa interneta). Uglavnom, to je onako malo, strogo poslovni uredjaj.... Evo ti primer (uzmimo da imas sekretaricu koja odgovara na pozive u tvojoj kancelariji): Dobar dan, ovde Petar Petrovic, hteo bih da zakazem sastanak sa Gremlinom u sredu u 12h. U redu, prenecu gospodinu i javljam vam potrvdu Sekretarica unosi u NJEN racunar u outlookov kalendar sastanak sa PP u sredu u 12 Tebi, koji si u tom momentu u Oklendu na Novom Zelandu, se istog trenutka na BB pojavljuje da ti je zakazan sastanak sa PP u sredu u 12. Vidis da ti odgovara, kliknes "confirm" i tvojoj sekretarici u Beogradu se na ekranu pojavljuje da je vreme potvrdjeno, ona zove PP i javlja mu to. Ako si se pronasao u ovom gore, onda ti definitivno treba jedan Paaaa....mislim da mi ipak treba jedan, samo josh da proverim da li moja firma daje "ulaz" na interni mail server Telenor-u, i odoh u radnju da pazarim jedan. Hvala na informaciji, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...