ktm600 222 Napisano Jul 13, 2020 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je ktm 640,i treba da zamjenim lagere radilice,tj.aksijalne lezajeve. Fabricki su valjkasti lezajevi sa odvojenom kosuljicom. Dal bi se mogli postaviti kuglicni lezajevi umjesto njih,lakse mu mi dostpni,postavljao bi skf orginalne lezajeve sa c3 zracnost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2695 Napisano Jul 13, 2020 Ne silazi, 4814 postova Prijavi odgovor kao problematičan Има да их растури ко "беба звечку".Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ktm600 222 Napisano Jul 13, 2020 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan dovoljno receno,hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2695 Napisano Jul 13, 2020 Ne silazi, 4814 postova Prijavi odgovor kao problematičan И роторе уљне пумпе да промениш обавезно.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ktm600 222 Napisano Jul 13, 2020 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, Krokodilo je napisao: И роторе уљне пумпе да промениш обавезно. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2695 Napisano Jul 13, 2020 Ne silazi, 4814 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ето, о томе причам.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ktm600 222 Napisano Jul 13, 2020 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, Krokodilo je napisao: Ето, о томе причам. Sent from my SM-G955F using Tapatalk kako da skinem stare kosuljice lezaja bez da ostetim radilicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2695 Napisano Jul 14, 2020 Ne silazi, 4814 postova Prijavi odgovor kao problematičan Овако на пресу. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6725 Napisano Jul 14, 2020 Ne silazi, 6569 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Dobro zagrej industrijskim fenom ili let lampom...kad je dovoljno zagrejano može i sama da sklizne. Ozbiljne radionice imaju indukcione grejače....ili svlakače. Nikako čekić. Vidi ovu kulturicu. 3 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ktm600 222 Napisano Jul 17, 2020 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan On 14.7.2020. at 15:21, pronto je napisao: Dobro zagrej industrijskim fenom ili let lampom...kad je dovoljno zagrejano može i sama da sklizne. Ozbiljne radionice imaju indukcione grejače....ili svlakače. Nikako čekić. Vidi ovu kulturicu. zanimljiv alat,takav je i po servise manualu,mislim da ke od aluminijuma ovaj centtalni dio,mozda bi mi migao tokar napravit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6725 Napisano Jul 17, 2020 Ne silazi, 6569 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Mogao bi sigurno... Ali to ćeš koristiti sad, pa ko zna kad. Ako ti nije majstor skup, pravi...u protivnom ima i drugih ne tako elegantnih rešenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4265 Napisano Jul 17, 2020 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Kao što vidiš glavna fora je grejanje. Sa alata se toplota prenese na kosuljicu ležaja,ona se raširi i praktično sama sidje sa radilice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ktm600 222 Napisano Jul 21, 2020 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan On 13.7.2020. at 22:34, Krokodilo je napisao: Ето, о томе причам. Sent from my SM-G955F using Tapatalk ovaj ktm fabricki ima ulje u ramu i filter ulja na ramu i jos jedan filter u masini,a posjedovao sam takodje 640 bez ulja u ramu,tj imao je samo filter ulja u masini i vani kuciste sa mikrofilterom. Moje pitanje je dal da ga preradim na taj sistem bez ulja u ramu,jer imam kuciste za mikrofilter,time bi skratio put kruzenja ulja,moje misljenje je da su masine iste,razlika je samo u tim vanjski uljovodima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2695 Napisano Jul 21, 2020 Ne silazi, 4814 postova Prijavi odgovor kao problematičan Циркулација уља у раму је важна јер се тако постиже његово хлаџење.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ktm600 222 Napisano Jul 22, 2020 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Krokodilo je napisao: Циркулација уља у раму је важна јер се тако постиже његово хлаџење. Sent from my SM-G955F using Tapatalk ovaj motor sam kupio zariban,klip i cilindar i odmah sam uvidio da je neko umjesto supljog sarafa za ulje stavio obicni,i da iz rama sam ispustuo crno ulje a iz masine cisto,moje misljenje je da ulje nije cirkulisalo,rekao mi je da mu je majstor mjenjao radilicu i ubrzo mu zariba u klipu,tj samo izgubi komresiju Evo gdje je bukvalno bio blokiran protok ulja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ktm600 222 Napisano Jul 22, 2020 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jos me dodatno.zbunilo to sto je pored uljnog filtera na ramu i onog sa strane u masini imao i kuciste sa miktofilterom,a to nemaju modeli sa uljem u ramu,jasno se vidi sema na slici,to kuciste kad sam otvorio unutra je toliko bilo prljavo,vise mast,nego ulje na onom papirnatom filteru(kao rolna papira), A evo i seme uljovoda kod modela bez ulja u ramu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2695 Napisano Jul 22, 2020 Ne silazi, 4814 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ауууу шта све шече по кугли земаљској.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ktm600 222 Napisano Avgust 6, 2020 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan evo i lagera i veoma vaznog semeringa u deklu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Avgust 8, 2020 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nailazio sam na motore kojima su vlasnici eliminisali tok ulja kroz ram. Crevo koje vodi ulje u ram se menja duzim i prikopca se na kuciste mikrofiltera koje ima rebra na sebi pa ujedno sluzi i kao mali hladnjak ulja. Sa tog kucista drugo crevo ide na agregat gde normalno ide ulje iz rama. Tad vise ne sipas 0,6 lit koje idu u ram i nema luftiranja prilikom zamene ulja. Nisam nasao sliku celog kucista pa cu okaciti linkove oglasa: https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/ktm-lc4-klorolle-microfilter-oelfilter-ersatz/1402779453-306-1712 https://www.ebay.de/itm/KTM-LC4-625-SXC-Microfilter-Olfilter-Gehause/124283566655?hash=item1cefe0ba3f:g:L5YAAOSwT~hfJ7JE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2695 Napisano Avgust 9, 2020 Ne silazi, 4814 postova Prijavi odgovor kao problematičan Сваки који се имало разуме бори се за коју кап више уља у машини, уље у раму је важан елеменат његовог хлаџења.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...